Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 gpres ten agile messenger indirebileceğim bir adres biliyor musunuz?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eski konu ama yazayım genede www.agilemessenger.com bu arada turkcell kullanıp da hata ile karşılasanlar için ise ayarlar- bağlantı- erişim noktaları- turkcell gprs-erişim noktasi ismini wap deil internet yapmalari gerekmektedir(mayhem kardeşimiz demis ama daha ayrıntılı yapayım dedim :D)[signature][hline]Grandmaster Sosisçi [Bu mesaj Hotdog tarafından 12 Ağustos 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 cep telefonundan giren birini görürseniz 150 200 kere asd asd asdasd yazın her asd da enter yapın sonra bi bakın adamın kontör bitmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 o yüzden cepten msn e girmiyorum[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 harbi türkiye bu uygulamaya daha hazır deil ya giriyorm adamlar ayni anda başlıyolar direk adajd :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Turkcell - internet ayarları olacak... öncelikle www.turkcell.com.tr adresine girin ve ordan online işlem merkezi şifresini alın online işlem merkezine girerek ordan turkcell internet ayarlarını telefonunuza yollatın ve kaydedin.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bi arkdasıma srmustum ama senn telefona olmaz dedi.. bende sony ericsson K750 var. telefonuma msn flan yukleyebilio mym?? yardım ederseniz sewinirim[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 6670 ve 7610 için (belki diğer modellere de olur) Ayarlar -> Bağlantı -> Erişim noktaları -> Yeni erişim noktası bağlantı ismi: internet veri taşıyıcı: gprs erişim noktası ismi: internet kullanıcı ismi: yok (boş bırakın) şifre sorma: hayır şifre: (boş) doğrulama: güvenli ana sayfa: yok ben bu ayarlarla agile'dan msn'e bağlanıyorum. gayet de memnunum. bu ayarlarla bağlanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Aynı zamanda agile messengerı beleş gprs ücreti ödemeden nasıl kullanırız ? Ehe tek ipucu vereyim gerisini siz bulun çünkü sanırım biraz crack olucak. Bluetut ile...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: SmoLaFein, 28 Aralık 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Ya bı saatte 1 kontor gıder dedıler kapatıp acınca bıle 2 kontor gıttı :( Baglandıgında 1 kontur gidiyor. Tum gun acık tutsan bile ancak 1 kontur daha gidiyor. Ben MsN acmak icin Turkcelli arayıp hic birsey solemedim sadece internet ayarlarını yapmanız yeterli.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 dev ipucuyu falan boşwer bi bk anlamadım :P sen direk ö.m den söle bluetooth açıp mı griiyon :P yoksa baglantı ismine bluetoothmu yazıyon :P ozmnda 10metre yanındaki insanlarla konusabilrsn msn den :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu konuun donanımın birazcık altında kalan mobil donanımlara şutlanması gerekmiyormu sizcede[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hmm sadece turkcell de var galiba :)[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar