Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: dory, 11 Ağustos 2005 14:37 tarihinde demiş ki: disturbed - down with the sickness hacı naaptın yaw? melankoliyle ne alakası war bu şarkının.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 empyrium - ode to melancholy[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 "cafein: the forgotten mı?" Ooooooh be Çağlar, büyüksün. Sabahtan beri "ulan ölümsüz müydü unutulmuş muydu affedilmeyen miydi neydi..." diye düşünüyorum, evet The Forgotten Part 1 ve Part2 ama daha çok Part 2. O şarkı Pink Floyd şarkısı, Anathema cover yapmıştır, ünlü ve güzel şarkıdır vesselam. Pink Floyd demişken "Wish You Were Here" ı unuttuğum için kendimi kınadım, hemen onu da not alalım bir kenara.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pink floyd - time gene pink floyd - remember a day geçmişle derdiniz varsa (ne güzel günlerdi beee gibi) tam sizlik her dinlediğimde bir düşünce alıp gidiyor beni. kıl oldum tek tek geliyor parçalar aklıma... neyse [signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 11 Ağustos 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 blind guardian - harvest of sorrow blind guardian - bard's song john lee hooker - frisco pink floyd - comfortably numb pink floyd - wish you were here the cure - pictures of you (bu fenadır ama bunalıma bile sokar, ardından çıkmak için Dave Weckl - Softly,as in a morning sunrise tavsiye edilir)[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı [Bu mesaj elvyn tarafından 11 Ağustos 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Pink Floyd - Comfortably Numb , Hey You ve Wish You Were Here. hav ay viiş , hav ay viş yu vö hiyaa.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar çok teşekkürler süper şarkılar indirdim sayenizde bitanesiniz özellikle anathema,orphaned land falan süper daha indiriyorum çok sağolun[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yazıldı mı bilmiyorum ama dark tranquality - lethe ...[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Iced earth - Melancholy Anathema - Lost Control Placebo - I Know H.I.M. - Gone With The Sin[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Anathema - Angelica Opeth - Face of Melinda Opeth - To bid you farewell[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 [li]My Dying Bride - A kiss to remember My Dying Bride - Two Winters Only Katatonia - Teargas Katatonia - Omerta Anathema - Lost Control Lake Of Tears - So Fell Autmn Rain Lake of Tears - To Blossom Blue Opeth - Hope Leaves Opeth - To Bid You Farewell[/li] evet alkolluyken bu sarkıları arka arkaya dınlersenız cok kotu seyler olabılır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Cafein, 11 Ağustos 2005 14:50 tarihinde demiş ki: "cafein: the forgotten mı?" Ooooooh be Çağlar, büyüksün. Sabahtan beri "ulan ölümsüz müydü unutulmuş muydu affedilmeyen miydi neydi..." diye düşünüyorum, evet The Forgotten Part 1 ve Part2 ama daha çok Part 2. ehehehe... forgotten süfer parçadır. affedilmeyen demişten.metallica - unforgiven'ı eklielim[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 offff melancholy burning offf[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar