codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Seyretmeyenlere şiddetle önerilir[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 şiddetle izlenilmesi tavsiye edilecek film olmasa da.. iyidir :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 filmin iy ya da kötü olması bir kenara bırakılırsa izlenilmesi gereken bir filmdir. (sadece sanatsal açıdan değil, aynı zamanda siyasi ve sosyal yönlerden de izlenmesi gerekir)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bazı şeyleri tam anlamıyla anlatan filmlerden biridir bende bir tarih dersi olmuştu gerçekten bu film[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 izleyememiştim bi türlü artık kaçırmiyim.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kaçırma tabi jankis ben de izlicem,en sevdiğim filmlerden birisidir,belki de en sevdiğimdir=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 good,bad,ugly sarmıyor herhalde artık seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ağır propaganda içeren görünüşte güzel içte çok saçma bir film.izleyin ama izlediğinizin doğru olup olmadığını araştırın etkilenmeyin bir filmden.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Apache, 24 Haziran 2005 23:06 tarihinde demiş ki: ağır propaganda içeren görünüşte güzel içte çok saçma bir film.izleyin ama izlediğinizin doğru olup olmadığını araştırın etkilenmeyin bir filmden. Bence yanlıs bir ithamda bulunmussun zaiti izleyin görrüsünüzzz.. gayet güzel bir film :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sana göre güzeldir ama tarih bölümünde piyanist filmini delil olarak gösterenler bile çıkmıştı.olayları abartarak ve gerçek dışı göstererek pek bir amaca ulaşılmaz.reklamlarında ufak bir küçük kız 'defolun gidin aşşağılık yahudiler' diyordu.bu bile izleyeni fazlasıyla etkileyen yanlı bir replik.dediğim gibi izleyin ama doğru olup olmadığını tarafsız kaynaklardan araştırın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 güzel filmdi[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet yine izledim yine sölüyorum,izlediğim en güzel filmlerden birisi...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 güzel filmdi umarım izlemişsinizdir neyin progragandası yapılıyordu ki apache naziler kötülenmiş ? yahudilik propagandası fln mı? onun dışında nazileri kötülemişler zaten kötüler. israillileri sevmem ama nazileride sevmem . film güzel filmdir sanırım 7 oscar almıştı özellikle son sahnedeki diyalog ilk izlediğimde beni çok etkilemişti gözlerim yaşarmıştı liam nelson (yanlış yazmış olabilirim sallayın :P) bu aralar çok popüler her yerde bilge adamı oynuyor star wars batman hmm bi film daha vardı geçen muhabbetini yapıyorduk nese burdada iyi bilge bir insanı oynamış yakışmış :D[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet gerçekten güzeldi. liam neeson'ın iyi oyuncu olduğunu biliyodum da 93 senesinde böyle bi rol gerçekten başarı.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 valla o film dünmüydü ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 jackass'i yarım yamalak izlememe sebep olan film (: çok güzel ama artık nazi filmlerinden bıktım ya..[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 suan gene trt1 de[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar