Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınların Boxer giymesi..

zydar

Öne çıkan mesajlar

@Ferrero : Abazamısın diye bir soru yöneltmek istiyorum?
Birz Ağır olur kızlı bir ortamdasın![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dreamer abazalıkla alakası yok, görsel güzellik canım... Ben hiçbirşey giymemelerinden yanayım ama ahlak kavramına aykırı kaçar diye bişey demiyorum. Cennette hurileri sen kıyafetlimi düşlüyorsun? Ben hep beyaz transparan bir kumaşı üstlerine kapatmış şekilde düşünüyorum. Berrak sulara çırıl çıplak giren huriler falan...[signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş

valla aquaparklarda giyilir kayarken şey olmasın diye ama. onun dışında kötüde durmuyor gerçi ama en güzeli normali.

edit: slip mayo nedir ya. tövbe yarabbim
[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!

[Bu mesaj Cons tarafından 10 Ağustos 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence güzel. hatta daha samimi duruyo. tangalı hatunlar biraz daha window shopping kıvamında oldugu için. tabii paçalı don giyerek abartmadıkları sürece sorun yok. daha çok panty mi diyolar neyse işte o daha çok yakışıyo hem boxera yakın bi kavram.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

Kadın boxer'ı diye bişi var dar olur hani sarar tayt gibi..
Süper seksi duruyor, dantelli donları falan geç yani..
Bana göre en seksi iç çamaşırı bayan boxer'ı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 10 Ağustos 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewendor: eger sıkıyorsam sole bole olıyım

hayatımın hıcbı yerınde brad pıtt ıcın ohh mukemmel hayatımın erkegı demedım ve yakısıklı bulmuyorum...
evet ıyy bu bıle slıp gıymıs böğğ derdım:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...