Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vaduz - Beşiktaş (20.30 , NTV)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla insallah trabzon gibi olmaz. yani hafife alırlarsa zor olur isleri cunku o tur takımlar sert ve mucadeleci olurlar. ya benim anlmadıgım bi konuda bjk ailton diye birini transfer ediyo ve bu adamı hala oynatamıyo. kusura bakmayın çok beceriksiz yonetiminiz var.

olayın hazır olmaması ile de alakası yok bence hazır etselerdi izin verip saga sola gonderceklerine orn: fener appiah)

[Bu mesaj gokhaan tarafından 11 Ağustos 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla Beşiktaş'ımın yenmesini istiyorum ama bana berabere bitcek gibi gözüküyor bu maç ya da tek farkla biz alırız yani öyle çok kolay maç değil...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
İbrahim akın ve tümer oynasın o yeter bana ya...Zaten onların kişisel çabalarıyla 1 gol atıyoruz(assist-şut falan)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
heso, 11 Ağustos 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Herşeyden önce çok mutluyum maçı KANAL D den diil NTV den seyredeceime

oh be quote gelmis, direk katilayim soyledigine.

akabinde aciklamalar yapilmis rakip analiz edilmis hersey guzel de.

salak mi bizim takim anlamadim, 13 derece olan yere gidiliyor, kislik malzeme goturulmuyor. isinmak icin ya icecekler ya kosacaklar.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
sansürlü küfür kullanacak kadar düzeyi düşürüp insanlara saygısızlık ettiğim için mesajım tamamen silindi. tekrar deneyeceğim düzeyli mesaj atmayı.

[Bu mesaj Nefr tarafından 12 Ağustos 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yeneriz diye düşünüyorumda trabzon geçen seneki bodo maçı gibi olur mu diye de düşünmeden kendimi alamıyorum.skor tahmini yapalım belki tutar 0-2 alırız goller youla ahmed hassan[signature][hline]In Flames We Trust
a member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Abi maça büyük ilgi varmış,2000 bilet satılmış,valla adamlar gaza gelecekler zaten liechntestien'ın8kesin yanlış yazdım ama olsun:))yarısı maça gelecekmiş baksanıza:)[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Mesaj tarihi:
Erken 1-2 gol bulursak ,uefa.com'da dedikleri gibi, adamlara turnuva tarihinin en acı yenilgilerinden birini tattırabiliriz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
  • Yeni Oluştur...