tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet arkadaşlar az bir süre kaldı , nedir yorumlar?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla insallah trabzon gibi olmaz. yani hafife alırlarsa zor olur isleri cunku o tur takımlar sert ve mucadeleci olurlar. ya benim anlmadıgım bi konuda bjk ailton diye birini transfer ediyo ve bu adamı hala oynatamıyo. kusura bakmayın çok beceriksiz yonetiminiz var. olayın hazır olmaması ile de alakası yok bence hazır etselerdi izin verip saga sola gonderceklerine orn: fener appiah) [Bu mesaj gokhaan tarafından 11 Ağustos 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ailton sakatlıktan yeni çıktığı için oynamıyor[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet abi zorla da oynatılmaz ki bi adam eheuhe.. bjk alır maçı 1-3.. goller youla, pancu (pen), dierini kestiremedim.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 0-3 diyorum[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o kadar gol olmayabilir bilmiom ama 2-0 bjk gibi[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla Beşiktaş'ımın yenmesini istiyorum ama bana berabere bitcek gibi gözüküyor bu maç ya da tek farkla biz alırız yani öyle çok kolay maç değil...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Rakibi küçümsememeyi anlarım da, Vaduz yahu, lihteştayn yahu... kasmayın, sıkmayın kendinizi...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 beşiktaşla başarlılar..kandil akşamı yenicez Allahın izniyle:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bjk rahat alır trabzonun yaptığı saçmalığ yapmazlar[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Smoke, 11 Ağustos 2005 11:54 tarihinde demiş ki: Rakibi küçümsememeyi anlarım da, Vaduz yahu, lihteştayn yahu... kasmayın, sıkmayın kendinizi... Bunu gecen haftada dedik bak ne oldu. BJK de unludur bole maclarda o yuzden işi sıkı tutup farklı kazanır umarım.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 İbrahim akın ve tümer oynasın o yeter bana ya...Zaten onların kişisel çabalarıyla 1 gol atıyoruz(assist-şut falan)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Herşeyden önce çok mutluyum maçı KANAL D den diil NTV den seyredeceime[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bjk rahat alır.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: heso, 11 Ağustos 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Herşeyden önce çok mutluyum maçı KANAL D den diil NTV den seyredeceime oh be quote gelmis, direk katilayim soyledigine. akabinde aciklamalar yapilmis rakip analiz edilmis hersey guzel de. salak mi bizim takim anlamadim, 13 derece olan yere gidiliyor, kislik malzeme goturulmuyor. isinmak icin ya icecekler ya kosacaklar.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ailton gitmişse acaip içer gibi geliyor koşacağına =)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tumer kesinlikle oynamalı harcanıyo...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sansürlü küfür kullanacak kadar düzeyi düşürüp insanlara saygısızlık ettiğim için mesajım tamamen silindi. tekrar deneyeceğim düzeyli mesaj atmayı. [Bu mesaj Nefr tarafından 12 Ağustos 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Vaduz - UEFA.com Adamlar çok sakin ama son paragrafı okuyun, üstte ne demek istediğimi anlarsınız.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Zorlanmadan geçeriz turu :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ha şöyle biraz kendinize güveniniz gelsin yaw :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yeneriz diye düşünüyorumda trabzon geçen seneki bodo maçı gibi olur mu diye de düşünmeden kendimi alamıyorum.skor tahmini yapalım belki tutar 0-2 alırız goller youla ahmed hassan[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Abi maça büyük ilgi varmış,2000 bilet satılmış,valla adamlar gaza gelecekler zaten liechntestien'ın8kesin yanlış yazdım ama olsun:))yarısı maça gelecekmiş baksanıza:)[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 0-12 gibi bi skor çıkar mı izleyelim görelim =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Erken 1-2 gol bulursak ,uefa.com'da dedikleri gibi, adamlara turnuva tarihinin en acı yenilgilerinden birini tattırabiliriz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar