bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Herkesin bi kaşar irem tanıdığı var ahah[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ne bileyim hangi sınıfta olduğunu o olmayabilirde yani..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasherSW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 muahah lan nası götün attı praw :P[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ne ya off KAŞAR HEPSİ KAŞAR deli etmeyin adamı kaşar bi tane irem var işte neyine laf ettirmeyeceksin ister tanıdığın olsun seren ister tanımadığın yani konuyu kapatalım gereksiz uzadı muhabbet[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 e iyi arkadaşıysa bırak korusun yani ben d ebu mantığı anlamıyom 11 tm l dekiyse dokundurtmam başkasıysa salla uyar mı racona[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yani de ben bu kontorlerle ne yaapcam ehu[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 benimsınıfımda kaşar yoktur... ha bu arada son hafta fln lise2 lerden tipin biri bizimsınıftan kızınbirini çok pis tacizetmişdide herifi sınıfa getirmişlerdi adamın suratıu sınıftan çıkarken bem-beyazdı neymiiiş bizim dönemin kızlarına laf atılamazmış...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Fizban o İrem olamaz.. Zaten biri derse birlikte öldürürüz[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ya kız biraz esmer galiba fena değil yani kaşları war biraz vücudu güzel falan[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ya kız esmer değil aslınd ao kadar kırmızı yani suratı neyse ya önemli değil bi laf dedik olaya bak ehu[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 o olmayabilir ama[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 of kapansın konu tamam[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasherSW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 muahah ne angut adamlarsınz ya :D :D :D tartışmaya bak :PPP beraber öldürürmüş :))) mauehuaeh siteyi www.tfturk.net e taşıdık[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasherSW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 olmuyo ya çalışmıyo hay sıçim aaaaaaa[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 kız olup olmaması alakadar etmez arkadaşımız[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 *!şokole şokole şokeeele*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bak Fizban.. Benim bahsettiğim kız başından beri söylüyorum biraz pancar suratlı uzun boylu vücudu bayağı güzel pancar suratlı bi kız daha var o da irem boyu ne uzun ne kısa sürekli kısa etek giyiyor.ona birşey demiyorum zaten ki rezil olmuştuk onu tavlicaz diye orta sondu herhalde gittim konuşamadım falan bayağı komik olmuştu :) telefonunu falan senin bahsettiğin iremlerden biri o olmalı.. Benim bahsettiğim kızı en son dönem başında gördüm bir daha görmedim de zaten.Kızı 2 senedir tanıyorum ki kaşarın alası yani sözümü ne geri alırım ne de özür dilerim..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 e bizim sınıftaki uzun boylu diil ki ?[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 sevdim_seni_kerata yı indirin dinleyin yorumyazın[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 indirip dinleyin upload edildisite hade go go go[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ikincihitimiz aldır_artık_gönül yüksek beğeninize sunulmuştur Edip Akbayram'a itafen[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasherSW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ehhe eet süper oldu walla. bu kallılarda bi i$ war ama çözemedim keh keh :P[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasherSW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ehhehe eet söyleyen adam ildeniz babacum mostors mu ne ya işte o[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 fizban iyi laf koymuslar sana[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 said: Nukem_Verite, 15 Şubat 2003 01:35 tarihinde demiş ki: abi söyleyen herif r leri söyliyemiyo yannız ahgah ne vağ yani ğ leği söyleyemiyoğsak bu bizim suçumuzmu? Allah allah alt tağafı benim alfabem 28 hağf den oluşuyoğ sizinki 29 ne vağ yani bunda kınıyoğum seni *!kın*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar