SAMETS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Selamlar.Benim öğrenmek istediğim konu ilk rütbe olan private'ı nasıl ve kaç HK veya honor points ile alabileceğimiz?.Bütün HK lerin aynı olmadığını kendinden yüksek veya düşük levellıları öldürünce farklı honor point aldığını biliyorum ama yaklaşık olarak private için kaç HK tamamlamamız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 25 hk aldinmi rank 1 oluorsun[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sanırım kesin bir rakam yok,bir hafta 25k honor point alıyosun honor barı yarılanıyor,ertesi hafta 5k alıyosun doluyor.değişken yani.serverında oynayan diğer oyuncuların o haftaki durumu önemli[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 benim tanıdıgım bazı insanlar var... hem gidiyor.. instancelerden set topluyor.. hemde kafasına gore gidiyor. alterec yapıy or.. bende cok kızıyorum onlara.. eğer setini pvp den alcaksan git pvp build yap alterecten cıkma.. ama instance yapcaksan talentini ona gore düzenle instanceden cıkma.. şimdi benim setim herşeyim hazır.. onların hala 2-3 parçası var.. sizce mantıklımı ?[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mayweda çok pis gönderme yaptı banaAAAAA :) . 2 gün alterac yaptım magister robe alamadım diye bindir lafı :lol: .sen diyosun ilk gittiğimde düştü,bana gına geldi 55555555555 inci gidişim daha robe düştüğünü görmedim :) .o gidişleriminde 44444444444 ünden shadowcraft 11111111111 indende lightforge,arada da valor düştü. :D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Lorro Sende bana magister crown u shiftlediğinde benim 17. kez scholoya gidişimdi... naber ? ? ? :D:D:D Laf nasılda cuk diye oturuyor :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - SEVEN Farkedileceği Günü Bekler.. Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: ozii_x, 12 Ağustos 2005 09:36 tarihinde demiş ki: benim tanıdıgım bazı insanlar var... hem gidiyor.. instancelerden set topluyor.. hemde kafasına gore gidiyor. alterec yapıy or.. bende cok kızıyorum onlara.. eğer setini pvp den alcaksan git pvp build yap alterecten cıkma.. ama instance yapcaksan talentini ona gore düzenle instanceden cıkma.. şimdi benim setim herşeyim hazır.. onların hala 2-3 parçası var.. sizce mantıklımı ? bu oyundan aldığın zevke göre değişir...[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya belki biraz alakasız olacak ama arkadaşın dediği üstüne birşey sorucam; PvP setleri mi daha iyi, daha yüksek levellara ve özelliklere sahip yoksa instancelardan topladığımız setlermi? mesela; Earthfury setinimi tercih etmeliyim yoksa Champion Rank'inin setinimi?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Earthfury zaten champion rank bir set arkadaşım.Instancedan topladığının adı elements.Bak şimdi earthfurry 6 parçadan oluşuyor.elements ise 8.Bana kalırsa earthfury hem görünüş hemde verdikleri için daha güzel bir set fakat, pvp kasmak serverdan servera değişiyor.Eğer rahat pvp kasabilceksen earthfury topla ama şimdi birde Zul'gurub la gerçek 5 parçalık set var.Yalnız bu setinde yüzük, trinklet gibi parçalardan oluşcağına dair söylentiler dolanıyor.Öyle olursa bence earthfury+zul gurub'u dene.Ama zul'gurub daha eklenmedi gelecek patch ile eklencek o ayrı konu :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla ben stam int kasan bir mage'im o nedenle marshal set benim için bir ilah :) yani nirvana gibi bişi :) hele gm stafını aldım mı of of. ama mc den çıkan dehşet itemelr var yüksek int spiritli. dungeoncıysan dungeonda bgciysen bg de kasmak lazım itemi diye düşünüyorum ama dungeonlarda pek gitmediğim için bilemeyeceğim int spiritin önemini felan gerçi bütün itemleri inceledim internetten ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ssj4songoku earthfury parcalari mc den falan dusmuormuydu? champion seti falan demisinde[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: muzcu, 12 Ağustos 2005 10:57 tarihinde demiş ki: valla ben stam int kasan bir mage'im o nedenle marshal set benim için bir ilah :) yani nirvana gibi bişi :) hele gm stafını aldım mı of of. ama mc den çıkan dehşet itemelr var yüksek int spiritli. dungeoncıysan dungeonda bgciysen bg de kasmak lazım itemi diye düşünüyorum ama dungeonlarda pek gitmediğim için bilemeyeceğim int spiritin önemini felan gerçi bütün itemleri inceledim internetten ama. İnstancede inanılmaz mana gerekli.. benim şu an buffla 8043 mana fln.. diğer mageler oom yaparken ben hala aoe dvm ediyorum bazen cogu kişi wipe yiyor. bize büyük işler düşüyor.. bü yüzden mana aceyip onemlli :D pvp yi mc den sonrada yaparım ama pvp den setini fln alıp mc yapmak kasar adamı ...[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - SEVEN Farkedileceği Günü Bekler.. Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 nalıyorum o kadar manan olduğu da şüphe götürmez. bende 18int 18 stam varken sizin itemlerde 31 int 8 stam oluyor falan. o nedenle mananız daha çok tabi ki de. ama benim nihai amacım mc yapmak olmadığı için itemlerimi bg de kasmak ve bg için kasmak mantıklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kesinlille muzcu.. eger pvp adamı olsa idim fire olur crit item peşinde koşardım.. ama instance oldugum için magister setimi topladım.. şimdi rahatım :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - SEVEN Farkedileceği Günü Bekler.. Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hayır earthfury mc den düşmüyor.Zaten onun tam adı Champion's Earthfury. MC den Ten Storms düşüyor ve kendisi bir epic set.Yani az çok hayvan birşey.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Earthfury set molten core dan düşer, düştü, düşecek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Upsss Earhshaker ile karıştırmışım ben :( .[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abicim shaman ların msg larını nerfleyin lütfen..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - SEVEN Farkedileceği Günü Bekler.. Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Benim soruma 2 kişi cevap vermiş ama neyse herhalde ilk hafta için 200HK ile Private olurum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya 200 yeter de kimi kestiğine bağlı ben lvl16 iken barrense gitmiştim arklarla 60-70 hk almıştm private olmuştum. ama direk lvl51-60 bgsinde 200 hk aldıysan rank 2 ye gidersin direk belki corporal bile dolu duruyordur ama 1 hafta daha beklemen gerek sergeant veya master sergeant olman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yok işte bende kendi seviyemdeki bg de takıldım raid eşliğinde hem ben öldürdüm hemde takımdan dolayı geldi HK'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 private rank 1 oluorsa dedigim gibi 25 hk aldigin anda rank 1 oluorsun[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: ozii_x, 12 Ağustos 2005 11:51 tarihinde demiş ki: abicim shaman ların msg larını nerfleyin lütfen.. Bi derdin mi var abicim...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 25HK aldığın an otomatik olarak rank1 olmuyorsun zira ben olmadım. 200'ü geçtikten sonra oldum. O iş serverına göre değişiyor ama ne olursa olsun 25 taban puan, onun altı hiç bir şekilde rütbe işine katılmıyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 alla alla 27 hk ile oldum bl de de oyle bi sayiyla olmustum neyse yanlis anlamisim olayi o zmn :)[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar