Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ohannesburger

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Clementine sizi keklemisler bi suru kisiyle konustum populer dedi diye ama kimse bilmiyo en azindan msn deki nicki resimi gostercem onuda kimse tanimazsa artik sabah sizi kekleyenleri aramaya koyulun derim =)[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
taka oranın mirc adres ne serverın[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 05 Ağustos 2005 04:12 tarihinde demiş ki:
Clementine sizi keklemisler bi suru kisiyle konustum populer dedi diye ama kimse bilmiyo en azindan msn deki nicki resimi gostercem onuda kimse tanimazsa artik sabah sizi kekleyenleri aramaya koyulun derim =)

hmmm olabilir ewt sen saol yinede :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
said:
Cyclone, 05 Ağustos 2005 04:13 tarihinde demiş ki:
hee bugün arkadaşıda kekledi biri..

ben farkettim :D

kazaa dan daha önce indirmiş o kızın resimlerini :D

dedim bu hayatta o degildir

nası yaa?? BENim koyduğum resmimi!?[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
yannız varya bu basliga sonradan girenler hicbirsey anlamayacak hahah

sonradan girenlere dipnot: bosuna kasmayin rahatiniza bakin hayat guzel... tadini cikarin.[signature][hline]gamers.gen.tr
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
said:
Cyclone, 05 Ağustos 2005 04:14 tarihinde demiş ki:
bu sizle konuşan türkçe biliyorsa zaten yüzde yüz kek the bomb :D

honey blood bilmiodu yani ztn bi yrm saat konuştuk blockladm sonra ben...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
valla ben bivrip ile konuşmadayken adam kızıodu bivrip ile bana ingilizce dışında dil konuşunca ama keklioda olabilir bu arada sağol taka[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
ne demek =)
hem benim icinde iyi oldu valla bazi acilardan
California'ya gidebilirim yani heran =)
[signature][hline]gamers.gen.tr
ya sabır a.k.

[Bu mesaj tAKA tarafından 05 Ağustos 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heueh peki nick ne senin o sitede[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
hatirlamiyorum nicki bakiyim soyleyecem

hah Kaptanvam yazmisim nicke.[signature][hline]gamers.gen.tr
ya sabır a.k.

[Bu mesaj tAKA tarafından 05 Ağustos 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hahah uyku yada o resim ikisinden biri vurmus senin basina =)[signature][hline]gamers.gen.tr
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:

Tsunaminin sebebi bulundu ! 11 Mart 2005
Bilim adamları geceli gündüzlü çalışmaları sonucunda Tsunaminin gerçek sebebini bulmayı başardı...

"Floridalı Aç" lakaplı John Hoshaf'ın (34) arkadaşları tarafından ihbar edilmesiyle çözülmeye başlayan düğüm, en son John Hoshaf'ın kuzeni ve aynı zamanda sitemizin düzenlediği yarışmada birinci olan Eric Neolsayeric'in itiraflarıyla çözüldü.

Eric, o gün dayısıyla birlikte havuzda eğlenirken, dayısının bir anda anlaşılmaz sesler çıkardığını ve ortaya çıkan bir kaç kişinin çılgınca "bombala,bombala" tezahüratları arasında, havuza halk arasında bomba olarak tabir edilen atlayışı yaptığını belirtti.

Olay sonrası gözaltına alınan ve göbeğinde o günün yanma izini hala taşıdığı belirtilen John, hiçbirşey hatırlamadığını ve suçsuz olduğunu belirtti..

Fırat abi ise,olay üzerine "Allah belasını versin, tısumamiye sebep olanlar cezasız kalmasın !" dedi.

konuyla alakası yok ama hoşuma gitti :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone
www.msxturks.com
www.stormuo.com

Mesaj tarihi:
said:
Cyclone, 05 Ağustos 2005 04:26 tarihinde demiş ki:
Tsunaminin sebebi bulundu ! 11 Mart 2005
Bilim adamları geceli gündüzlü çalışmaları sonucunda Tsunaminin gerçek sebebini bulmayı başardı...

"Floridalı Aç" lakaplı John Hoshaf'ın (34) arkadaşları tarafından ihbar edilmesiyle çözülmeye başlayan düğüm, en son John Hoshaf'ın kuzeni ve aynı zamanda sitemizin düzenlediği yarışmada birinci olan Eric Neolsayeric'in itiraflarıyla çözüldü.

Eric, o gün dayısıyla birlikte havuzda eğlenirken, dayısının bir anda anlaşılmaz sesler çıkardığını ve ortaya çıkan bir kaç kişinin çılgınca "bombala,bombala" tezahüratları arasında, havuza halk arasında bomba olarak tabir edilen atlayışı yaptığını belirtti.

Olay sonrası gözaltına alınan ve göbeğinde o günün yanma izini hala taşıdığı belirtilen John, hiçbirşey hatırlamadığını ve suçsuz olduğunu belirtti..

Fırat abi ise,olay üzerine "Allah belasını versin, tısumamiye sebep olanlar cezasız kalmasın !" dedi.

konuyla alakası yok ama hoşuma gitti :D

hhah hha cidden ohannesburger diorm hem bu msga hem de bunu buraya yazmana :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
Hadi kapatıoz herkes yataana.
Uykunuz gelince sapıtıosunuz siz. Yaramıo size :-p[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
  • Yeni Oluştur...