Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar, dostlar. Sağolun.

Lonely

Öne çıkan mesajlar

Bir aralar FallenAngel ve madcat (nickleri yanlış hatırlıo olabilirim) bi konuda tartışmışlardı. Tartışmalarına bir anlam verememiştim. Ta ki başıma gelinceye kadar.

Ben burada "Clementine'yi seviyorum" dedikten sonra bazı şeyler yaşanmış. Yeni haberim oldu. Bir sürü "arkadaş görünen" kişiler clementine'ye asılmaya, abuk subuk sözler etmeye filan başlamışlar.

Şunu anladımki burada arkadaşlık/dostluk yalan. Sadece burada değil. Tüm internette yalan. Bu kadar abazan erkek müsvettesi olduktan sonra....

Sevgililere bir tavsiyem var. Kalp işaretlerinizi kaldırtın ve sevgili olduğunuzu saklayın. Hatta bayanlar kendilerini erkek gibi tanıtsınlar. Sizinde canınız yanmasın.

O kadar kötüyümki diyecek çok şeyim var ama toparlayıp yazamıyorum.
Ama şunu çok iyi anladım. Siz abazanlar buradayken bırakın sevgilimi, normal bayan arkadaşımı bile bu siteye sokmam, sokmıcam...

Yetkililere sesleniyorum. Paticiği gerçek anlamda abazanlar kapladı. Bilginiz olsun. Beni kaybetmeniz sizin için büyük bir sorun değil, yokluğum farkedilmez bile. Ama başkalarınıda kaybederseniz gerçekten çok üzülürüm. Çünkü en başta karakedi ve innkeeper olmak üzere hepiniz benim için çok değerlisiniz.

Clementine ile herhangi bir bağım olmadı ve sanırım bundan sonrada olamayacak. 6 aydır benim için özel bir insandı, son nefesimi verene kadar da özel bir insan olarak kalacak. Farkında olmadan yanlışlar yapmış olsada.

Son olarak saolun arkadaş görünen insancıklar. Saolun varolun..[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.

[Bu mesaj Lonely tarafından 12 Ağustos 2005 04:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

karakedi bu başlıkta demişki :

sürekli olarak önemle rica ettiğimiz konuya geri dönüyoruz:
+ bir konu başlığı eğer ilginizi çekmiyorsa, lütfen abi LÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜTFENNNNNNNN o konuya girmeyin! girmişsenizde ivedi olarak terkedin.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Sosyal ağlarda paylaş

dogru bikaç nokta var , saçmalık mı diil mi onuda tartışıcak degilim kişisel bir mevzu sonuçta fakat biraz maksadını aşan bir üslupla yazılmış gibi geldi bana. anlıyorum sinirini lonely fakat bayanların oldugu bir forum dedikten sonra kendin bile kelimeleri dogru seçmiyorsan insanları nasıl eleştirebilirsin?

dont throw rocks when u r living in a house of glass demiş bi zuzaylı.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

1. insanlar hakkında yorum yapmadım. forum ve bir kaç insan hakkında düşüncemi söyledim. (ayrıca bu forumu ve sizleri seviyorum. sevmesem alt+f4 yapar umursamaz giderdim)

2. banlanan kullanıcılarla ilgili hiç bir başlıkta herhangi bir soru yazmadım.

3. kuralları bende senin kadar iyi biliyorum. bende modum..[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.

[Bu mesaj Lonely tarafından 12 Ağustos 2005 05:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

msn'den 3 günde tanıdığım birine aşık olupta kendimi rezil etme konusuna gelince..

konu senin dediğin gibi 3 günde msnde tanıyıp aşık olmak kadar basit değil. konuyu oturup tekrar yazmıcam. aramaya inanıp arama yapabilirsin.

rezil olmaya gelince. hiç bi zaman "aman şunu yapmim rezil filan olurum" gibi bir korkum olmadı ve bundan sonrada olmayacak.

yazdıklarım benim kendi fikrimdir. "bayan arkadaşımı sokmıcam" kısmı biraz ağır olmuştur o konuda özür diliyorum. yarım saat geçtiği için değiştiremiyorum. ama ben sizin fikirlerinize her zaman saygılı olduysam, beğenmediğim bişi olursa o başlıktan çıkıp diğer başlıkları dolaştıysam, sizlerdende aynı şeyi beklemek hakkımdır.

herkese iyi sabahlar dilerim.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben madcate yazdım onu, herşey birbirine karıştı. 30 dak gecmediyse siliyorum mesajları, sizin yonjavari hayatlarınızla pati dışındaki yörüngeler ilgilensin,
son kez iyi geceler.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben insanlara sinirlerini kontrol edemiyorlarsa, sinirli oldukları süre boyunca post atmak gibi şeylerden uzak durmalarını tavsiye ediyorum, çünkü genellikle sinirliyken insan daha sonra yüzü kızaracağı şeyler yapar bu bir.

Eğer gerçekten öyle olaylar olduysa (ki daha önce oldu) burası kamusal bir forum, nasıl taksim meydanında her türlü insan varsa burda da var, en azından burda şikayet etmek gibi bir şans var.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

eheh bi sürü forum sitesine takıldım ulan paticik hakketten bi garip lan forum deil başka bişi :p[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

valla onu bunu bilmem ama patide abazanlar oldugunu bilirim!!!

şimdi hemen birisi cıkar nerden biliosun genelleme yapma falan filan dicek ben dediimi dedim arkadaş
"yarası olan gocunur"[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

varya helal olsun entrika yuvasına çevirdiniz güzelim forumu, eğer birilerinden şikayetçi iseniz kişi olarak onu şikayet edin genelleme yaparak bizi abaza ilan etmen iğrenç baktın olcak gibi değil bas logouta çık git seni/sevgilini burada zorla tutan bişi mi var sidik mi yarıştırıyosunuz ki anlayamadım bi türlü. beğenmediğin konuya mesaj yazma yazma dışardan forumun içine sıçmalarını izle derin bi nefes al. Bence çok daha kesin kurallar olmalı sıkı yönetim olmalı[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben şeyi annamıorum biri size küfür müfür ediosa işte blocklayın bu kdr zor mu?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 12 Ağustos 2005 10:34 tarihinde demiş ki:
sanki abazanlar sadece paticiğe özgü bir şey. gittiğiniz dershaneye bakın, sınıfınıza bakın, okulunuza bakın. onlar her yerde. ve bazen...

+1

özellikle şu sondaki "ve bazen..." kelimesi olayı bitirdi.

PS: buarada patide cinsiyet farketmeksizin, hiçbir üye bir başka üyeyi rahatsız edemez. aksi bir davranış oldugunda "şikayet et" butonuna basmanız kafi. veya [email protected] adresine sorunu bildirmeniz yeterli olacaktır, gerisini biz hallederiz. hep pati söyle böyle4 diyip duruyorsunuzda, bugüne dek birini rahatsız eden bir başka kişi pek barındırılmadı buralarda. malum olduğu üzere, üye sayısı gibi dert / tasa olmadığı için, bazı davranışlara asla göz yumulmuyor. uzun lafı kısası, pati dostlarınızı, kız arkadasınızı, vb. rahatlıkla getirebileceğiniz, netteki 3-5 yerden biridir.

[Bu mesaj karakedi tarafından 12 Ağustos 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...