Natural Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 t-box prezervatif de üretio,tavsiye ederim.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bi arkadaşım anlatmıştı ablesıyla annesi boynerden alışveris yapıyolar.kasaya gidip parayı ödicelkleri sırada anne( feyza teyze) nin gözüne comdomlar ilişir ve o sırada gayet saf bi şekilde olayın farkına varmadan o kibrit yapmışlar demiş kasiyerler ve kasada sıra bekleyen müşteriler bi 10 dakka flan kitlenmişler[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 o değilde tbox un condomm larından acaip tatlı şeyler çıkıo böle aşşağı yukarı yaptıında şekli deişien kağıtlar vardırya onlardan çıkıoooo alın bakın 50 60 tane var bende koleksioyn oldu[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 naaptın sen anibus 50 60 tane yuh! neyle besliolar seni yavrucuğum?[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 big boss yaziyor[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 en kısa zamanda alcamda önce bi yürüyebilmem lazım ehiaha[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: beybin, 09 Ağustos 2005 13:28 tarihinde demiş ki: said: cenx, 09 Ağustos 2005 13:01 tarihinde demiş ki: naaptın sen anibus 50 60 tane yuh! neyle besliolar seni yavrucuğum? eheh güzin ablamsı bi yazı olmuş :) buaradabn anneme bi eşarp almıştım daha t-box yeni çıkmıştı ve çok şekil bi eşarptı böyle 4.950.000'di..işin komik yanı 5 milyon veriyordunuz para üstü olan 50.000 kutunun içinden çıkıyordu :) annem bana sadaka mı veriyorsun tarzı bi yorum getirmişti.. onun amacı fiyat 4.950 olduğundan paranın üstü paketten çıkıoo[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: cenx, 09 Ağustos 2005 13:01 tarihinde demiş ki: naaptın sen anibus 50 60 tane yuh! neyle besliolar seni yavrucuğum? hepsini kullanmadım koleksiyonuma falan koydum çoğunu 1 ayakkabı kutusu koleksionum var adgdasgg[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 görmemişin...[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 oooooof voys ooof yokmu yonjada uocu kız adgasg[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 benim gordugum en super donlar bunlar: (kadinlar icin)[Bu mesaj mayfer tarafından 09 Ağustos 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 zuhaha:D bizim yazlikta bi cocugun bi mayosu wardi onunde seytan resmi arkasinda smiley wardi cok guseldi. bide kizalr icin sey war ,arkasinda `no entry ` yaziyo trafik tabelasi gibi yada onunde `mind the gap` yaziyo onlar cok komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Cd-, 09 Ağustos 2005 11:27 tarihinde demiş ki: Benimkinde "Bunu okuyacak kadar yakınsan çok geç" yazıyo daha güzel. :):) çok ii yaa[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ehueu burda gördükten sonra benimde alasım geldi. siteden araştırdım. benim istediğim modelin Duht Brahma olduğunu öğrendim ve hemen gidip aldım bitane siyahından :) banada "dikkat şeytan doldurur" çıktı.. ama ben bu olayı çok sevdim[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hepsi güzelmiş geyiklerin :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 2 tane var birinde "yumuşatıcı kullanmayın" diğerinde de "kamp alanı" yazıo. :))[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 euhehu hepsi cok guzel harbiden. cok guzel bi fikir bu. insanı tesvik ediyo =)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymphadora Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tbox diince aklma geldi... bi magazda kasalarn yanında satılıodu bunlrn bi urunu... bole kucuk sirin gorunuolrdı... aldmm bole baktmm uzun uzun hicte ne bu die okumak aklma gelmedi... hatta kokladım fln bile... sora arkmda olusan tiplerin deli bakıslarını gorunce anladmkiii elimdeki tbox ınnn seyleryymssss.. ahihi cok utanmştm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ahah kamp alanı çok iyiymiş =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 birde don görmüştüm nette önünde username: pass: yazıyordu ehuehuehu :D[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ahaha süpper[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Valeron, 08 Ağustos 2005 23:03 tarihinde demiş ki: :) gerçekten yani nedir özelliği fiyatı falan? hep görüyorumda hiç almadım asıl olayi herşeyin bişey milyon 950 bin turk lirası olup 50 bin lirayıda paketin içine koymaları hasta oluyorum bu olaya[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cüce onun amacı şu 1milyon veriosun sana para üstü vermiyorlar 50 bin lira içinde çıkıyor ama şu var 950 bin verirsen ne olcak acaba[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 biliyorum olayin o olduğunu zaten ama super işte. Kartlardan direk 1 milyon cekiyolar zaten.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 t-box duht brahma (yazılı olanlar) ekonomikticaret diye bi siteden bu resim[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar