Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya ben Adsl kulanıyordum sonra bazı sorunlardan dolayı kablo aldım ve şu an yeni adsl almayı düşünüyorum.. Kimler adsl kulanıyor ve kaç k olarak memnunlar mı açaba veya kabloyu 256 mı yapsam. Benim alaçağım 512 kotalı olucak? Yorumları bekliyorum?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 512 kotalı yerine 256 kotasız al derim. adsl de gelecek var bide.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben zaten 256 sınırsız kulanıyordum memnun değilim ya 25 kb ile indiriyor 52 60 kb cok fark var artı hem ben 5 Gb ayda geçemem[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oyun oynuyosan kablodan şaşma derim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 512 den bahseidoyrum cs de oynadım onunla çok güzel[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oyun oynamak icin elbette kablo ancak 5 gb i gecemem demissin o zamanda kabloya gecmek/kalmak cok sacma olacak sen gene dsl e gec ve 256 dsl kotali al simdilik ,sole 7-8 ay sonra zaten cok radikal adimlar atilacak ,o zamana kadar idare edersin hem ekonomikde olur[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 PARAN VARSA KABLO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bok gibi var ama harçamaya değmez Hem fazla gerek yok haram[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ule bende 2 ay sonra bilgisayarı kaldırcam acaba diyorum 1024 mü yapsam bağlantıyı?ne kadardı 1024?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bandwidth ile pingin pek bir alakasi yok oyun oynuyorsaniz. Saniyede 25-30 kb/s'den hizli data transfer edecek kadar kastiran bir oyun oynamaniz lazim 512'nin avantajli hale gelmesi icin, yoksa latencyi pek de etkilemez yani bw. Kablo daha iyidir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oyun ıcın bı suru araştırmam oldu bu tre dekı adsl ve cable ıcın orneklerım Osi de oynayankar ADSl: 270-250 ping arası cable lar: 100-120 arası yurt içi: cablelar 20-30 arası adsl ler:70-150 arası download acısından cable pek onermem adsl daha ucuza ve hızlıya gelır 512 bı adsl şart download ıcın ve uplaod ıcın cunku bugunumzudekı artık upload edmeden download edme olayı kalktı erek emulede gerek dc de gerek ıse torrete hepsınde kalkyı eyer sıkıbı download cı olmak ıstıosan 1 m alderım sahsen ben tr de olsam 2mb gozumu kırpmadan alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 merhabalar 512 kablo kullanıyorum.ve çok memnunum daha 1 kere bile kopmadım 3yıldır.maşallah:) kesinlikle kablo öneririm eğer online oynuyosan...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 512 ALLL[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Adam kablo dan bahsediyor ya manyakmısınız ya 100 milyon neden vereyim ben 1.5 milyar ev telefonu vermiş herifim o kadar olmadım ya... 50 Ytl yi gececek bir baglantıya gerek yok cs mide oynarım adsl 256 ile cs de oynadım çok güzelde oynuyorsun ping fark etmiyor o kadar + 512 ileden onadım nerdeyse 5 senedir cs oynuyorum ve hayatımda 512 daha iyi bir bağlatında oynadığım sanıyorum loss veya choke olmuyor.. Neyse Sağolun ben 512 almaya karar verdim...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 öyle bir yazmışsınki yardım etmeye çalışanları tutup bırakmışsın yani :D eyvallah aga paran bolsa sür ,sürme bizi ilgilendirmez sadece kablo mu adsl mi iidir onu diyoruz.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Soru sorma o zaman bir daha Dreamer. Sordugun sorunun cevabi Kablo sonuc olarak, sen gidip soruyu kendi butcene gore fiyat/performansa ya da "32 kablo mu 2048 adsl mi" formatina ceviriyorsan bize ne ondan, git kendi tercihini yap. Bildigini sanmiyorum ama kablo ve ADSL icin TT'nin talep ettigi ucretler bu aralar ayni, hatta senin bolgene bakan kablo sirketi Turksat ise teknik servis ucreti de odemediginden tamamen ayni fiyata geliyor bu arada. Biri 100 ytl iken digeri 250 degil yani, param var diye gorgusuzluk etmissin ama 20-30$ daha verip kablo alacak kadarini etmemissin, niye ki? Kablo mu ADSL mi demissin, biz de sana "daha once acilan 1928 topige bak" demek yerine oturup cevap yazmisiz insanlik edip, iki satir bilginle yardim etmeye calisanlara dengesiz reaksiyonlar gosterip kendi bildigini okuyacaksan nasil biliyorsan oyle yap, sorma hic, tamam? Kolay gelsin sana seciminde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kablonette kal. kablo özelleşecek, özelleşmese bile rakbet nedenleri ile başabaş gidiyorlar. kablo aşırı derecede kaliteli destek sunuyor. hemen birşey olsa mühadale ediyorlar, telekomdaki gibi bilgisiz ve gıcık adamlarla uğraşmıyorsun. 256k kablo ile adsl aynı fiyat zaten. adsl'in fiyatlarında ötv falan filan katılmadan yayınlanıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 adsl en güzeli ayrıca kabloda bence çokda iyi destek yok bence birkaç arkadaşım kablo görevlileri yüzünden adsl e geçti şimdi memnunlar[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben adsl kullanıyorum ve memnunum, adsl almanı tavsiye ederim, egerki dl ile pek işim olmaz diyorsan kotali adsl fiyatları oldukca uygun.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 11 Ağustos 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hem adsl hem kablo kullandım kablo çok daha iyi emin olabilirsin ama adsl de fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gecmis konulara donup hangisi icin daha fazla topic acilmissa onu almiyosun.Dolasiyla buda cable oluyor.Hayirli olsun.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Oyun oynıcam diyorsan ping acısından kablo daha iyi gerci bende adsl var download yapıyorum pek ondan sorun olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kablo her yönüyle adsl'den üstündür. Ping, dl & ul, teknik hizmet. Gecenin 4'ünde teknik servisi arayıp ip değiştirttiğimi bilirim.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Cüzdan iyiyse oyun oynicaksan Kablo forever derim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 fiyat varki 15milyon birsey cuzdan gerektirmior oda sanirim? ki turksat a bagli yerlerde o ucrette yokh adsl=kablo parada[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar