şu andaki amaçları sadece öcalanın eline koz vermek. "öcalanın siyasi olarak tanınması devletin iletişim kurulması" = "bombaların durması" gibi bir haltlar karıştımaya çalışıyorlar.
hatta dikkat ederseniz demokratik açılım yanlısı bir kürt aydınını da (aydın ne demek bana sormayın öyle diyorlar) öldürmüşlerdi geçende.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
3. dünya savaşı yavaş yavaş çıktıda hala hissedebilen seviyeye gelmedi[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
tanıdıgım birine bunlardna dolayı bişi olacak bi gün
sora bende kendimi terörle mücadeleye adıcam o olacak sonunda öle gozukuo[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
beach park büyük alan hemde açık.. yani orası patlatmaya pek müsait değil[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
yuh gerçektende ortalık iyice karıştı. antalya'nın beach park'ı çok ünlü ve kalabalık bir yer olacaktı. turizm sektörümüzü öldürmeye çalışıyor pislik adamlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar
Rahan
hatta dikkat ederseniz demokratik açılım yanlısı bir kürt aydınını da (aydın ne demek bana sormayın öyle diyorlar) öldürmüşlerdi geçende.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş
SirAnubis
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş
Diablo
sora bende kendimi terörle mücadeleye adıcam o olacak sonunda öle gozukuo[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş
trapt
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş