Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Arkadaşlar Moradonu Geçerken Dikkatimi Çekti Birçok Kişi üst üste 6-7 Tane Yazı Atabiliyor Sellıng Bilmemne Diye fakat ben hiçbir zaman yazamadım öyle ve onların yaptıkları Ultimadaki CTRL+Q gibi tuşa basınca mesajları tekrar çıkıyormuş gibi. Sizin Bu Konu Hakkında Bir Bilginiz Var Mı? Ve Eğer Legalse Nasıl Yapıldığını Söylermisiniz?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya ben vendor modda denedim önce bi yere yazıp oyun dışında kopyalıyon sonra oyun içinde ctrl+v paıyon.. arka arkaya en fazla iki kez atabiliyosun sonra ctrl+v yapıp spaceye bas sonra tekrar ctrl+v yap böle devam et sürekli atarsına rka arkaya
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu konuda 1 mesaj var ama 0 gösteriyo :D :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D TOWN
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Oyun içndeyken de keyboardunda döküman benzeri bi tuş vardır .Yazını yaz. Sonra ona tıkla. Tümünü şeç de. Sonra bidaha bas. Kopyala veya kes e tıkla. Ctrl+v tuş kombinasyonuyla yazabilirsin. Ancak 1 yazıyı ancak 2 kere üstüste yazabilirsin. Daha fazla yazıp flood yapmak istiyorsan veya başka mesaj atan arkadaşları rahatsız etmek istiyorsan sonuna 1 nokta koyarak flooduna devam edebilirsin Örn: Halı satıyorum. Ö.M. Atın görüşelim.. Halı satıyorum. Ö.M. Atın görüşelim.. Halı satıyorum. Ö.M. Atın görüşelim... Halı satıyorum. Ö.M. Atın görüşelim.. Halı satıyorum. Ö.M. Atın görüşelim.. Halı satıyorum. Ö.M. Atın görüşelim... Halı satıyorum. Ö.M. Atın görüşelim.. Halı satıyorum. Ö.M. Atın görüşelim.. Halı satıyorum. Ö.M. Atın görüşelim... Gibi... :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yazını yaz sonra shift+home tuşuna bas tümünü seçer. ctrl+c ye bas, kopyalar. sonra ctrl+v ile yapıştırırsın Note:üst üste 3 kere yazamazsın copyledikten sonra bi boşluk bırak sonra entere bas. böylese arka arkaya istediğin kadar yazarsın.[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 46 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi)
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tabii o tuş yoksa benimkini yapabilirsin...[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 46 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi)
Öne çıkan mesajlar