Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Arkadaşlar cep telefonuma agile messenger ve instantsymbian MSN programlarını indirdim fakat bağlanamıyorum. Bağlantı için TURKCELL - GPRS'i seçiyorum (normalde bunla nete girebiliyorum.) Ancak connecting derken birden bağlanamıyor ve msne giremiyorum. Ayrıca e-mail gönderirkende DNS hatası diyor fakat telefonun internet ayarları bölümünde DNS Seçenekleri şeklinde bir kısım yok. Kullandığım telefon SonyEricsson p910i bu sorunu yaşayanlar / çözümü hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
narin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bunu nokiada yapabilen biri bana anlatır mı ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Programımız : Agile Messenger GPRS ayarlarımız varsa, ve bu program da yüklüyse, 4440532 den Turkcell müşteri hizmetlerini (veya kendi hattınızınkini) arıyorsunuz. Ben internete girmek, mail falan bakmak istiyorum onun için ayar istiyorum diceksiniz, GPRS ayarlarım var diceksiniz. Size manuel olarak bi internet ayarı olusturacaklar. Ardından programla bağlanırken bunu seçerek girebilirsiniz. 30 dakka soğumaya bıraktıktan sonra tercihen çikolata sosuyla servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
narin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 pent bende 6670 var ama onun için msn yok agile de[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 6670 modelini bilmiyorum abi. Herhangi bi programla da olur ama bulabildiysen başka birşey. Symbian işletim sistemi ama di mi?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
narin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 onu nasıl anlıorum .. Bide ben internete girebiliorum ama o agille bağlanmıo nedendir ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 telefoncuya sorabilirsin veya telinin özelliklerine bak netten yazar symbian işletim sistemli diye.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
narin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 evet varmış ama agile bağlanmıo[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 . [Bu mesaj Cermy tarafından 26 Aralık 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
narin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 cermy bana şu msn olayını anlatsana hatta msn versene =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Evet symbian 7.0 var. Ve baya güzel telefonmuş. Sorun olarak ne yaşıyorsun agile ı yüklemiyor mu?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
narin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hayır yüklüo bağlan dedim de bağlanmıo şuna buna ulaşın dio[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Abi o dediğim ayarları yaptırdın mı, internet ayarları var mı, GPRS değil[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
narin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 paticiğe netten giriosa internet ayarları yok mudur ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Vardır heralde ya, bilmiyorum :( Sen turkcell le konuş bu olay ıhallederler ama.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 gprs ayarlarina giriceksin guzel kardesim sonra turkcell ayarlarina giriceksin WAP yazan yere internet yazip kaydediyorsun sonra agile messengeri aciyorsun ups bi baktin baglanmissin. sonra eheuhe bi gulumsuyorsun sevindirik oluyorsun..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Turkcell g618 de varmı msn =)[signature][hline]tuana...
narin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 saolasun mayh3m[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Chatin programini bulup kurun, sonra silin. GPRS ayari olarak "Chatin Turkcell" cikacaktir, Agile Messenger'dan onu secin, rahatca girin.. Ben oyle yapiyorum..[signature][hline]a.k.a Drunken
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 önemli degil janem ücreti alayım 50$ bakım parası at yeter :P[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ya bı saatte 1 kontor gıder dedıler kapatıp acınca bıle 2 kontor gıttı :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Ruby_DraGon, 28 Aralık 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Ya bı saatte 1 kontor gıder dedıler kapatıp acınca bıle 2 kontor gıttı :( o dedikleri icq için çünkü o gprs veya le bağlanıo sen internetle ama nedense SX lerde msn e nerden bağlanıosa 30 dakka 1-2 kontör gidio bende onu annamadım.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ya beyler biri bana da cep tel den wapa nasıl gireriz anlatabilir mi Turkcell var ve t630 telefonum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 icq ya login olurken filan biraz daha fazla kb harcıyor. onun için 2 kontor gidebilir. msn e gir çık 1 köntor gider. bazen konuşunca filan 2 de gidebiliyor.[signature][hline]Deli333
Öne çıkan mesajlar