trapt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 melankolinin son doruklarına ulaştığınız şarkıları yazar mısınız? .. alternatifleri yaziim de ben Radiphead-street spirit Opeth-Hope leaves Trapt-enigma Slipknot-Vermillion part 2... bu tarz şarkı arıyorum.. yardımlarınız bekliyorum[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Opeth - Epilogue , Credence daha yazarım.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 11 Ağustos 2005 05:52 tarihinde değiştirilmiştir]
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 anathema - are you there yaa cok var simdi yazmak bile insani melankoliye surukluyor... yazdikca aklima geliyor melodiler... ama son zamanlarda en melankolik sarkim anathema dandi[signature][hline]Bal adam...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Anathema - One Last Goodbye Dream Theater - Disappear , Space-Dye Vest Lou Reed - Perfect Day My Dying Bride - My Wine In Silence daha var , sonra yazıcam.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Anathema-flying Opeth-Hours of Wealth diyeyim son albümden...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 opeth - harvest dinlerken bile kafayi yiyorum sonum hayra ciksa bari...[signature][hline]Bal adam...
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pain of salvation - undertow
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 orphaned land - beloved's cry intihara sürükleyebilecek bir şarkı(gayet ciddiyim), hatta sakıncalı buluyorum bayağa[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Anathema-Goodbye Cruel world(En son nokta) eheh Anathema-Fragile Dreams Anathema-Lost Control Anathema-ope Anathema-One LAst goodbye Muse-Unintended(adamın ses çok dokunuyor ya) Radiohead-Creep(Acoustic version tercih edilir) Dream Theater-Space Dye Vest Apocalyptica-Coma Hammerfall-Always will be Orphaned Land-Beloved's Cry Anathema-Everwake Anathema-PArisienne Moonlight Gary Moore-PArisienne walkways Gary Moore-Empty Rooms Iced earth-Melancholy:) Iced earth-A Question of Heaven Bu arada test edilmiştir bu şarkılar rakı masasında iyi gitmektedir,her ne kadar Türk sanat müziği favorimiz olsa da..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! [Bu mesaj Khirsah tarafından 11 Ağustos 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 alice in chains- nutshell[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 opeth-a fair judgement. gerçi biraz gaz gelebilir ama hüzünlüdür
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Opeth - For Absent Friends nasıl unuttum ya.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
prodigy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kenan - pamuk , kurşun adres sormazki 2 sinin üstüne tanimam.[signature][hline]laylaylom
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 opeth - ending credits i dinlerken bir hoş oluyorum[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Radiohead - Pyramid Song Pain of Salvation - Undertow Placebo - I Know Dream Theater - Space Dye Vest Anathema - Lost Control[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 staind - outside dream theater - space dye vest evanescence - hello duman - haberin yok ölüyorum ahmet kaya - hani benim gençliğim (ehuahuae ama napiim öle...) him - join me opeth - still day beneah the sun pink floyd - hey you[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 "Anathema-Goodbye Cruel world(En son nokta)" Bu şarkı Pink Floyd şarkısı değil midir? Cover mı yapılmıştır? Ben mi bunayıp adamların(Anathema) şarkısını unuttum? Opeth- Ending Credits bende "Eveet, bu dünyada işimiz bitti dükkanı kapatıp öbür tarafa göçüyoruz" hissi uyandırır, çok güzel şarkı. "One Last Goodbye/Anathema" hakkında zaten yorum yapmaya gerek yok. Azıcık aşk acınız da varsa "Still Got the Blues" - Gary Moore amcamın kendinden geçtiği, olayı bitirdiği, içimizin yağlarını erittiği bir parçadır. Joe Satriani'nin benim gitar hocamın "arabesk" diye nitelendirdiği, Part 1-2 diye giden parçası, enstrümental olarak olayı bitirmiş amma velakin bunadığım için unuttum adını neydi. Yakında kalktığımda ismimi unutmuş olduğumu görürürüm bu gidişle. Adını hatırlayıverin yahu. Santana'nın gitar sololarını döktürdüğü zaman da tuhaf hallere giriyorum bazen. O da güzeldir. Aha şimdi de Angelica çalıyor, şaftım kaydı.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cafein: the forgotten mı?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 benim gitar hocamda satrianiyi hiç sevmezdi =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 deftones - passenger a perfect circle - imagine radiohead - street spit '' - dollars¢s '' - pyramid song[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Anathema - Lost Control Anathema - Flying Anathema - Angelica Anathema - One Last Goodbye Anathema - Fragile Dreams yeter başka istemem[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
StRomper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Anathema - Angelica Şebnem Ferah - Can Kırıkları[signature][hline]I sense a solve in search of answers
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Cafein, 11 Ağustos 2005 12:59 tarihinde demiş ki: "Anathema-Goodbye Cruel world(En son nokta)" Bu şarkı Pink Floyd şarkısı değil midir? Cover mı yapılmıştır? Ben mi bunayıp adamların(Anathema) şarkısını unuttum? Valla bilemiyorum Pink floydun muydu ama Anathema da söylüyor,benim full mp3lerimde var ve ses anathemanın solistine ait[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 antimatter - flowers disturbed - darkness disturbed - down with the sickness dream theater - space dye vest[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Evanescence - hello Evanescence - my immortal Evanescence - imaginary Death cab for cuite - a move script ends Death cab for cuite - a lock of color (Death cabin tüm şarkıları melankolik şarkı acıkcası albümünü indirin derim) Keane - bedshaped[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Öne çıkan mesajlar