Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

honor eksilmesi (komik duruyor cumle biliyorum :P )

Popeye

Öne çıkan mesajlar

bu hafta eksik honor alan varmi aranizda yoksa sadece bizim servera mi ozel merak ettim :)

carsamba server kapanmadan 2 saat once falan 87k honor vardi ve yesterday icin 23k yaziyordu

server acildiktan sonra girdim oyuna last week 54k olmus :)

fazladan bir rank daha alacaktim aldirmadi blizz ve sirf bende degil her allianceta olmus bizim serverdaki ( hordelara sormadim ama kesin yoktur onlarda )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1k almışım hala 1k :D standing de 0 ıncıyım.. blizz beni iplemiyor şimdi ben napim ?[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - SEVEN

Farkedileceği Günü Bekler..

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde basima gelen bir bug bu. p.tesi aldigim hk ve kill sayisi sali gunu de duruyordu ve bir gunluk hk puani duble gibi olmustu. bende bug oldu oh duble hk aldim demistim :)= ama hafta bitiminde duzgundu ne yazik ki.
sanirim ayni durum[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja

[Bu mesaj Wendigo tarafından 12 Ağustos 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm demek ki baştan yanlış hesaplanıyor, ben de güya 115k almıştım yatarken baktığımda, sonra bir baktım 75k yazıyor last week..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...