sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Özellikleri: * AMD Athlon XP-M 2500 işlemci, * 512MB DDR SDRAM, * 60 GB sabit disk, * 15 inç TFT SXGA LCD ekran, * 128 MB ATI Mobility Rodeon 9200 ekran kartı, * DVD-ROM/CD-RW combo sürücü * 56k faks/modem, * 10/100 Mbps Ethernet, * Kablosuz LAN ve entegre bluetooth, * FIR, IEEE1394 ve S-Video TV-Out portu * 4'lü kart okuyucu (MS, MMC, SD ve SM) * Boyutlar: 330 x 272 x 31 mm, * Ağırlık: 2.93 kg, * Li-Ion pil (3 saat pil ömrü), * MS Windows XP Home işletim sistemi Sahibinden gerçekten temiz , çizik veya hasarsız satılmaktadır. İstanbul içinden herkeze satılmaktadır.İhtiyaç yüzünden satmaktayım kişisel düşüncem laptopum şuana kadarki bütün yapılan laptoplardan çok iyi performans sağlıyor gerek oyun gereksede program kullanımı açısından çok iyi. World of warcraft gibi yüksek grafik gereksimi oyunları gayet iyi ve hızlı şekilde çalıştırdım.Alacak kişiye orjinal cdlerini bilgisayarı formatlayarak baştan vereceğim adeta yeni almış kadar olacaksınız. Koyduğum fiyat 1600 $ (İlgilenen özel mesaj ile irtibata geçebilir) Bu zamana kadar en iyi buldugum 0 fiyatı ise; 1.999,00 USD + KDV KDV Dahil 3.172,61 YTL / 3.172.610.000 TL [Bu mesaj sdc_paris tarafından 26 Temmuz 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 cok iyi bi fiyat ben ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bir link verebilirmisin bu modelini bulamadım googleda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 [Bu mesaj Scu tarafından 27 Temmuz 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Şöyle Yapalım Resimleri : Sol yan: Sağ yan: Arka: İlgilenen varsa özel mesaj yolu ile konuşalım[Bu mesaj sdc_paris tarafından 27 Temmuz 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çok şık bi alet, dediğin gibi çiziksiz hasarsızsa fiyatıda gayet uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 asık oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 desktop pc sandım noluyo la dedim fiyata ama bu alet için fazlasıyla deger sanırım..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bencede deger parayı cıkarırsam raatsız edıcem sdc_parisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fiyatı gayet iyi, aldığınız herhangi bir laptop değil ferrari olacak.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 alet gercekten cokgüzek ve fiyat uygun para toparlayabilsem alırım hemen[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Güzel makina ya.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sağlam .. güçlü.. ve estetik...[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yan koltuga manken oturtamamak kotu ama. :/[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Allahım bu ne ?? resmen 4-5 sene sonrasının makinası...[signature][hline]Shadowmoon> Orc Shaman >Redbullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Zegna, 10 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki: yan koltuga manken oturtamamak kotu ama. :/ sen az çaba gösterirsen onuda yaparsın be canım kardeşim :)[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar