Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Rhapsody diye bi grup var dinleyen varmı ben şahsen çok seviyorum...[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Deli birşey ya çok güzel yani tarzları hoşuma gitti (:[hline]Viva La Resistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 baya uzun zamandır var bende o baya güzel türleri hatta blind guardian dinlemeden önce onları dinliyodum.arkadaş çekmişti kasete luca turilli yazıyodu kasette sooradan öörendim rhapsody imiş grubun adı[hline]freestyle.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 evet çok hoş gruptur kendileri. hatta süferdirler bile! :)[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Tavsiye edeceğiniz şarkısı bende guardian emerald sword ve Truimph for my magic steel var rastgele yükledim[hline]Viva La Resistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Rhapsody sevenlere ; - Skyclad - Hammerfall - Haggard önerilir. Rhapsody seven kimi tanıyorsam, bu diğer 3'ünü de çok sevdiler.[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Bende ilk hammerfal dinliyordum imesh den hammerfall dinleyen bi herifin share listine baktım a aaaaaa rhapsody bi yükliim dedim a a bi baktım mukemmel bi grup :rock:[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 ancient foreset of elves indirin[hline]freestyle.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Onerdiginiz sarkisi var mi bu grubun? Cekmeli dinlemeli. Bu kadar ovdugunuze gore..[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 inanılmaz power eyw!! ama Luca denen Lame adam ya sinir oluorm ben adama neden derseniz..dawulu bas ı we sözleri sadece o yazıo başkasına izin wermio..bi dawulcu olarak deli sinir oluorum.. Ama iyi grup oda farklı bişi... Haggard demiş amcamın biri...Taparım!!![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Onları; senden, benden kimse alamayacak Bunlar bizim sırlarımız, gizli.. Kimsenin erişemeyeceği, karanlık duygular... Herkes seni uzakta bilecek İçimde ki sesim, soluğum, ruhum olduğunu sezemeyecek.Her renkten, siyaha uzanan şiir müziğimi duyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 rage of the winter orchesteral çok sevdim deli manyak bişi..[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 said: Haggard demiş amcamın biri...Taparım!!! Benim de favori gruplarımdandır :) Awaking the Centuries, Lost, v.s. süper şarkıları vardır. Ben eminim şu Rhapsody kafilesi sonradan Haggard'a geçecekler :)[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 hehe haklısın...Rhapsody i oldum olası sewmem..brutal vokalden yana biri olduğum için haggard derim..ezgiler melodiler...süper![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Onları; senden, benden kimse alamayacak Bunlar bizim sırlarımız, gizli.. Kimsenin erişemeyeceği, karanlık duygular... Herkes seni uzakta bilecek İçimde ki sesim, soluğum, ruhum olduğunu sezemeyecek.Her renkten, siyaha uzanan şiir müziğimi duyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 ben grubu deil açık saçık klipleri var onları sewiom ;)[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Up Rhapsody dinliyorum bende :) çok güzel bir grup size tavsiye şarkılar Unholy Warcry The Wizard's Last Rhymes Guardians ama kazaada bulmak zor malesef[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 rhapsodyye bayılırm harbi çok sağlam kendi tarzlarında 1 numaralar diyebilirm, wings of destiny de en sevdiğim parçaları tavsiyedir.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Raphsody March of the Swordmaster dinleyin yanlış yazmöış olabilirim bu da manyak bnir şarkı[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Dawn of Victory Trolls in Dark Emeralds Sword bu şarkılarınıda ben tavsiye ederim :) (Eski bi konu oldu gerci ama sora aramaya inanmıyo bu demesinler ehue :))[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bi ara bi Power Metal furyası sırasında çok sevip dinledim gidip special edition shaped EP falan aldım arkasındanda bıktım. Artık sadece aşşağıdaki şarkılara katlanabiliyorum. Holy Thunderforce Queen of The Dark Horizons Dawn of Victory[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 areste var rapsody.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 obaaa forum dökülmüş ortaya koçlarım benim rhapsody dinnerler. şimdi yeni başlayanlar hemen symhony of the enchanted lands i aliyor. emerald sword la cosuyor ( for the king for the laaand forr the moountains for the greeen valleys where dragons flyyy...) . sonra gerisi geliyor. ama gecen yeni albumleri cikmis. symphony of the enchanted lands 2 diye. fazla dinleme sansim olmadi ama pek guzel değil gibi. siz digerlerinide alın . bu arada haggard rhapsody hammerfall trilogysini fazla kapistirmayin hammerfall ezer...[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 forever rhapsody Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eskiden severdim rhapsody bende ama artık pek tahammül edemiyorum bi kaç şarkısı dışında.hikayesi vardı bide sırayla dinnemek lazım albümleri.ben kasmamıştım ayrı konu[signature][hline]save a cow, eat a rapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 rhapsody benim için yönetken gruplardan biridir :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Valla öle çok deli fanı diğilim ama Rhapsody rahpsodydir bunca zamandır baymadı etmedi :) Ama baa kalırsa en ezici grupta Blind Guardiandır o başka :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar