Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düğün Tv

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
uyduda da çıkıyor. bende uyduda fark ettim. paso düğün gösteriyorlar, almanya'da yaşan türklerin düğünleri olsa gerek. çok komik bir kanal olmuş. birde halay tv var, o biraz daha ilginç :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
ahah evet o tvler süper,bi tanede vic tv vardı insanların mesajlarını gösteriyordu tv de,asıl konsept seni seviyorum abdulgaffar tarzı mesajları yayınlamaktı ama karşılıklı küfürleşmeler oluyordu tvde izlemek zevkliydi.o alman-türk kanallarının hepsi şahane yani : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Mesaj tarihi:
dugun tv yurt dısındaki vatandaşlarımızın dugunlerini canlı olarak uydudan yayınlayan bi kanal. bi suru para veriyolar bizim dugunumuzu yayınlayın diye gurbetciler. ama komedi resmen ya.
Mesaj tarihi:
komedi ama iyi para kırdığı kesin heheh[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
Nınıynıynıynıynıyınyınyınyınyınyıny Kameraman sonunda düğündekileri dövücek ..

Takınızı da altınınızında bacınızın da dicek bi giricek tekme tokat :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Mesaj tarihi:
puheheheh[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Düğün göstermediği zamanlarda salak bilmecemsi zeka sorularıyla para dağıtıyolar resmen ama aıl edip de doğru cevap verbilen çıkmıyo. :Ds[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Mesaj tarihi:
ezik mi amaçsız mı ayrıca hiç te ezik diil vede hiç te amaçsız diil amacı düğünleri topluma göstermek vede uydudan cıkmasını amacıda kültürümüzü dünyaya tanıtmaktır . ezik niye diyosun ki sen tv acsan iğrenç bi program yapsan ben sana ııyy eziklere bak böyle program mı yapılır ulan kedim cıksa daha kral yapardı fln mı dicemi sanıyosun ?!

kendi fikrim lütfen hede hödö gibi cvplar vermeyin[signature][hline]deLi Choban
[b]bir kuple veriyim .. Ibret olsun sevenlere , sevip acı cekenlere , bana deli diyenlere , Ahh ah deLi çoßan... Deli Çoban abisi kızma ona Crazy o :)
Mesaj tarihi:
Valla süper her türlü düğün var genellikle gurbetçi vatandaşlarımızın sünnetler fln,eğleniyor insan gördükçe göbek atan tipler ortaya çıkıp fln..Eheh komik ya!![signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Mesaj tarihi:
digide veriyo mu peki hangi kanal bi bakim ya hiç denk gelmedi..:lol:[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • Yeni Oluştur...