Razien Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Şu anki epick kaplan mountların hepsi zırhlı ama ben bazı insanlarda zırhsız epic kaplan mount görüyorum ve bana göre zırhsızlar tercihimdir.Bu zırhsız epic kaplan mountlar nereden alınır?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Zrıhlı olanlar yanılmıyorsam Honor rank 11 olunca alınanlar, diğerleri 900-1000G verip aldıkların.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eski epicler sanırım onlar. epiclerin skini değişmeden önceki halleri.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Saeros, 12 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki: eski epicler sanırım onlar. epiclerin skini değişmeden önceki halleri. Evet onlardan bahsediyorum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 onlar gectiiii alınmiyor artık[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eski epic onlar değiştirmemiş insanlar var senin gibi düşünen eski kaplanlarını kullanıyolar normalde gidip değiştirebiliyosun sıfır gold'da yenısıyle[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar