Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Geldim Heyyyyy ;) Aranızda Banada Yer AÇın Bakalım!!!;)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slmlarrr Efenimm!! Aranıza Yeni Katıldımm Diorum Ki Tanışma Faslını Hızlıca Geçelim Zaman Kaybı Yaşamadan :) Arkadaşlar Bn Manyak Derece de Karakalem Hastasıyım Ancak Hiç Yetenekli Diğilim Teknik Hakkında Yardımcı Olmak İsteyen Varsa Yardımları En Acil Cinsinden Bekliyorum Belirtmeden Geçemiyorum Kusuruma Bakmayınnn :)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 12 Ağustos 2005 14:27 tarihinde demiş ki:
Hoşgeldin. Buradan 3 post atımı aşağıya in, Görsel Sanatlar bölümünü bul, orada Horacegoesskiingi kime sorsan gösterirler. Ben sana horasın fotoğrafını da vereyim; :horace:

Iyi eğlenceler. =]

çok saol hemen dalıorum zaten oraya :D

bu arada hoşbuldukk çokk çokk teşkürlerr hepinize...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Merhaba[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
oy çok heyecanlı bir giriş oldu bende heyecanlandım aman aman!!!!!

hehe ben bu gazla koşarak yenizelandaya giderim be.. giderim değil mi?
*!gidersin abi*
gideyim o zaman!
*!e git asbi..*
GİTTİM BEN!!!
*!gitti.. güle güle..*
*!hadi arkandan su da döktüm sular seller gibi git gel*[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 12 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
GİTTİM BEN!!!
*!gitti.. güle güle..*
*!hadi arkandan su da döktüm sular seller gibi git gel*

abicim çabuk gel emi yalnız bırakma bizi buralarda sensiz koma emi:?? :-P[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
amma iyilikseveriz herkes hoşgeldin yazıyor.[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
hoşbuldukk ama bu siteyi keşfetmekte biras gecikmişimm bea ...acaip sevdim bea burayıı ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Hosgeldin yardimci oalbildigimiz kadar oluruz yani ötesine oluruz :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...