zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Evet yepyeni bi karar çıktı bugün meclisden ve yakında yüyrlüğe giricek. karar şu: Bundan sonra arabanızı sokağa bırakırsanız yada caddeye, ceza laıcaksınız ve cazanız gereği eliyetinize el koyulucak. BUndan kurtulmanın yolu ise belediyelerin satıcağı günlüğü 7 ytl olan park vergisini ödemek. Biraz daha açmak gerekirse konuyu, günde 7 milyon dan bi ayda 150 milyonluk bir ödeme yapmanız lazım ki ehliyetinize el koyulmasın. Eğer kendinize ait bir otoparkınız varsa (ki buda şu demek oluyor, oturduğunuz apartmanın yada iş yerinizin bir otoparkı olmalı) herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Ama yoksa yukardaki ödemeyi yapmak zorundasınız. Bu uygulama önümüzdeki aydan itibaren yürürlüğe giricekmiş ve belediyeler yeni para yolları açmak için yapılmış. Aynı amerikada ki gibi park ücret makineleride caddelere yerleştirilicekmiş. Valla nasıl olcak ttam kavrayamadım ama hepimize hayırlı olsun..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Zaten işlek yerlerin çoğunda var ki bu makineler ve ücretlendirme..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kaldırıma parkeder adamda ?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Derin devlet mevzusu bu . Komplo kurun . Otopark mafyası ne biçim para kırıcak onu düşünün bi . Paranoya az .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nerden para kazancaklarını şaşırdılar valla umarım sonumuz hayra çıkar ilerde: don giymek için vergi çıkarsa hiç şaşırmam valla[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yerinde bir karar bence. Yanlış yazmışsın yalnız zydar... Öyle değil,ayda 150 ytl vermiyorsun. Eğer o civarda oturuyorsan park parası olarak yıllık 50 ytl civarında birşey veriyorsun. Başka biyerde sokağa parkedersen geçerli o 7 ytl. Ayrıca bide şunu düşünüyorum,araçların geçmesini engelleyecek şekilde otomobillerini parkedenlere direk 200ytl falan ceza kesilmeli. Sonra ambulans geç kaldı,itfaiye gelmedi gibi yakınıyorlar. Geçemiyo ki adamlar sokaklardan... Milletin hayatıyla oynuyorlar [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Ağustos 2005 04:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Ağustos 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sokak köşelerine veyahut geçmeyi zorlaştıran taraflara araba parkeden kişilere inanılmaz gıcık oluyorum.. Bir gün hayttan umudumu kessem alıcam bi kamyon hepsine taka taka geçicem. Sinir bişi. Hadi onu geçtim biri adamın arabasını çizicek dönerken falan, hiç mi korkmuyor bu herif parkederken.. gıcıklar..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 09 Ağustos 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 verginin mantığı nedir? devletin halkına vereceği hizmet için halkından makul değerde para alması.bu para halka hizmet olarak dönecektir ama ülkemize baktığımızda ödediğimiz vergiler her geçen gün artmakta, hep yeni vergiler eklenmekte, vs.vs. ama bunlar doğru orantılı olarak sürmesi gereken hizmet nerde? hanginiz söyleyebilir bana artan bu kadar vergi nin yanında aldığımız hizmet artmakta? böyle bu durumda getirilen vergiler nekadar haklı olabilir merak ediyorum[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Milletvekillerine kameralı cep telefonu veriyorlar o vergilerle[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Birşey soracağım. Meclis tatildeyken bu kararı hangi meclis almış? Birşey soracağım. Milyonlarca aracı nasıl teftiş edecekler? İlk günlerde teftiş edilir daha sonrası yalan olur. Ayrıyetten muhtemelen arabanın ön camında birşey taşımamız gerekecek. Bastırırım ki ben ondan matbaada. Bişey ekleyeceğim Bizim sokakta 3 sıra park ediliyor. Sokağın bir sağına bir soluna birda göz kararı neresi hoş gelirse diğer adamın arabasının yanına. Gece birisinin çıkması gerekirse imkan yok. Geniş bir araba geçmek isterse imkan yok. Zaten max. 4 şeritlik bir sokak burası. Kendi oturduğum sokağa kendim arabamı bırakamıyorum. Arabamı 10 15 dk uzaklıktaki dükkanımızın apartmanının garajında bırakıyorum. Herkese kapak olsun. Memnun oldum madem ben bırakamıyorum onlarda para ödesin. Ve Son birşey soracağım. 