kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 vodka'yı tek başına kaça katlayan içkiler var :) heralde sırf vodka kategorisinde soruyorsun :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Caglar35, 12 Ağustos 2005 22:13 tarihinde demiş ki: @dela aynı paraya litrelerce kolonya al suyla karıştır.... Sonra mide nolsun ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Poliakov diye bir vodka var bende, daha içmedim ama böyle internette bir araştırayım dedim hiç yorum bulamadım. İçen tadan var mı, çok mu dandik bir şeydir nedir
Coder Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 konuya 4 yıl sonra değişik bi yorum getirmişsin tebrikler.. vodkayı içtin sanırım çoktan..
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Coder said: konuya 4 yıl sonra değişik bi yorum getirmişsin tebrikler.. vodkayı içtin sanırım çoktan.. yok ben içmeden önce yorum toplarım.
Coder Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bir kaç sorum olacak, yoruma göre içip içmemeye karar verecekmisin ? damak tadıyla ilgili bir yorum senin için ne kadar ikna edici ? eğer içmezsen pm atacağım adrese yollayabilirmisin ?? ps : her akşam düzenli 1 şişe vodka içiyorum.uzmanlık alanımdır ama o markayı içmedim bilmiyorum
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Coder said: bir kaç sorum olacak, yoruma göre içip içmemeye karar verecekmisin ? damak tadıyla ilgili bir yorum senin için ne kadar ikna edici ? eğer içmezsen pm atacağım adrese yollayabilirmisin ?? ps : her akşam düzenli 1 şişe vodka içiyorum.uzmanlık alanımdır ama o markayı içmedim bilmiyorum 1- hayır, sadece merak ediyorum, büyük bir beklenti ile içip içmeyeceğime karar vereceğim. 2- benim yapım bu, yediğim lahananın içtiğim sigaranın dahi en ufak ayrıntısını bilmek isterim. 3- hayır, küçük vodkalardan koleksiyon yapmak hoşuma gidiyor. not: bir üstteki mesaja alıntı yaptım, özür dilerim.
tellos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 smirnoff ice tarzı bişe oldugunu sallıyorum :p
Öne çıkan mesajlar