Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delirdim ama sonunda çözdüm O_o ...

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Buyrun bana bir arkadaşdan gelen mail, 12 kişi sayısı yer değiştirme ile 13e çıkıyor acaba nasıl?

[spo1=Cevap]En soldaki amcamızın sadece saçı kesiliyor kafası kalıyor, o saç ikinci resimde aşağıdan sağdan ikinci adamın koparılmış kafası yerine geçiiriliyor, böylece saç kafa yerine kullanılarak bir fazla kafa elde edilmiş oluyor.

Yine ilk resimde en sağda üstteki amcamızın bacakları ortadan kesiliyor, sonra o bacak bir dahaki resimde tam bir bacakmış gibi kullanılıyor, o yarım bacak ise başkasına veriliyor fazladan bir bacak elde edilmiş oluyor.

Yine ilk resimde tepede sağdan ikinci amcamızın ayakları ikiyi kesiliyor ve o ortadan ikiye kesilmiş resim bir dahakinde tam bir ayakmış gibi kullanılıyor fazladan bir ayak elde edilmiş oluyor.[/spo][signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi düşünülmüş, cebaı okumadan önce bakakaldım, aslında durup-oynatma gibi bir şansımız olsa çok aşırı kasmaz ama kendisi oynattığı için bakmakla yetiniyorsun sadece[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...