Bert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Stajdan dolayı kravat takmam gerekiyor. aslında gerekmiyor ama gömlek pantolon üstüne bide kravat takıyım istedim çok ciddi bişiy istemiyorum geçen gün şu tip kravattan gördüm ama hiç bir yede bulamıyorum istanbulda satılan bir yer bilen varsa mesaj atsın lütfen. (not : kravat parlak parlak olmıcak böle kadife gibi kumaşı)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yeni moda olduğu için mi istiyorsun :-P vakkorama gibi yerlere git kesin vardır. aslında bir kravat al, ucunu kes, al sana aynısı :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kırafat sux.. :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yeni modamı bu bea.... hiç beenmediim bi modeldir[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Aynen kravat sux, giyemiyorum şu kravat denen nesneyi. Garip bir şey[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bi kere kravat süppper birşeydir zevksizler sizi takım elbisede süperdir ciddi ayakkabılarda hıh size =) ama bu ucu kesik gibi olan şey çok komik bende normalini alsan?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya costantine de Keanu reeves da gördüm çok yaşımış bende de aynı tür ceket gömlek var staja öle gidiyorum bide bu tür kravat alıyım dedim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bencede kes ucunu,kendın kesmede yanı gıt bı terzıye 3-5 kaada yapıverır ucunu ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 annen üçgen ucunu içine diksin istediim zaman normalede döner[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ceket ne renk gomlek ne renk kumaslari ne ceketin modeli ne gomlegin yakasi ne ayakkabin nedir daha fazla detay verirsen iyi olur . kravat ince dusundurme gerektirir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ceket kadife siyah gömlek beyaz aynı resimdeki gibi pantolon siyah keten değişik olan tek şey keanu reeves ta klasik ayakkabı var bende siyah converse[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 normal tak aykırımısın ne öle çizgi film karakteri gibi[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bende var bundan ama walla nerden aldığımı hatırlamıyorum , evde bı yerlerde olması lsm[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bende zamaninda vardi hatta halen var orgu ipek kravat de alacagin yere. vakko da vardi 100 milyon civari bisi olmasi lazim. lise zamaninda italyadan ucuza aldigim 2 tane ayni cins giyerdim 1i kirmizi 1 i mavi.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya bende pantolon alcaktım bi help me pls bide utanmadan kişisele acmıs[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 madem sende siyah cons var sana tavsiyem . soyle ince dandik bir kumastan kravat al . iyice gevsek birak sal asagi office-boy gibi takil buroda .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 12 Ağustos 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar