skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet büzüşmüş ağzı :) uyy[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 durusa bak :D cok tatli yahu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: skyly, 08 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: abla kaç yaşında? Baba oldum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 paticiğin şirinlik duygularını kabarttı ya çok güzel 2. resim de :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abso baba bu ne hız o_O[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ay nasıl buruştuırmuş suratını 17 yaşımda çocuk doğurma isteklerimi kabarttınız ayıp ya[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 süper yaw bi tane de ben istiyorum =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu arada söylemeden edemiycem anne de çok güzelmiş. Hele bebişini yeni kucağına aldığını da hesaba katarsak... Şanslı adamsın vesselam! :) Allah tüm aileyi birbirine bağışlasın, yüzünüzdeki gülücük, içinizdeki sevgi hiç solmasın.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 NERF Shama... A pardon konulari karistirmisiz, cok tebrikz efendim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehe :) kıskanma olayları olacak yani :)))[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Lopeth, 08 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki: süper yaw bi tane de ben istiyorum =) paket mi olsun burda mı yiceksin .)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Tanrı analı babalı büyütsün.. Ne güzel birşey baba olmak.. İnsanın ağlıycagı geliyor o sevincli haberi duyunca.. Güsel ya.. Maşallah bebekte çok şirin.. Abso 'muzu tekrar kutluyorum..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cok mutlu olsanız gerek :) annemiz nasıl? iyi mi?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Maşallah çok tatlı birşey :) Allah analı babalı saglık ve mutluluk içinde büyütsün gelecegin patisi tipinden belli :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 off mukemmel bı olay ya... masallahh... cok sevındım valla..[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nazar degmesin, allah anali babali ablali buyutsun...[Bu mesaj aquila tarafından 08 Ağustos 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu bebekler az büyüyünce otobüste kafamı ellemeye çalışıyorlar bide nzm aglayan bebek görsem bi bakıyorum susuyo heu cok severler beni abso aglarsa resmimi göster aklında olsun[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Allah analı babalı büyütsün.. çok şeker yaaa :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 analı babalı buytsun INSALLAH !!! Sevindirik oldum gercekten ehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tebrikler abso allah analı-babalı, uzun sıhhhatli ve mutlu bi ömür versin adaya :) bu arada baya giydirmişsiniz kızcağazı tesettürlü mayoyla havuza giren kadınlar gibi olmuş bi yüzü görünüyor :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.Sonra rengim açıldı, kürküm beneklendi bi de güney afrikaya taşındım.Leopar oldum artık ben, biraz daha sinsi, biraz daha aktif ve biraz daha sivri dilliyim ama içim aynı.Siz bana Leo deyin kısaca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 [manyakzincirlemeisitamlaması] hmmfs, şu sol üst tarafda çıkan resmin, sağ üst köşesine yukardaki nazar boncuğunu ekleyecek babayigit aranıyor. [/manyakzincirlemeisitamlaması] temiz toplum temiz birey akımına uydun, bilgisayarda lisansız program kullanmıyorum. o yüzden photoshopum yok ;) ah photoshop ahh diyip sizlerden bekliyoruz, nazar değmesin ada bebeğe.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: DynamicK, 08 Ağustos 2005 23:55 tarihinde demiş ki: bu bebekler az büyüyünce otobüste kafamı ellemeye çalışıyorlar bide nzm aglayan bebek görsem bi bakıyorum susuyo heu cok severler beni abso aglarsa resmimi göster aklında olsun aehaeh süper ya, çocuğa ağlayınca bunları göstercek =p http://www.dynamick.net/foto/Ben/memyself2.jpg[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nasıl cesaret ettin fotoğraf koymaya ya nazar değer aman.. ehe baş harfleri ismimin ayrı bi seviorum ada kelimesini =) nazar değmesin sağlıklı olsun vb..[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün.....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar