Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rhapsody

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

inanılmaz power eyw!! ama Luca denen Lame adam ya sinir oluorm ben adama neden derseniz..dawulu bas ı we sözleri sadece o yazıo başkasına izin wermio..bi dawulcu olarak deli sinir oluorum..

Ama iyi grup oda farklı bişi...

Haggard demiş amcamın biri...Taparım!!![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....

Onları; senden, benden kimse alamayacak
Bunlar bizim sırlarımız, gizli.. Kimsenin erişemeyeceği, karanlık duygular...
Herkes seni uzakta bilecek İçimde ki sesim, soluğum, ruhum olduğunu sezemeyecek.Her renkten, siyaha uzanan şiir müziğimi duyacaksın...
Sosyal ağlarda paylaş

hehe haklısın...Rhapsody i oldum olası sewmem..brutal vokalden yana biri olduğum için haggard derim..ezgiler melodiler...süper![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....

Onları; senden, benden kimse alamayacak
Bunlar bizim sırlarımız, gizli.. Kimsenin erişemeyeceği, karanlık duygular...
Herkes seni uzakta bilecek İçimde ki sesim, soluğum, ruhum olduğunu sezemeyecek.Her renkten, siyaha uzanan şiir müziğimi duyacaksın...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Up Rhapsody dinliyorum bende :) çok güzel bir grup size tavsiye şarkılar

Unholy Warcry
The Wizard's Last Rhymes
Guardians

ama kazaada bulmak zor malesef[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Bi ara bi Power Metal furyası sırasında çok sevip dinledim gidip special edition shaped EP falan aldım arkasındanda bıktım. Artık sadece aşşağıdaki şarkılara katlanabiliyorum.

Holy Thunderforce
Queen of The Dark Horizons
Dawn of Victory[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

obaaa forum dökülmüş ortaya koçlarım benim rhapsody dinnerler. şimdi yeni başlayanlar hemen symhony of the enchanted lands i aliyor. emerald sword la cosuyor ( for the king for the laaand forr the moountains for the greeen valleys where dragons flyyy...) . sonra gerisi geliyor. ama gecen yeni albumleri cikmis. symphony of the enchanted lands 2 diye. fazla dinleme sansim olmadi ama pek guzel değil gibi. siz digerlerinide alın .

bu arada
haggard
rhapsody
hammerfall trilogysini fazla kapistirmayin
hammerfall ezer...[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...