Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yeni albümleri çıktımı , çıkmadıysa ne zmn çıkar bilen varmı acaba.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çıkmadı,bilen yok.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ölmüş linkin park bidaha albüm çıkarmayacaklarmış[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dikkat et sende onların yanına gitme o zmn[signature][hline]98>100
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dogru duzgun verecek cevabiniz varsa cevap verin bir zahmet[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 niye adamla dalga geçiyosunuz ki sormuş ilgilenmiyosanız yazmayın okumayın.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hatalıyım üzgünüm.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 katılmıyorum "hybrid theory" dönemlerinde onların hastasıydım ama meteorayla iice dağıtmışlar dj çalışsa yeter tiesto dinlemekten farksız rap daha ağırlıklı olunca..pek desteklemiyorum arık.. ama iyidir güzeldir yeni albüm kayıtlarına başlanmış tahminimce 2006 şubat[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sensible manyak cevap :D:D Hatalıyım,üzgünüm. yarışmacı arkadaşla.....[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Öne çıkan mesajlar