Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yeter bea herkes sorusu için bi topic açıyor artık tüm soruları bu topic e yazın :) ilk soru benden : raptor den daha güçlü silah var mıdır (wariorlar için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dragon slayer[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kimde var o silah peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 nerden düşüyo o silah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dread mare galiba. uskoda spawn olmuyo[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kim öldürcek onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 2 tane eşşek gibi wariora ikişer tane eşşek gibi healer yardım ederse bak nasıl keserler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 :):D:-) bu da bnm sorum :) : PARA NASI KASIOSUNUZ??[signature][hline]lvl:4x ........................4x İd:treador..................mauz Job:assasin.................mage Weapon:+6/60 kukry....:::::: Nation:El morad...........Karus(bucur bıdık bıdık) DAHA Pİ POQ DİİLİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 uskoda herhangi bir servera girmeyi becerebileniniz varmi _??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: delihan, 11 Ağustos 2005 17:34 tarihinde demiş ki: uskoda herhangi bir servera girmeyi becerebileniniz varmi _??? Şu anda girilmiyor. Çokta takma zaten DC arası oyun oynar hale geldik:)[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 NASI PARA KASIYORSUNUZ? :) :) :-) :D :D[signature][hline]lvl:4x ........................4x İd:treador..................mauz Job:assasin.................mage Weapon:+6/60 kukry....:::::: Nation:El morad...........Karus(bucur bıdık bıdık) DAHA Pİ POQ DİİLİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abyss de filan :P bu KE nin download linkini verebilirmisiniz ? aradım bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu cevabı yazmaktan bıktım ama bir kez daha yazacam. Dragon Slayer ve Totamic bow oyunda sadece dreadmare dan düşmektedir. Bu yaratıklarda usko nun hiçbir serverında spawn olmaz. Dolayısıyla kimsede olamaz. İllegal yöntemlerle alınırsa orasını bilemem. Wariorlar için en iyi 2 handed weapon raptordur.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 DRAGON SLAYER istersen wwwknight-online.com.my sitesine gir silahlara bak hangisi daha güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Aware3, 11 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki: DRAGON SLAYER istersen wwwknight-online.com.my sitesine gir silahlara bak hangisi daha güçlü Ben böyle bi silah yok demedim ki. Usko serverında çıkmıyor dedim. O yüzden raptor dedim.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 SORU: :) Shard ve Mirage ın +6 larının damage i arasında sadece 5 dmg fark var. Ama fiyatları arasında 300 mil e yakın fiyet var niden acaba???[signature][hline]lvl:4x ........................4x İd:treador..................mauz Job:assasin.................mage Weapon:+6/60 kukry....:::::: Nation:El morad...........Karus(bucur bıdık bıdık) DAHA Pİ POQ DİİLİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 1. Şekil Yüzünden. 2. o 5 Damage Fark Town Çekip Çekememe Arasındaki Farktır. 3. Combo çekerken aradaki fark çok net anlaşılıyor damage farkı. SORU:Attack Power 1xxx İken neden %600 ile 6xxx vuramıoruz? defance o kadarda etkiliyor mu? [Bu mesaj Fortuna tarafından 11 Ağustos 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 defans tabiki etkiliyo.defans 0 olcak diilya 6000 falan vurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Geyik olmayan bir soru... MYKO nun www.knight-online.com.my adresli sitesine girilmiyor ve bu sırada launcher da azimle ve azimle login server connection failed diyor. Altı üstü server status e bakacağım :) sizde böyle bir sorun var mı?mykodakiler özellikle?[signature][hline] Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 up up up up up up[signature][hline] Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar