Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 2.5 saat kadar once modem baglanmiyordu bile, aradim genel bir problem dediler, yattim uyudum ben de. Simdi modem bagli ama sitelere vs bi giriyor bi girmiyor, benzer bi problemi olan var mi Atakoy civarinda?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 oo baggio'cum sen uyuyomuydun ya. gozlerim ya$ardi. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ataköyede aktif kabloya da kafam girsin Ataköyde en iyi DSL gider ben DSL imden memnunum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 praw senin modemi versene bana bi deniim belki modemimed bişi vardır benim adsl berbat suan[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 sadece Ataköy değil sanırım,ben Bahçeşehir'deyim ve burda da oluyor ara ara...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 avcılar/aktifkablo, sorun yok.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 aktif kablo kadar sorunlu bi şirket görmedim ben,bakırköy ataköy çevresinde dsl rulz[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 şu aktif kablodan bi tek ben mi memnunum ya? Allah nazardan saklasın şu ana kadar tek problem yaşamadım ne hız ne bağlantı konusunda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar