PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 benim j-s marka 4+1 hoparlörlerim var. 2 tane front - 2 tane rear. ses kartım sound blaster pci 4.1. iki front iki rear girişi var hoparlörün ana dalgasında. hoparlörleri bağlıyorum güzel. iki kablo var rear front ses kartına takıyorum yine güzel. ama rear yani arka hoparlörlerden ses o kadar kısık geliyor ki anca kulağımı dayamam gerekiyor. 2 rear hoparlör fronta taksam bile böyle. bir de hoparlör en ufak bir oynamada güm güm ses çıkarıyor, kapanıyor açılıyor fln. en ufak bir kablo bağlantı sorunu yok. sanırım bir kısa devre var. ama teknik servise götürmeden önce sizin fikriniz almak istedim. şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kimse bilmiyormu[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Prudent o 2 girişi tek girişe çeviren zımbırtılar var onlardan al bi tane düzelmesi lazım öyle Ses kartının yeşil girişine takarsın tek bağlantıyı[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 12 Ağustos 2005 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ok deneyeceğim.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar