Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaşlar human olarak biz 5 kişi japona başladık.IAIJIX serverinda lvl kasıyoruz.Clanda kuracagız.Japon knight online de yanımızda olmak ısteyenler varsa msn:[email protected] Daha bugün başladık onun icin item istemeyin :) İsteyenler bize katılabılır.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hmmm sen mykoda deilmiydin demek human oluyorsunuz güzel bekleris cz ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 mykoda olan humanlar bıraktılar. O kadar konuşuyolardı bide...[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sonunda CD sini buLdum myko nun charımı acıorum bekleyın uLemmm tıfıl mage niz gelio :D[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu myko cok ahatsız edecek sanırım 6 dk dır please wait diyo allahtan muzigi guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Beyler bekleyin beni bende geliyorum japkoda lvl 32 oldum asasinim ve karusum seni msnime ekledim bnada msnden ulaşmak isteyenler [email protected] pardon farketmemişim human clanı kurduğunuz bence kasrusa geçin burda karuslar çok daha güçlü ve şu andan beri kasrus haritasının nerdeyse tamamını öğrendim önceki gibi değil çok güzel bir harita kararınızı verin hem yeni başladıysanız lvl da kastırırım... [Bu mesaj Cobra226 tarafından 21 Temmuz 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tezgahtar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 beyler merhaba gorev:ranger server:dıez1 noldu?:hacklendi sonuc : yardımmmm ulasım:[email protected] help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tezgahtar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 level : 55 clan: yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tezgahtar arestemi oynuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar