crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Slmlarrr Efenimm!! Aranıza Yeni Katıldımm Diorum Ki Tanışma Faslını Hızlıca Geçelim Zaman Kaybı Yaşamadan :) Arkadaşlar Bn Manyak Derece de Karakalem Hastasıyım Ancak Hiç Yetenekli Diğilim Teknik Hakkında Yardımcı Olmak İsteyen Varsa Yardımları En Acil Cinsinden Bekliyorum Belirtmeden Geçemiyorum Kusuruma Bakmayınnn :)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hoşgelmişsen buyur buyur içeri gir...[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Memnuniyetle:))[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hos geldin[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hosgeldin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hoşgeldin. Buradan 3 post atımı aşağıya in, Görsel Sanatlar bölümünü bul, orada Horacegoesskiingi kime sorsan gösterirler. Ben sana horasın fotoğrafını da vereyim; :horace: Iyi eğlenceler. =] Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Nefr, 12 Ağustos 2005 14:27 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin. Buradan 3 post atımı aşağıya in, Görsel Sanatlar bölümünü bul, orada Horacegoesskiingi kime sorsan gösterirler. Ben sana horasın fotoğrafını da vereyim; :horace: Iyi eğlenceler. =] çok saol hemen dalıorum zaten oraya :D bu arada hoşbuldukk çokk çokk teşkürlerr hepinize...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Alıntıla
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hoşgeldin aramıza :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Alıntıla
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Merhaba[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oy çok heyecanlı bir giriş oldu bende heyecanlandım aman aman!!!!! hehe ben bu gazla koşarak yenizelandaya giderim be.. giderim değil mi? *!gidersin abi* gideyim o zaman! *!e git asbi..* GİTTİM BEN!!! *!gitti.. güle güle..* *!hadi arkandan su da döktüm sular seller gibi git gel*[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: BabacumMostors, 12 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki: GİTTİM BEN!!! *!gitti.. güle güle..* *!hadi arkandan su da döktüm sular seller gibi git gel* abicim çabuk gel emi yalnız bırakma bizi buralarda sensiz koma emi:?? :-P[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]These open doors... Alıntıla
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 amma iyilikseveriz herkes hoşgeldin yazıyor.[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hoşgeldin[signature][hline]MONO(b)LOG Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 :)hoşbuldukkk[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Alıntıla
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 lol nefr lol :) aramıza hoşgeldin.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hoşbuldukk ama bu siteyi keşfetmekte biras gecikmişimm bea ...acaip sevdim bea burayıı ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Aramıza hoşgeldin..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 adrenalini yüksek bi arkadaş.. aha hoşgeldin dedi hoşbuldum ohh holey...ayy bi hoş oldum.. hoşgeldin...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 geldim ben yokken başka heywecanlı kıpır kıpır bir şey olamdı ya?[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hosgeldin yardimci oalbildigimiz kadar oluruz yani ötesine oluruz :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Alıntıla
che Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.