Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kravat alcam modelini bulamıyorum yardım.!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Stajdan dolayı kravat takmam gerekiyor. aslında gerekmiyor ama gömlek pantolon üstüne bide kravat takıyım istedim çok ciddi bişiy istemiyorum geçen gün şu tip kravattan gördüm ama hiç bir yede bulamıyorum istanbulda satılan bir yer bilen varsa mesaj atsın lütfen.

(not : kravat parlak parlak olmıcak böle kadife gibi kumaşı)[signature][hline]

Mesaj tarihi:
yeni moda olduğu için mi istiyorsun :-P

vakkorama gibi yerlere git kesin vardır.
aslında bir kravat al, ucunu kes, al sana aynısı :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
bi kere kravat süppper birşeydir zevksizler sizi takım elbisede süperdir ciddi ayakkabılarda hıh size =)
ama bu ucu kesik gibi olan şey çok komik bende normalini alsan?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
ya costantine de Keanu reeves da gördüm çok yaşımış
bende de aynı tür ceket gömlek var staja öle gidiyorum bide bu tür kravat alıyım dedim :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ceket ne renk gomlek ne renk kumaslari ne ceketin modeli ne gomlegin yakasi ne ayakkabin nedir daha fazla detay verirsen iyi olur . kravat ince dusundurme gerektirir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:

ceket kadife siyah gömlek beyaz aynı resimdeki gibi pantolon siyah keten değişik olan tek şey keanu reeves ta klasik ayakkabı var bende siyah converse[signature][hline]
Mesaj tarihi:
normal tak
aykırımısın ne öle çizgi film karakteri gibi[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
bende zamaninda vardi hatta halen var
orgu ipek kravat de alacagin yere. vakko da vardi 100 milyon civari bisi olmasi lazim. lise zamaninda italyadan ucuza aldigim 2 tane ayni cins giyerdim 1i kirmizi 1 i mavi.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
madem sende siyah cons var sana tavsiyem . soyle ince dandik bir kumastan kravat al . iyice gevsek birak sal asagi office-boy gibi takil buroda .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 12 Ağustos 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...