kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Devamlı aynı bölümlerini veriyorlar konusu polisiye Las Vegas ta geçiyor biri zenci biri beyaz eskiden polismişler sonra bir adam adına çalışıyorlar falan filan hatta beyaz olanın adı "elvis" acayip fazla ip ucu verdim son olarak sabaha karşı 4 te falan yayınlanıyor atv de bütün yayın akışına baktım yazmamışlar bu dizinin adı nedir ilginç bir şekilde takip edenler var mı ? :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 berbat bir dizi be o. eheh adını bilmiyorum ayrıca[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet abi ne zaman rastgelsem japon kro yakuza mafyasi striptizci kadinlari kaciriyor hehe[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 The Strip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ehe izliyormusunuz onu ya :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 11 Ağustos 2005 07:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bı ara kobra takıbı de oyleydı aynı bolumu 20 kere gostermıstı.onlarda gece yayını bos kalmasn dıe koyuyolardır heralde.ama adamlar cok şekıl bazen fbi falanda devreye gırıyo :)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dizinin adı strip ama harika dizidir ya her bölümünü en az 20 şer kez izlemişimdir rahat, halada izlerim heh... ama şansınıza bazen hiç yayınlanmamış bölümleri werebiliolar. we uzun süre o bölümü göremiyosunuzda.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ya felaket rezil bi dizi be... Bi de ordaki zenciye uyuz oluyorum.. Olur olmadık yerlerde saçma sapan espiriler yapıyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eski o be[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 güzel güzel şimdi dizi :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 o dizinin soundtrack ının ismi nedir çok güzeLde.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 şu şey mi? marilyn monroe taklitlerini kaçırıyorlar öldürüyorlar felan. bi beyaz bi zenci polis bunu engellemeye çalışıyor. film zannediyordum onu ben ya. ucuz film diye atv her akşam yayınlıyo zannediyordum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yok be bone film falan değil las vegasta geçen polisiye bir dizi :p elvis karizma adam valla eheh bu arada başında çalan müzik ne gerçekten ?[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 benim bahsettiğim hede de las vegasta geçiyordu :) ya peki neden bir dizinin aynı bölümünü sürekli yayınlarlar?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 las vegas olmasın o dizinin adı ? (gayet ciddiyim)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hayır değil sölemişler ismini bir kaç üstte valla bone orasını bilemicem türkiyedeki özel kanalların uyuzluğu ellerinde 3-5 bölüm var temcit pilavı gibi onları veriyorlar[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar