axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Geçenlerde bir klasikler cdsi yapmak için Historia de un Amor şarkısını arıyordum. Julio Iglesias diye indirdiğim mp3 Ana Gabriel isimli hiç duymadığım bir şarkıcıya ait çıktı. İyiki de çıktı. Şarkının daha önce Pedro Infante, Julio Iglesias gibi ünlülerden pek çok yorumunu dinlemiştim ama hiç biri beni Ana Gabriel kadar etkileyememişti. Enstrumanlardansa Ana Gabriel'in yanık sesinin ön planda olduğu bir yorum ve gerçekten çok beğendim. Tavsiye ederim, klasikleri seviyorsanız mutlaka arşivinizde olması gereken bir şarkı. edit : sözlükten orjinal sözlerini ve türkçesini buldum, onları da yazayım : ya no estas mas a mi lado corazon, y en el alma solo tengo soledad, y si ya no puedo verte, porque dios mi hiso quererte, para hacerme sufrir mas. siempre fuistes la razon de mi existir, adorarte para mi fue religion, en tus besos encontraba, el calor que me brindabas, el amor y la pasion. es la historia de un amor, como no hay otro igual, que me hiso comprender, todo el bien, todo el mal. que le dio luz a mi vida, apagandola despues, ay! que vida tan obscura, sin tu amor no vivire.. Türkçesi artik yanimda degilsin askim, ruhumda sadece yanlızlık var. ya seni bir daha goremezsem.. neden tanri benim seni sevmemi istedi, bana daha da aci cektirmek icin. her zaman varolusumun sebebi oldun, sana tapmak benim icin din oldu. senin opucuklerinde buluyordum, bana verdigin sicakligi, aski ve tutkuyu. bu bir ask hikayesi, benim butun iyiyi, butun kotuyu anlamami saglayan baska bir sey yok hayatima isik verdi, sonradan da sondurdu. ay! ne karanlik bir hayat. senin askin olmadan yasamam.. [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 01 Ağustos 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çocukluğumun parçası pınar otelde çalardı (erdek ah) çok güzel parçadır.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu şarkı ilk yorumlayanın kim olduğunu bilen var mı? orijinal yorumu arıyorum da. ya da en güzel yorumları hangileri?[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben beğenmedim bu kadının yorumunu. Adını unuttuğum bi sarkıcı kadın var, eskiden joy fmde çalarlardı hep. Kadın trafik kazası sonucu gırtlağından ameliyat olmuş ve sesi değişmiş. Bu olaydan sonra da şarkıcı olup ünlenmiş. Böyle biraz brutal, biraz da filmlerdeki zombi sesi gibi, ölmek üzere olan insan sesi gibi kadının sesi, adını hatırlamıyorum. Sanki ona benzemeye çalışmış gibi ama olmamış. (bkz:bok atarak karizma yapmak) Bu arada acaba bu kadının da adını hatırlayan var mıdır? Aklımda melodiler var ama hiç söz yok. :( Edit: typo [signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! [Bu mesaj aktiftablet tarafından 07 Ağustos 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kaza geçirip gıtlağından ameliyat olan sonra ünlenen kadının adı bonnie tyler'dı. hatta joy'da hep total eclipse of the heart'ı çalarlardı,çok iyi hatırlıyorum.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Abi ağzın bal yesin aklıma gelmeyen kim varsa buluyosun hemen. :)[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 eskiden çok fazla radyo dinlerdim de,joy da oldies çalan bi radyomuz olması nedeniyle favorilerimdendi. hatta orda ekin baykara diye bir dj vardı,o hep bahsederdi bonie tyler'dan,hayranıymış filan. görüldüğü üzere kafam gereksiz bilgi yumağı şeklinde:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bonnie Tyler - Against the wind derim başka bişey demem. Aradığım buydu, deneme yanılma ile buldum. Kadın sanki ölürken son nefesinde söylemiş. Ben böyle kan görmeye falan , böyle tıbbi olaylara dayanamam bayılırım. Kadınn sesini dinlerken bayılır gibi oluyorum. Edit: Axedice'cım başlığı değiştirip, Bonnie Tyler yapar msısın? :) [signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! [Bu mesaj aktiftablet tarafından 07 Ağustos 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bonnie Tyler ne alaka ya ? historia de un amor'umu söylüyor söylüyorsa çekelim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 mailınızı bırakın mailıma upload edilmiş 4-5 tane versionu var. gönderebilirim.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ana gabriel'in yorumu süperdir ya..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar