Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

format şart mı olmuş?(sorunlar zinciri)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elinizdeki bilgisayar hiçbir oyunu çalıştırmıyorsa(çalıştırırken restart atıyorsa) safe modda bile çalışmıyorsa, scandisk yaparken takılıyorsa, tv kartının driveri bir yüklenip bir siliniyorsa net bağlantısı ara sıra geliyor ara sıra kopuyorsa format şart mı olmuş demektir.
ki bu bilgisayar 3 ayrı spyware programı tarafından incelenmiş spywareler temizlenmiş 2 virüs programı tarafından taranmış ve bulunan bir iki virüs temizlenmiş durumda olsa bile format atılmalımıdır?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Format değil de 6 ayda bir işletim sistemi (biz buna windows diyelim iyisi mi) yenilemek fena olmuyor. Bir ya da daha fazla yıldır kullanılan Windows, şişmiş registry'si ile, gereksiz yere boşta duran sürücülerle, program kalıntıları ile adamın başına bela.

İşletim sistemini tekrar kur, rahatlarsın. Ama formata gerek yok. Dosya sisteminde düzeltemediğin bir sorun olmadıkça formata gerek duyma zaten.

Ha saydığım sorunları 3. parti programlarla da halledebilirsin Windows'unu yeniden kurmadan. Ama o programlarda kendi başına problem olabiliyor bazen. En temizi Windows kurmak.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
oyun çalıştırırken restart atması büyük ihtimalle cpu'nun veya power supply'ın fazla ısınmasından oluyordur.
bir fanlara bak derim.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
format atmak işletim sistemi yenilemekten daha iyi bir çözümdür çünkü mevcut dosa parçalanması ve bunun yaratacağı yavaşlamayı ortadan kaldırır.özellikle adsl geldi geleli hdd çöplük gibi oldu bende. eminim hepinizde vardır benzeri bir durum. o yüzden bir partition'ı tamamen boşaltmak ya da o bölüme format atıp sonra sistemi kurmak çok daha iyi olacaktır.

1 cd lik filmi hdd içinde 17 dakkada kopyaladığımı bilirim .. heh[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Mesaj tarihi:
benim monitörde fan yok her 3 saatte bir alıyorum elıme bi gaste kağıdıını yelpaze yapıp bi hava vuruyorum monitöre bide kaldırıyorum camın onune koyuyorum ferahlıyo yawrucak :D[signature][hline][b]Chan yoldaşlarım : miniq , tırmık , kırpık , kıvırcıq :D .. Resimler: cominq sooon !
Mesaj tarihi:
yardımlarınız için hepiniz sağolun.
oyunlarda restart atmasının sebebi çaprazlanmış dosyalar o oyunun .exe sinde sorun olunca restart atio hatta scandisk hep ayni dosyada takılıyordu.
heyse pcye format attım quick deil.nfts yaptım. son sürümlerden bir windows yükledim ie, msn msesangerdir, outlook ne varsa sildim yerine mozilla ürünlerini yükledim :) şu an çatır çatır çalişio pc :D
star wars galaxies'i linuxta çalışsa 1dkdurmam windowsta ama oyun için katlanioz.
bu arada firefox ve thunderbird kullanmayanlara sesleniyorum bu iki programda bir harika ie sonra çok fantastik geldi ama bazı siteler bu içeriği anca ie ile görebilirsin vs dio napalım onlarıda sallıyacaz artık[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
  • Yeni Oluştur...