Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor alcam yardım

Bellephorn

Öne çıkan mesajlar

4-8 milyar arası oynar fiyatlar mesela shadow 250 cc 4 milyar küsur idi dieri biraz daha pahalı haliyle ama sana tavsiye direk güçlü motor alma kafa göz yararsın...[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
motosiklet kullanmak süper bişidir çok zevkli fakat zegnanın dedikleri de bir gerçek
babamın ben motosiklet alıcam dedigimde bana bir sözü var

"öle bişi yapar isen evlatlıkdan reddederim seni, zaten o kararı verdiginde ölmüş olursun"

şimdi siz nekadar iyi sürseniz de türkiye şartlarında motosikletlere zerre kadar önem verilmiyor ve cok tehlikeli bi araç haline geliyor. almanyada falan olsan mesela cok dert degil ama turkiyede motosiklet kullanmak deli işi

hele hele hız için alıyorsan :(

bir arkadaşım ankarada oturuyor ve acaip uçuk birisi, girmedigi ortam yok birisinden motorunu almıs hız denemesi için hondanın en hayvani modellerinden bide nos takılı iice uçumş hesabı(bundan bi 6-7 yıl onceydi gerçi) otobana cıkmıs 180 le falan gidiyo yanına bi clk 200 comp gelmiş selektor falan gaz yapmıs arkadaşa kapısalım gibisinden, ark da artık öle bi tip ki hayatta herseyden baydım hesabında cok ucuk seyler arıyo basmıs oda gaza 230 la gidiyo clk gene gelmiş dibine gene gaz falan clk dan ses cıkmıs bi tıss falan uzamış bi anda 260 falan gidiyo clk ark da bakmıs motor 250 den fazla gidemiyo ıkınıyo falan nosu acmıs buda 290 civarini gördüm sonra yoldan gozumu alamadım diyo. yol ve yandaki ısık direkleri butun oluyormus sağın solun ve altın duvar sen üstünde tek bi ip üzerinde gidiyor gibi oluyormus ve bi müddet gitmiş böle (tabe clk yi geçmiş) sonra cekmis kenara durmus elleri kas katı inememiş motordan elimi kaldıramıyorum diyordu bana anlatırken.
biraz sonra clk gelmiş yanına cekmis kenara ayu gibi bi herif inmiş bak olm demiş bu otobanda herkesi geçtim ben bi sen geçiyosun beni bidaha karşıma cıkma feci sinir kaptım sana tutamam kendimi simdi bas git falan cıkısmıs arkadaşa:)

arkadaşın bana bu olayın degerlendirmesi ise "birdaah hiçbi kuvvet beni motora bindiremes. " olmustu. cunku ne olursa olsun hız yapmıacm diye de binseniz bile ilalki bir noktada aklınızı celiyor ve olumle yaşam arasında prize basıp ısıkları acmaktan bile daha kısa bir yol içinde gidiyorsunuz. düşünsenize yolda bir taş olucak ve çarpıcaksınız, veya sizden once giden birisi bişi yiyip atı, yada bir kamyonun tekerleginden parça kopmus düşmüş, veya bi kedi köpek ölüsü var?
e bunlr mesela o an arkın onune cıksa idi ölüm yaşam arasındaki çizginin o an nekadar kısa oldugunu hazin bir şekilde örneklendirirdi.

[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla

[Bu mesaj DynamicK tarafından 26 June 2003 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

18 yaşındayım
öss de manyak puan aldım babam dile ne dilersen muhabbeti çekti bende motor diledim ok dedi...

ehliyeti yeni alacam motor konusunda da zaten şehir içinde binerim genellikle kask takarım yani ama dizliklerle dolaşamam

bide aşmış bi motor ne kadar 10 milyara en çok (2. el de olur) ne alınabilir bi söylerseniz sevindirik olurum
Sosyal ağlarda paylaş

ya $oyle soyleyim ben sana , bir arkada$im var , herif 15 ya$indan beri ce$it ce$it motorsiklet kullandi , ve deli gibi kullandi ve hala da kullaniyor. en son motorunu yenilediigni duydum.
Bu arkada$ ce$itli ufak tefek kazalar gecirmesine ragmen ciddi bi$i olmadi /in$allah da olmaz/ , ama sorun $u ki 1 kere ciddi bir kaza ya$adin mi oldumu tam oluyor yani . $ahsen ustune para verseler cesaret edemem turkiye gibi bir yerde motorsiklet kullanmaya.

Ha motorsikletler de otomobiller gibi bir sürü crash test ve bilimum diger guvenlik testlerine tutulurlar fakat seni koruyan emniyet kemeri , airbag , capraz barlar , yan barlar hedeler hodoler ve en onemlisi cevreni saran bir kasa olmayinca ne yaparsan yap pek de guvenli olmuyo acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda ben sana önerdim ama bi de ben söliyim (bu gerçek; babamın arabasına motorlu birinin çarpması ve sonucunda uçarak yandan geçen otobüsün arka tekerleğinin altına girmesiyle öldü (yazmıyorum yolun yanlış tasarlanması sonucu oldu bu olay zaten babamın kazasından sonra orayı düzelttiler) ve babam da 1 ay hapis yattı.[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 26 June 2003 10:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar piskopatlık olur eer alırsan sana önerdiimi yap illa istiyosan en fazla 250 cclik bişey al... Honda Shadow idare eder seni...[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

İlla motor alıcam, ne olursa olsun binerim diyorsan, benim sana tavsiye edeceğim tek motor Enduro olarak BMW F650'dir..

Ha biraz daha güçlü olsun, teknik açıdan üstün bi alet olsun, oturaklı olsun ama deli hız da yapmasın diyorsan, 13-14 milyara 2. el BMW R1200c al.. resmini koyarım şimdi..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..

Sosyal ağlarda paylaş

Resimleri koyacak vaktim olmadı ama
Buradan istediğin modellere bakabilirsin..

satıyorum.com gibi sitelerden de 2. el fiyatları ile ilgili bilgi edinebilirsin.. tabii piyasada daha ucuza bulabilirsin ama en azından fikrin olur..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..

Sosyal ağlarda paylaş

Istanbul leventte armutlu kavsagi vardi.Istliler bilir cok kaza olurdu orda.Ben taksideyim berbere gidiyorum.Hava yagmurlu ciseliyor neyse önümüzde motor herifte cok saglam giyinmis acaipte basiyor.Oh dedim ne güzel motor vs neyse bu kavsaga geldi 2 araba önümüzde bu BAAAM diye bi ses geldi kavsaktan motor'un geldiği yöne doğru dönen bi arabaya girmis herifin kafasi motorun icindeydi kaput falan kan icindeydi.Girdigi arabada bi taksiydi çöp araba motorun actigi göcüge kafasi girmiş elemanin.Öldü tabii o zamandan beri arkasina bile binmem bende.

Ne varsa arabada var her tarafin kapali orda kemer şurda hava yastigim ohh.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar
Cold as Corpse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...