DasherSW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 http://snow.prohosting.com/dashersw kendi sitem diye demiyorum öylesine güzel bi geyik sitesidir yani. onlarca video, fotoğraf, şarkı falan.. sitenin yaratıcıları ve film yapıcıları arasında silthanas ve magic de var. gayet hoş :) şarkıların worms editionları gerçekten çok güzel :) denenmeli.[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You. [Bu mesaj DasherSW tarafından 13 Şubat 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 495160 a gel seni kaldiriim free host oliim[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Baksana bu irem dediğin kız ankarada olan mı or/an şehrinde falan oturuyor ona benzettim ama?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
DasherSW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yok hayır diil :) istanbul[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Dasher ım hastanım sitene eheu BUradaki Gimli videoları süperdir tavsiye ederim [hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... [Bu mesaj arcane tarafından 13 Şubat 2003 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj arcane tarafından 13 Şubat 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Anladım :) Belkide o dur çok benziyor ama bir bakıyım videolara çok geik bir yere benziyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 gerçekten de geyik bir yer :) *!şokole şokole şokooole*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 dasher bab plz[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
DasherSW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hehheh yok kardeşim ankarada falan diil yaaa alala! :P sexshop.jpg ekledim siteye. süper bi resim :)[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You.
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 valla ne kadar kötü olrsa olsun eski başkanımızın sitesi... olm lan daha iyisini yapamadınız mı en azından düzgün bi font bi kaç sayfa daha ve linklerin o sayfalara anlatımlarıyla yerleştirilmesi, dooru düzgün bi griş sayfası yapılması, çalışan bi script,vs vs vs ama olsun güzel:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 EUHEHE öldüm bittim ya Magic süpersin abi[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes...
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ehu bi baktım irem dedi ya aklıma kaşar irem geldi hadi dedim resme daha dikkatli bakiim dedim o değilmiş[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
DasherSW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yaw ben de biliorum muhteşem designlar resimler yapmasını ama gerek yok... özellikle tek html, ve resimsiz. çabuk açılır, kolay kullanımlı. herşey meydanda.[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Lan prawler dalgamı geçiyon benle :-p Bilmem yuzu soyle uzaktan komsununkine benzettimde :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
DasherSW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 lan olm deli misin :) taam eet o kandırmaya çalıştım seni ama olmadı git $imdi or-an daki kom$una sor bakalım böle böle bi siteniz varmış ben gittim gördüm diye benden de selam söle sewinsin özlemiştir bakalım ne dicek[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You.
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: Prawler, 13 Şubat 2003 23:05 tarihinde demiş ki: ehu bi baktım irem dedi ya aklıma kaşar irem geldi hadi dedim resme daha dikkatli bakiim dedim o değilmiş[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] kaşar irem? hangisi o praw[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 lise son war bi tane boşver işte ya :) orc_lord harbiden var yani..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Prawler lol... Bizim burdada bir tane biraz gelişmiş bir tip var :) Ona benziyordu dudaklarını sıkınca galiba hep iremler birbirine benziyor :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: fizban, 13 Şubat 2003 23:13 tarihinde demiş ki: tm k dakinden bahsediyosan, kaşar deil ki o ?[hline]fighting for peace is like screwing for virginity +1 eer onu kastediosan bende öle olduunu bilmiodum...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ehehe hiç haberim yok aaa :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ayakta uyuyosunuz ehu hangisi olduunu bilmiyorum işte kolunda hergün biriyle dolaşıyodu hatun olayın bokunu çıkarmıştı Bacakları çok güzel ama söölemem kim olduğunu ayıp olur :D[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bizimkininde göğüsleri maşallah :D[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 muhabbet nereye döndü ya[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 o tm-k daki irem benim sınıf arkım oluyor aslında esasında sınıfta İrem Pişginvardı bu İrem Lsınıfındaydı Nesligüldie biri vargeldi bunu Kya alalım dedi dedim nasıl yapacaz arada punduya getirdik oldu :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Öne çıkan mesajlar