3 kuruş para vermemek için başka apartmanların garajlarını kullananlara nekadar ceza verilecek? Ne gibi yaptırımlar uygulanacak? Nikah dairesine gelip 3 kuruş otoparka vermeyelim diye bizim apartmanın garajını işgal eden insanlar varken...[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abi parayı kıracakları için öyle bir teftiş ederlerki..[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Böyle bir şeyin mümkünatı yok, çünkü her sokağı denetlemeleri gerekir. İşlek caddelerde falan zaten sokaklarda parkomat var. Bu vergiler alınıyor, hizmet yok diyen Türkiye ekonomisi bilmez arkadaşa da diyorum ki, hizmet verilemiyor çünkü hala aldığımız borçların faizlerini ödemeye çalışıyoruz ve para yetiştiremiyoruz. Hortumcular da paraları alıp alıp kaçarken, zenginler vergi vermezken devlet de kafasına vurup vergi alabileceğinden vergiyi toplayıp borçları ödemeye çalışıyor.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gelde ana avrat küfretme şimdi![signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 o kadar abartmayın. Sadece seçilecek yerlerde olacakmış bu her sokakta deil. şişli - etiler - levent taraflarında her yer olabilir tabi ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nasıl kontrol edicekler onu merak ediyorum mümkün değilki araba sayısı kadar wallet (?) tutmaları lazım[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aracı olanlar vergi ödüyo işte pul veriolar senelik. pulu olmayanlar parkmetre gibi cihazlara para atıyo. Bi de o ceza olayı abartı. ehliyeti elinden almak nedir be öeh... Yanlız anlamadıım şey şu : adamlar "otopark mafyası" kalksın diye ööle yaptıklarını sölüyolar. E bu "mafya" dediimiz elemanlar zaten bi şekilde belediyelere para sökülüyo. Bu sistem ise sadece işi yasallaştırmış. Aynı "otoparkçı keko"yu ben bu yasa çıktıında da göreceim orda gibi gelio bana?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 değnekçilere dokunmuyor hiçbirtürlü bu yasa. ben vergimi ödüyorum dokunamazsın diyemezsinki adama.polisinde umrunda değil zaten bu değnekçi olayları herkes birşekilde korkuyor bunlardan[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Afedersin dün nasıl geçmiş olabilir meclisten meclis tatilde değil mi ? Bunun için olağanüstü mü toplandılar? [signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin [Bu mesaj Forseti tarafından 09 Ağustos 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 belki doğru bi olay ama meblağ kesinlikle çok fazla[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 böyle bişey belki olcak ama fiyatlar tamamen tv lerin uydurması 3 kanalda seyretttim birinde 7 dediler birinde 10 dediler birinde 9 dediler. böyle bişey daha önceki senelerdede ortaya atılmıştı ama bişey çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 radyo ve gazetelerde de söylenio valla.. zaten gerçekten de bize yaramıycak bi olay...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ozel otoparklarin fiyatlari 2 katina cikar artik.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nie çıksın bişe farketmiyor abi devlet sadece 7 ytl fazladan cebe indircek sen arabanı özel otoparkada bıraksan sokağada bıraksan vericeksin parayı bandrol parası gibi park parası alcaklar[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mükemmel bir karar çıkmış meclisten helal olsunı. Avrupada nasıl kontrol ediliyorsa burda da öyle edilecek.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ulan tam ehliyet alacaz parka para alırlar stajer şöförlük çıkacak denir de bize yetişmeyecek inşallah.. hep böyle şeyler bizim döneme denk geliyo anasını satıyım ilkokuldanda mezun olamamıştık ilk biz olmamamıştık[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar