Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızımız ADA doğdu

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Bu arada söylemeden edemiycem anne de çok güzelmiş. Hele bebişini yeni kucağına aldığını da hesaba katarsak... Şanslı adamsın vesselam! :) Allah tüm aileyi birbirine bağışlasın, yüzünüzdeki gülücük, içinizdeki sevgi hiç solmasın.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

Tanrı analı babalı büyütsün..
Ne güzel birşey baba olmak..
İnsanın ağlıycagı geliyor o sevincli haberi duyunca..
Güsel ya..
Maşallah bebekte çok şirin..
Abso 'muzu tekrar kutluyorum..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler abso allah analı-babalı, uzun sıhhhatli ve mutlu bi ömür versin adaya :) bu arada baya giydirmişsiniz kızcağazı tesettürlü mayoyla havuza giren kadınlar gibi olmuş bi yüzü görünüyor :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.Sonra rengim açıldı, kürküm beneklendi bi de güney afrikaya taşındım.Leopar oldum artık ben, biraz daha sinsi, biraz daha aktif ve biraz daha sivri dilliyim ama içim aynı.Siz bana Leo deyin kısaca...
Sosyal ağlarda paylaş

[manyakzincirlemeisitamlaması]
hmmfs, şu sol üst tarafda çıkan resmin, sağ üst köşesine yukardaki nazar boncuğunu ekleyecek babayigit aranıyor.
[/manyakzincirlemeisitamlaması]

temiz toplum temiz birey akımına uydun, bilgisayarda lisansız program kullanmıyorum. o yüzden photoshopum yok ;) ah photoshop ahh diyip sizlerden bekliyoruz, nazar değmesin ada bebeğe.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 08 Ağustos 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
bu bebekler az büyüyünce otobüste kafamı ellemeye çalışıyorlar
bide nzm aglayan bebek görsem bi bakıyorum susuyo heu
cok severler beni
abso aglarsa resmimi göster aklında olsun

aehaeh süper ya, çocuğa ağlayınca bunları göstercek =p

http://www.dynamick.net/foto/Ben/memyself2.jpg[signature][hline];;suitfly
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...