hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaşlar bu yakın zmnda 5 gun ust uste fln hep aynı adamlar beni odluryor aynı mekanda aynı olay biri sevdigim kıza saldırıo ben karamanlık yapıom baltayla beni dogruyorlar ben kalktıgımda bi yerim kanamıs oluo cok pis bi bagıntı bu bence yakın zmnda bana bişi olcak galıba bu ruyalar alemini bilen varsa yardım etsin çok pis tırsıoom[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir yerin kanamış mı oluyor? Çok mu elm sokağı izledin :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Ağustos 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 1 tane filmini izledim o da cok once unuttum onuda :)[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 belki bu sana yardımcı olur :) dalga gecmek değil amacim, umarım alinmazsın sadece gul diye koydum, sıkılmıssın olay bundan ibaret, senin yasadıgın seyi cogu insan hayatının bir donemi yasar(yasadım, oss doneminde) "sadece bir ruya" diyip gecmeyi ogren, ben mesela gece yatarken sevdigim bir sarkiyi acip oyle uyurum, boylece kotu ruya gormeyecegime inanırım, iş tamamen psikoloji to sum up; sallama[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ablanın saçlar ne öyle ya kötü bir rüya görmüş herhalde hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o resm ne bea koptum :)[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 groum :p o kadını bi yerden tanıyorum ama :hmm:[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben sana hergün gördüğüm rüyaları anlatsam rüya olur kenshin in dedigi gibi resmen grom a döndüm oda her gece rüyasında iblislerle savaşıyormuş:([signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @dory abi sen naaptın! Eleman daha beter rüyalar görecek şimdi. Bu ne? Spoiler e koysaydın keşke... =) Ahuaha nası bir tip bu ya.. Neci bu rezzan kiraz?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet rezzan kiraz, dediğim ya beterin beteri var hesabi, durumunun kıymetini bilsin diye yaptım, ehu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @dasaaa dory ile abi aynı cümledemi yoksa uykum mu geldi?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @madcat: Niyekine? Dory bayan mıdır? Ben Dorian 'ın kısaltması gibi düşünmüştüm... oopsy daisy"! Özürler dilerim =) --- Sorunun için seni Sandman abimle başbaşa bırakıyorum ben. O ilgilensin, onun alanı sonuçta [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 11 Ağustos 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir yerin kanamış oluyor ? Yatağındaki bişey kestiyse , yada yatağında senin görmediğin kesici bişey unuttuysan öyle rüyalar görmen normal . Ha diyosan yok kesici bişey uyandığımda bi anda yara pörtlemiş oluyor , o zaman seni yukardaki hanfendiye alalım .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yahu konuyu fazla dagıtmadan su konuya acıklık getirelim,legbra gizli kimliğimi(ehu) ortaya cıkarmadan once(kalp hedesi) kimse anlamamıstı kız oldugumu, hani muJukS diye takılmazdım, verdigi tepki çok hoşuma gitti, "ya abi.." diye.Hani Upps oluncak bi durumyok guzel kardesim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ayrica imzan var bak orda.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 üç vaket bi kısmet var ....:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Posta gazetesine mail az çok birşeyler sallarla sana[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o resimdeki rezzan kiraz mı? bizim 3 aparman yanda oturuo ehhee gel bi konuş :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: dory, 11 Ağustos 2005 01:10 tarihinde demiş ki: evet rezzan kiraz, dediğim ya beterin beteri var hesabi, durumunun kıymetini bilsin diye yaptım, ehu Bunun kızı eskiden bizim okuldaydı.. Böyle uzun tırnaklı gür saçlı geliyodu tırsıyoduk bizde(küçüktük ama)...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar