Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

http://snow.prohosting.com/dashersw

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benimsınıfımda kaşar yoktur...
ha bu arada son hafta fln lise2 lerden tipin biri bizimsınıftan kızınbirini çok pis tacizetmişdide herifi sınıfa getirmişlerdi adamın suratıu sınıftan çıkarken bem-beyazdı

neymiiiş bizim dönemin kızlarına laf atılamazmış...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
muahah ne angut adamlarsınz ya :D :D :D
tartışmaya bak :PPP
beraber öldürürmüş :))) mauehuaeh
siteyi www.tfturk.net e taşıdık[hline]
There's no evil nor good. There's only one truth. You.
Mesaj tarihi:
Bak Fizban..
Benim bahsettiğim kız başından beri söylüyorum biraz pancar suratlı uzun boylu vücudu bayağı güzel

pancar suratlı bi kız daha var o da irem boyu ne uzun ne kısa sürekli kısa etek giyiyor.ona birşey demiyorum zaten ki rezil olmuştuk onu tavlicaz diye orta sondu herhalde gittim konuşamadım falan bayağı komik olmuştu :) telefonunu falan senin bahsettiğin iremlerden biri o olmalı..

Benim bahsettiğim kızı en son dönem başında gördüm bir daha görmedim de zaten.Kızı 2 senedir tanıyorum ki kaşarın alası yani
sözümü ne geri alırım ne de özür dilerim..[hline]OYNAT Uğur'cuğum...
[email protected]

Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 15 Şubat 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
abi söyleyen herif r leri söyliyemiyo yannız ahgah

ne vağ yani ğ leği söyleyemiyoğsak bu bizim suçumuzmu? Allah allah alt tağafı benim alfabem 28 hağf den oluşuyoğ sizinki 29 ne vağ yani bunda kınıyoğum seni
*!kın*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

• Yeni Oluştur...