emre25 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Deneyimli arkadaşlara bir sorumn olacak bana mage ler için tavsiye edebilecekleri addon lar varmıdır acaba ??[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 deneyimli olduğum söylenemez ama www.curse-gaming.com sitesinden araştırarak kombinasyonlar yaptım bi göz at istersen işine yarayacaktır.güzel add onlar var[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! [Bu mesaj misanthropehus tarafından 10 Ağustos 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 siteye gir orda classlar için ayırmışlar addonları ui.worldofwarcraft.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet gerçekten var fakat bunlardan hangileri daha kullanışlıdır acaba aynı işe yarayan addonlar var max dl rate alanlarımı tercih etmeliyim acaba[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 en önemlisi scroling combat text ve titan barı çek her class için çok faydalı normal ui olarak CT yi tavsiye ederim ama insomniax da tercih ediliyo CT baya bi sade 2hot bar ve 2 side barı var self casti target stat mail mod filan kullanışlı ve sade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 (başlığı daha açık hale getirdim) SheepWatch NovaWatch yüklememiş olan Mage kendini camdan atabilir :) İkisini de ui.worldofwar.net 'te bulabilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] [Bu mesaj Qui tarafından 10 Ağustos 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sheep watch falan daha cok ustalar değilde yamaklar için gibi.. :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Decursive yeter mage için.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 self cast scrolling combat text buff timers range color cooldown count discord action bars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 heh bencede en önemlisi discord action,yanına cooldown,self cast,average xp(discord normal xp barı kaldırıyo),birde spellalert lazım mutlaka,counterı kime kullanacagını ve zamanını ayarlamak için. yüklememen gereken mage addon automage buff diye bişi.en gereken anda buff basıyo büyü atamıyorsun[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yeni konu açmak istemedim alakasız olucak, bu gece account aldım carsamba gunlerı bakımda mı oluo server giremiorum da bi de realmlist te ne yazması gerekio ? Su an sanki oynayanlar varmıs gibi seziorumda patch te 1,6,1 4544 olucak di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Spell Alert Decursive[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 saolun beyler tonla add on var bir kısmını yükledim umarım sorun çıkarmaz oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 wowtoc yükle , belki modify edilmesi gerekiyordur versiyonun[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu add on ları nasıl yükleyeceğim bir klasörün içine atmak gerek galiba exe leri yok ta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sen uimi indirdin yoksa tek tek mod mu indirdin. her iki koşulda da önce interface i aç wow dosyasındaki. sonra interface'in içini boşalt sadece install diye bir notepad dosyası (varsa) kalsın bide addons dosyası kalsın ama onunda içini boşalt. eğer ui indirdiysen bu addonsu da sil sonra zipli yüklediğin şeyin tümünü interface dosyasının içine extract et. eğer tek tek mod indirdiysen gene hepsini sil ama addons kalsın sonra o yüklediğin zipleri aç içinde addons dosyası vardır o addons dosyasını aç içindeki bütün dosyaları wow içindeki .../interface/addons dosyasının içine at, dier modları de böle böle at işte olur. ama önüne gelen modu yükleme çnkü ramın falan da düşükse oyun zindan olur sana ve çoğu mod ve nerdeyse bütün uiler ya bozuk ya versiyonu geçip yada yarı çalışır durumdadır. hiç bir ui düzgün çalışmaz yani wowun kendi interface ikadar mükemmel değildir ama kullanıcısı dilinden anlıyorsa idare edilir, çoğu zamanda büyük avantajlar sağlar belirli modlarıyla. gerçi mükemmel çalışır durumda modlar ama tek tek yükleyip yapacan. bu arada eli ayağı düzgün mage modu yok bence. o buff atanda düzgün çalışmıyor combat ortasında felan atıyor kafasına göre mana yiyor :) zaten poly ve nova olsa ram yer olmasa bişi olmaz.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 muzcu sanırım yanlıs anlkama oldu.o addon engereken anda buff basıyo büyü yapamıyorsun deyince benim kastettıgım mana gereken andı:)hata benim türkçede.gereksiz bir addon sonucta[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 saol kurabildim sayende . :)[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar