Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya/Beach Park/Bomba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün gaztede okudum kadariyla, hsbc ve konsolosluktaki patlayan bombalarin sorumlusuda yakalanmiş. yakın zaman içinde tekrar terör estirmeyi planlıyorlarmış.. iyi haberler bunlar.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
tum teroristlerin evinde yada elinde patlasa bomba, kendisinden baska kimseyi etkilemeden.. ne hos olur.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
eee yeter ama bunlar iyice azdı![signature][hline]Generals gathered in their masses,
Just like witches at black masses.
Evil minds that plot destruction,
Sorcerers of death's construction.
......
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 11 Ağustos 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
tum teroristlerin evinde yada elinde patlasa bomba, kendisinden baska kimseyi etkilemeden.. ne hos olur.
olmuş zaten 2 tane eleman bombayı yaparken evde patlamış ölmüşler..

oh olsun ibenelere[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Mesaj tarihi:
kader bu ... bazen elimizde olmuyo ha bombayla ha kafama düsen meteorla ...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
sabah ordaydım ve bide ogleden sonra gelmeyi dusunuoduk.kuzeni zor iiiikna etmiştim iiki ikna etmişim.

antalyalılar vallaha billaha dikkat.bu adamlar adam akılllı zxarar veremedikce daha neler neler yapacaklar allah bilir.kalabalık mekanlardan kacalım mumkun oldukca.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
şu andaki amaçları sadece öcalanın eline koz vermek. "öcalanın siyasi olarak tanınması devletin iletişim kurulması" = "bombaların durması" gibi bir haltlar karıştımaya çalışıyorlar.

hatta dikkat ederseniz demokratik açılım yanlısı bir kürt aydınını da (aydın ne demek bana sormayın öyle diyorlar) öldürmüşlerdi geçende.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
3. dünya savaşı yavaş yavaş çıktıda hala hissedebilen seviyeye gelmedi[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
tanıdıgım birine bunlardna dolayı bişi olacak bi gün
sora bende kendimi terörle mücadeleye adıcam o olacak sonunda öle gozukuo[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
beach park büyük alan hemde açık.. yani orası patlatmaya pek müsait değil[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
  • Yeni Oluştur...