Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honor Rank

SAMETS

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.Benim öğrenmek istediğim konu ilk rütbe olan private'ı nasıl ve kaç HK veya honor points ile alabileceğimiz?.Bütün HK lerin aynı olmadığını kendinden yüksek veya düşük levellıları öldürünce farklı honor point aldığını biliyorum ama yaklaşık olarak private için kaç HK tamamlamamız gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim tanıdıgım bazı insanlar var... hem gidiyor.. instancelerden set topluyor.. hemde kafasına gore gidiyor. alterec yapıy or.. bende cok kızıyorum onlara.. eğer setini pvp den alcaksan git pvp build yap alterecten cıkma.. ama instance yapcaksan talentini ona gore düzenle instanceden cıkma.. şimdi benim setim herşeyim hazır.. onların hala 2-3 parçası var.. sizce mantıklımı ?[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

Mayweda çok pis gönderme yaptı banaAAAAA :) . 2 gün alterac yaptım magister robe alamadım diye bindir lafı :lol: .sen diyosun ilk gittiğimde düştü,bana gına geldi 55555555555 inci gidişim daha robe düştüğünü görmedim :) .o gidişleriminde 44444444444 ünden shadowcraft 11111111111 indende lightforge,arada da valor düştü. :D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

Lorro Sende bana magister crown u shiftlediğinde benim 17. kez scholoya gidişimdi... naber ? ? ? :D:D:D Laf nasılda cuk diye oturuyor :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - SEVEN

Farkedileceği Günü Bekler..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 12 Ağustos 2005 09:36 tarihinde demiş ki:
benim tanıdıgım bazı insanlar var... hem gidiyor.. instancelerden set topluyor.. hemde kafasına gore gidiyor. alterec yapıy or.. bende cok kızıyorum onlara.. eğer setini pvp den alcaksan git pvp build yap alterecten cıkma.. ama instance yapcaksan talentini ona gore düzenle instanceden cıkma.. şimdi benim setim herşeyim hazır.. onların hala 2-3 parçası var.. sizce mantıklımı ?

bu oyundan aldığın zevke göre değişir...[signature][hline]WoW
EU - Warsong
Tauren Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

ya belki biraz alakasız olacak ama arkadaşın dediği üstüne birşey sorucam; PvP setleri mi daha iyi, daha yüksek levellara ve özelliklere sahip yoksa instancelardan topladığımız setlermi? mesela; Earthfury setinimi tercih etmeliyim yoksa Champion Rank'inin setinimi?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Earthfury zaten champion rank bir set arkadaşım.Instancedan topladığının adı elements.Bak şimdi earthfurry 6 parçadan oluşuyor.elements ise 8.Bana kalırsa earthfury hem görünüş hemde verdikleri için daha güzel bir set fakat, pvp kasmak serverdan servera değişiyor.Eğer rahat pvp kasabilceksen earthfury topla ama şimdi birde Zul'gurub la gerçek 5 parçalık set var.Yalnız bu setinde yüzük, trinklet gibi parçalardan oluşcağına dair söylentiler dolanıyor.Öyle olursa bence earthfury+zul gurub'u dene.Ama zul'gurub daha eklenmedi gelecek patch ile eklencek o ayrı konu :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben stam int kasan bir mage'im o nedenle marshal set benim için bir ilah :) yani nirvana gibi bişi :) hele gm stafını aldım mı of of. ama mc den çıkan dehşet itemelr var yüksek int spiritli. dungeoncıysan dungeonda bgciysen bg de kasmak lazım itemi diye düşünüyorum ama dungeonlarda pek gitmediğim için bilemeyeceğim int spiritin önemini felan gerçi bütün itemleri inceledim internetten ama.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 12 Ağustos 2005 10:57 tarihinde demiş ki:
valla ben stam int kasan bir mage'im o nedenle marshal set benim için bir ilah :) yani nirvana gibi bişi :) hele gm stafını aldım mı of of. ama mc den çıkan dehşet itemelr var yüksek int spiritli. dungeoncıysan dungeonda bgciysen bg de kasmak lazım itemi diye düşünüyorum ama dungeonlarda pek gitmediğim için bilemeyeceğim int spiritin önemini felan gerçi bütün itemleri inceledim internetten ama.

İnstancede inanılmaz mana gerekli.. benim şu an buffla 8043 mana fln.. diğer mageler oom yaparken ben hala aoe dvm ediyorum bazen cogu kişi wipe yiyor. bize büyük işler düşüyor.. bü yüzden mana aceyip onemlli :D pvp yi mc den sonrada yaparım ama pvp den setini fln alıp mc yapmak kasar adamı ...[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - SEVEN

Sosyal ağlarda paylaş

kesinlille muzcu.. eger pvp adamı olsa idim fire olur crit item peşinde koşardım.. ama instance oldugum için magister setimi topladım.. şimdi rahatım :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - SEVEN

Sosyal ağlarda paylaş

Hayır earthfury mc den düşmüyor.Zaten onun tam adı Champion's Earthfury. MC den Ten Storms düşüyor ve kendisi bir epic set.Yani az çok hayvan birşey.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Sosyal ağlarda paylaş

ya 200 yeter de kimi kestiğine bağlı ben lvl16 iken barrense gitmiştim arklarla 60-70 hk almıştm private olmuştum. ama direk lvl51-60 bgsinde 200 hk aldıysan rank 2 ye gidersin direk belki corporal bile dolu duruyordur ama 1 hafta daha beklemen gerek sergeant veya master sergeant olman için.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 12 Ağustos 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
abicim shaman ların msg larını nerfleyin lütfen..

Bi derdin mi var abicim...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Sosyal ağlarda paylaş

25HK aldığın an otomatik olarak rank1 olmuyorsun zira ben olmadım. 200'ü geçtikten sonra oldum. O iş serverına göre değişiyor ama ne olursa olsun 25 taban puan, onun altı hiç bir şekilde rütbe işine katılmıyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...