Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 aramadığım forum kalmadı. Ne zaman bi theme yükliycek olsam task barın rengi falan değişiyo olmuyo yani. (xp kullanıyorum). Bir yüce abimiz çıksa da bana adım adım nası yükliyceğimi anlatsa. Ps:Bende kendimi rezil mi ediyorum nedir?[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Yaw on kere açıldı bu topic insaf:)burdan destopX ya da StyleXp'i yükle sonra kafana göre onlara theme ceker koyarsın[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 danke. :P[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bitte schön:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=133887 şurda birşeyler anlatmıştım. Tema programı kurmak çok zor değil ki? Ben bile kurup kullanıyorum yani, düşün. StyleXP'yi kuruyorsun. Açıyorsun programı. İstediğin ayarlar varsa yapıyorsun. Onun dışında "disable stylexp" ve "use no resources" ayarlarını seçiyorsun. Taskbar'da programı kapatıyorsun. Böylece stylexp çalışsa bile her windows açılışında taskbarda boşuna yer kaplamamış, her windows açılısında seni rahatsız etmemiş olur. Bundan sonra Desktopuna sağ tıklayıp görüntü ayarlarını açıyorsun. Temalar kısmına gelip, istediğin temayı seçiyorsun. Evet, Stylexp üzerinen kumanda etmene gerek yok. Otomatik windowsa temalar yüklenmiş oluyor zaten. Eklemek istediğin tema olursa, stylexp sayesinde, indirdiğin temaları, kolayca ekleyebiliyorsun. Ve onlar da görüntü ayarlarında çıkıyor. Stylexp'nin themes kısmında "add a new theme" var. onun sayesinde işin kolaylaşıyor. Hayırlı olsun :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 12 Ağustos 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bilmem[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya bu arada ben kafayı mı yedim? 2005'de açıldı diye topiğe sazanladım ama 2003'müş? nasıl oluyor bu? valla ben uplamadım, konu dışında duruyordu öyle, o yüzden cevap vereyim dedim... acaba başka birisi mi upladı, sonra banlandı da mesajı silindi? eğer öyle değilse ben kafayı yedim, kendi kendime halüsinasyonlar görüyorum. hmm evet evet başka birisi uplamıştır büyük ihtimalle. ühüh :([signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 12 Ağustos 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 rEm bu chat programı diil. sohbet etmiyoruz. nie "bilmem" die post atıosun. adam senin hatrını sormuo, senin bilip bilmediğini merak etmio. kendi öğrenmek istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 fake uplamıştır=) windowblinds kullan, sitesinde de bir sürü ayrı theme var, çok hoş şeyler bulabiliyorsun, windows ile beraber açılmıyor zaten, sadece bi register ekranında continue demen gerekiyor açıldığında, başka bir şeyi yok, stylexp bende sorun cıkarttı, o yüzden tavsiye ettim ben niye yazdım, yardım etme içgüdüsü galiba=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 12 Ağustos 2005 14:37 tarihinde demiş ki: ben niye yazdım, yardım etme içgüdüsü galiba=) ehehe. sorunumuz bu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar