Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TBox Hakkında

mentalman

Öne çıkan mesajlar

bi arkadaşım anlatmıştı ablesıyla annesi boynerden alışveris yapıyolar.kasaya gidip parayı ödicelkleri sırada anne( feyza teyze) nin gözüne comdomlar ilişir ve o sırada gayet saf bi şekilde olayın farkına varmadan o kibrit yapmışlar demiş
kasiyerler ve kasada sıra bekleyen müşteriler bi 10 dakka flan kitlenmişler[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde tbox un condomm larından acaip tatlı şeyler çıkıo böle aşşağı yukarı yaptıında şekli deişien kağıtlar vardırya onlardan çıkıoooo alın bakın 50 60 tane var bende koleksioyn oldu[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

naaptın sen anibus 50 60 tane yuh! neyle besliolar seni yavrucuğum?[signature][hline]yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx
Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

en kısa zamanda alcamda önce bi yürüyebilmem lazım ehiaha[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 09 Ağustos 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
said:
cenx, 09 Ağustos 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
naaptın sen anibus 50 60 tane yuh! neyle besliolar seni yavrucuğum?

eheh güzin ablamsı bi yazı olmuş :)

buaradabn anneme bi eşarp almıştım daha t-box yeni çıkmıştı ve çok şekil bi eşarptı böyle 4.950.000'di..işin komik yanı 5 milyon veriyordunuz para üstü olan 50.000 kutunun içinden çıkıyordu :) annem bana sadaka mı veriyorsun tarzı bi yorum getirmişti..

onun amacı fiyat 4.950 olduğundan paranın üstü paketten çıkıoo[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx, 09 Ağustos 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
naaptın sen anibus 50 60 tane yuh! neyle besliolar seni yavrucuğum?

hepsini kullanmadım koleksiyonuma falan koydum çoğunu 1 ayakkabı kutusu koleksionum var adgdasgg[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

görmemişin...[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 09 Ağustos 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
Benimkinde "Bunu okuyacak kadar yakınsan çok geç" yazıyo daha güzel. :):)

çok ii yaa[signature][hline]Lineage Geyikleri...
-çinli: you sex ?
-ben: what ?
-diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex
-ben: what the fuck are you talking about ?
-çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

tbox diince aklma geldi... bi magazda kasalarn yanında satılıodu bunlrn bi urunu... bole kucuk sirin gorunuolrdı... aldmm bole baktmm uzun uzun hicte ne bu die okumak aklma gelmedi... hatta kokladım fln bile... sora arkmda olusan tiplerin deli bakıslarını gorunce anladmkiii elimdeki tbox ınnn seyleryymssss.. ahihi cok utanmştm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 08 Ağustos 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
:) gerçekten yani nedir özelliği fiyatı falan? hep görüyorumda hiç almadım

asıl olayi herşeyin bişey milyon 950 bin turk lirası olup 50 bin lirayıda paketin içine koymaları hasta oluyorum bu olaya[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

cüce onun amacı şu 1milyon veriosun sana para üstü vermiyorlar 50 bin lira içinde çıkıyor

ama şu var 950 bin verirsen ne olcak acaba[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...