tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Cyclone ben oyle yaptim valla :D[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yaa pff yatıyorm ben iyi geceler herkese... kafam bozuldu gene[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Clementine sizi keklemisler bi suru kisiyle konustum populer dedi diye ama kimse bilmiyo en azindan msn deki nicki resimi gostercem onuda kimse tanimazsa artik sabah sizi kekleyenleri aramaya koyulun derim =)[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: b1vRiP, 05 Ağustos 2005 01:58 tarihinde demiş ki: VampireFreaks Counselor says: we very interesting our site travel members all your base are belong to us gibi bisiy olmus bu cumle, kesin kek[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 taka oranın mirc adres ne serverın[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: tAKA, 05 Ağustos 2005 04:12 tarihinde demiş ki: Clementine sizi keklemisler bi suru kisiyle konustum populer dedi diye ama kimse bilmiyo en azindan msn deki nicki resimi gostercem onuda kimse tanimazsa artik sabah sizi kekleyenleri aramaya koyulun derim =) hmmm olabilir ewt sen saol yinede :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hee bugün arkadaşıda kekledi biri.. ben farkettim :D kazaa dan daha önce indirmiş o kızın resimlerini :D dedim bu hayatta o degildir[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 backpack.webmaster.com -> #vampirefreaks[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Cyclone, 05 Ağustos 2005 04:13 tarihinde demiş ki: hee bugün arkadaşıda kekledi biri.. ben farkettim :D kazaa dan daha önce indirmiş o kızın resimlerini :D dedim bu hayatta o degildir nası yaa?? BENim koyduğum resmimi!?[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu sizle konuşan türkçe biliyorsa zaten yüzde yüz kek the bomb :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yoh yoh sizi keklemiş birisi diyoorum.. böyle bi olay arkadaşın başınada gelmişti bgün dedim :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yannız varya bu basliga sonradan girenler hicbirsey anlamayacak hahah sonradan girenlere dipnot: bosuna kasmayin rahatiniza bakin hayat guzel... tadini cikarin.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Cyclone, 05 Ağustos 2005 04:14 tarihinde demiş ki: bu sizle konuşan türkçe biliyorsa zaten yüzde yüz kek the bomb :D honey blood bilmiodu yani ztn bi yrm saat konuştuk blockladm sonra ben...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla ben bivrip ile konuşmadayken adam kızıodu bivrip ile bana ingilizce dışında dil konuşunca ama keklioda olabilir bu arada sağol taka[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne demek =) hem benim icinde iyi oldu valla bazi acilardan California'ya gidebilirim yani heran =) [signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. [Bu mesaj tAKA tarafından 05 Ağustos 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 heueh peki nick ne senin o sitede[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hatirlamiyorum nicki bakiyim soyleyecem hah Kaptanvam yazmisim nicke.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. [Bu mesaj tAKA tarafından 05 Ağustos 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 auzuuhau adam keklemek için artık heduue hüde yaa lalalajhjj de kek bomb felan yazsa ne güzel olur :D :) uykusuzluk vuruyo galiba... harbi soradan gelenler anca resimlere bakar :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 irc'de kanal açın siz[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 açarız bir ara.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ah aişte yarın böyle yapcam :D hadi hopppa :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclonewww.msxturks.comwww.stormuo.com[Bu mesaj Cyclone tarafından 05 Ağustos 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hahah uyku yada o resim ikisinden biri vurmus senin basina =)[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Tsunaminin sebebi bulundu ! 11 Mart 2005 Bilim adamları geceli gündüzlü çalışmaları sonucunda Tsunaminin gerçek sebebini bulmayı başardı... "Floridalı Aç" lakaplı John Hoshaf'ın (34) arkadaşları tarafından ihbar edilmesiyle çözülmeye başlayan düğüm, en son John Hoshaf'ın kuzeni ve aynı zamanda sitemizin düzenlediği yarışmada birinci olan Eric Neolsayeric'in itiraflarıyla çözüldü. Eric, o gün dayısıyla birlikte havuzda eğlenirken, dayısının bir anda anlaşılmaz sesler çıkardığını ve ortaya çıkan bir kaç kişinin çılgınca "bombala,bombala" tezahüratları arasında, havuza halk arasında bomba olarak tabir edilen atlayışı yaptığını belirtti. Olay sonrası gözaltına alınan ve göbeğinde o günün yanma izini hala taşıdığı belirtilen John, hiçbirşey hatırlamadığını ve suçsuz olduğunu belirtti.. Fırat abi ise,olay üzerine "Allah belasını versin, tısumamiye sebep olanlar cezasız kalmasın !" dedi. konuyla alakası yok ama hoşuma gitti :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclonewww.msxturks.comwww.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Cyclone, 05 Ağustos 2005 04:26 tarihinde demiş ki: Tsunaminin sebebi bulundu ! 11 Mart 2005 Bilim adamları geceli gündüzlü çalışmaları sonucunda Tsunaminin gerçek sebebini bulmayı başardı... "Floridalı Aç" lakaplı John Hoshaf'ın (34) arkadaşları tarafından ihbar edilmesiyle çözülmeye başlayan düğüm, en son John Hoshaf'ın kuzeni ve aynı zamanda sitemizin düzenlediği yarışmada birinci olan Eric Neolsayeric'in itiraflarıyla çözüldü. Eric, o gün dayısıyla birlikte havuzda eğlenirken, dayısının bir anda anlaşılmaz sesler çıkardığını ve ortaya çıkan bir kaç kişinin çılgınca "bombala,bombala" tezahüratları arasında, havuza halk arasında bomba olarak tabir edilen atlayışı yaptığını belirtti. Olay sonrası gözaltına alınan ve göbeğinde o günün yanma izini hala taşıdığı belirtilen John, hiçbirşey hatırlamadığını ve suçsuz olduğunu belirtti.. Fırat abi ise,olay üzerine "Allah belasını versin, tısumamiye sebep olanlar cezasız kalmasın !" dedi. konuyla alakası yok ama hoşuma gitti :D hhah hha cidden ohannesburger diorm hem bu msga hem de bunu buraya yazmana :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hadi kapatıoz herkes yataana. Uykunuz gelince sapıtıosunuz siz. Yaramıo size :-p[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar