Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu nasıl bir iddiadır! :lol: insanlar iice dellendi ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 asın bunları ya :D[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ey maşşalah : ) süfer bi durum ... Avrupa birliğine girince bizdede böyle olucakmı acaba ?! ne alaka?![signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Allah yazdıysan bozsun la[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 VAla burda kolay koaly bırakmazlar 676485 kişi 4-5 kez geçtikten sonra anca biter.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 biz en uzaga kim işeyecek iddiaları yapıyoruz ya onun yabancı vers. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Erkeklerden 18 yaşındaki Marco J. ‘Paraya ihtiyacım vardı. Aldığım 50 Euro ile ayakkabı alacağım. :lol:[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: DynamicK, 10 Ağustos 2005 10:05 tarihinde demiş ki: biz en uzaga kim işeyecek iddiaları yapıyoruz ya onun yabancı vers. bu bizdekiler kaliteli iddaa. artık efsaneleşmiş[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Böyle şeyler hep olmuyor,keşke hep olsa :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Seperate, 10 Ağustos 2005 10:10 tarihinde demiş ki: Böyle şeyler hep olmuyor,keşke hep olsa :D hahahahah +1111111111111111111[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: nightstalker, 10 Ağustos 2005 10:01 tarihinde demiş ki: VAla burda kolay koaly bırakmazlar 676485 kişi 4-5 kez geçtikten sonra anca biter. +1 kızlar ölene kdr devam eder bizde , karaköyde bi genelev odası tut zaten ölmessen bi günde, seni ordan çıkarmazlar sermaye yaparlar...[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 YUHANNTES!! :-o bizi bulmaski böle şeyle :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende isterim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 niye NİYE Türkiye de dogdum ki bennnnnn... öhööhöööööö[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Erkeklerden 18 yaşındaki Marco J. ‘Paraya ihtiyacım vardı. Aldığım 50 Euro ile ayakkabı alacağım. hey allahım hürriyet de iyi sıkmış bu röportaj kısımlarını eheh[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 "10 dakika içerisinde 50 Euro kazanmanın iyi bir ücret olduğunu belirten Kölnlü Panter K. ise" Adamın adına gel!!![signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kızların ikisi de çok tatlıydı’ dedi. 10 dakika içerisinde 50 Euro kazanmanın iyi bir ücret olduğunu belirten Kölnlü Panter K. ise, ‘Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor’ diyerek duygularını dile getirdi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bazı topiclerden anlasıldığı uzere buyuk potansiyele sahip bi siteyiz.o yuzden o ikibin kişilik sırada paticikten birisi yoksa adam değilim.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kızların ikisi de çok tatlıydı’ dedi. 10 dakika içerisinde 50 Euro kazanmanın iyi bir ücret olduğunu belirten Kölnlü Panter K. ise, ‘Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor’ diyerek duygularını dile getirdi. adam duydularını zaten içeride dilegetireceği kadar gatirmiş dışarıda ne diyecekti şöle yaladım böle dayadım mı diyecekti? Bu arada Kölnlü Panter K. nedir ya nedir yani bu goptum Kölnlü Panter K. ya.... :lol:[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yorumlar bitirdi :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Köln lü panter Ankaralı turgut gibi :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ahlaksızlık bu derece işte.. Yazık. Bence gülünmemeli ağlanmalı...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 PANTER K[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Vay be. diğeri diğeri gelsin tamam diğeri şimdi sen gel evet sıra sende.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Mavi, 10 Ağustos 2005 11:15 tarihinde demiş ki: Vay be. diğeri diğeri gelsin tamam diğeri şimdi sen gel evet sıra sende. -ben mi abla -ablamı ? -yani banamı dedin yenge? -yengemi ? -hangimiz ? -çok sevdim sizi ikinizde gelin[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar