Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya/Beach Park/Bomba

Sin_Of_Mafia

Öne çıkan mesajlar

Geçen zodiac yakalandı kimyasallarla.
İsrailden gelen gemilere bombaı saldırı yapılacakmış diye..
Bugünde bombacı biri yakalaandı bunun haricinde..
Bu yakalananlar olmasa çok kötü olacaktı :([signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

bombayla ilgili diye buraya yazayım dedim;

Galatasaray takımını Ankara'ya götürecek uçak bomba ihbarı nedeniyle havalanamadı, havalimanında bekliyor. 18:57

http://www.hurriyetim.com.tr/sondakika/0,,,00.asp[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 11 Ağustos 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
tum teroristlerin evinde yada elinde patlasa bomba, kendisinden baska kimseyi etkilemeden.. ne hos olur.
olmuş zaten 2 tane eleman bombayı yaparken evde patlamış ölmüşler..

oh olsun ibenelere[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

sabah ordaydım ve bide ogleden sonra gelmeyi dusunuoduk.kuzeni zor iiiikna etmiştim iiki ikna etmişim.

antalyalılar vallaha billaha dikkat.bu adamlar adam akılllı zxarar veremedikce daha neler neler yapacaklar allah bilir.kalabalık mekanlardan kacalım mumkun oldukca.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

şu andaki amaçları sadece öcalanın eline koz vermek. "öcalanın siyasi olarak tanınması devletin iletişim kurulması" = "bombaların durması" gibi bir haltlar karıştımaya çalışıyorlar.

hatta dikkat ederseniz demokratik açılım yanlısı bir kürt aydınını da (aydın ne demek bana sormayın öyle diyorlar) öldürmüşlerdi geçende.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
yuh gerçektende ortalık iyice karıştı. antalya'nın beach park'ı çok ünlü ve kalabalık bir yer olacaktı. turizm sektörümüzü öldürmeye çalışıyor pislik adamlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...