Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Hayırlı olsun Nico Kanka Acılıs ne zmaan soylede geleyım ziyarete.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » [b]« ICQ=160053851 » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ya of Bmx diye bisikletler varya ondan almıiş işte dedsi hale küçük sanıyo (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 52 Lg Cdrom 1,44 floppy 256 ddr speaker yada kulaklık her ne istersen amd athlon xp 2000mhz multimedya klavye, optical mouse 17" ktc flatron monitor 10/100 ethernet cnet 40 Gb. western digital... web cam mustek 2400 cu 1200 yatay dpi * 2400 dikey canon printer... (kaliteLi print!) bu ozellikleride yapabılırım[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 açılmadımı dah ben açıldı biliyom senin cafeyi[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bugun boya hazırlıkları oluyor yarın boyaya baslanıyor mımar geldi ben cıkıom dukkana kacıom[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 iç mimar olablir yahu sizde abanmayın ne nikoyu tanıorum nede konusmuslugum var ama forumdaki herkesin bi kişinin üstüne gitmesi hoşuma gitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mimar? Plani ba$tan mi cizdiriyon hoca? Komikci bu ya..:)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ic Mimarlar ne zamandan beri boya badana yapiyor?[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 en son ne zman bi cafenin boyanmasını gördün wissy? kafeler ki nikonun dedigi gibi biraz süslü püslü seyler icin ic mimar getirtilir hem dizayn ı hemde renk secimlerinde yardımcı olur..ayrıca orası ev diilki iki amele gelsin "surayı mavi sür gitsin" dedirtilmez heralde ha tabi ben bunları neye dayanarak yazıyorum; hem int kafe hem cafe şark kösesi bok püsür var dedi ondan diyorum yoksa odam kadar int kafelerde gördüm kireçle boyanmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yahu istte olsam sıcak mıcak dinlemem giderim acık adreste vermis iste gidip görün varsa gercekten öle bi aktraksiyon susarsınız ha eger yoksa da gittiginiz orda bi market fln bulursanız ölümüne dalga gecilir bi daha da konuscak yüz bulamaz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Angelica, 07 July 2003 16:26 tarihinde demiş ki: en son ne zman bi cafenin boyanmasını gördün wissy? kafeler ki nikonun dedigi gibi biraz süslü püslü seyler icin ic mimar getirtilir hem dizayn ı hemde renk secimlerinde yardımcı olur..ayrıca orası ev diilki iki amele gelsin "surayı mavi sür gitsin" dedirtilmez heralde ha tabi ben bunları neye dayanarak yazıyorum; hem int kafe hem cafe şark kösesi bok püsür var dedi ondan diyorum yoksa odam kadar int kafelerde gördüm kireçle boyanmıs :) Siz hala bu adama inanıyormusunuz? Biraz reklam gibi olacak ama Saygı Duyarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Hayir guzelim.Boya badana i$leminden gunler once Ic Mimar gelir ve dekorasyon vb. gibi $eyleri cizer eder.Ve kimse sahibi ona verir.Ondan sonrasina kari$maz. Hic kafe boyani$i gormedim.Ama teyzem Ic Mimar ve tahmin edebileceginden daha fazla bilgim var bu konuda.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ilk mesaji bile okumadim da soyle bisey var; Net kafem Boya'da ---> Boya ilcesinde hizmet veriyor. Net kafem boyada ---> Boyaniyor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Angelica, 07 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki: yahu istte olsam sıcak mıcak dinlemem giderim acık adreste vermis iste gidip görün varsa gercekten öle bi aktraksiyon susarsınız ha eger yoksa da gittiginiz orda bi market fln bulursanız ölümüne dalga gecilir bi daha da konuscak yüz bulamaz zaten.. Adami tanimiyorsun.Yuzune tukurseler "Yarabbi $ukur." diyenlerden.Daha once de benzeri yalanlari oldu.Millet surekli yuzune vurdu ama tinlamadi adam.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Adamın nickiylen arama yap çıkan sayıyı 2 ye böl yalanları çıkar.Fark ettiysen geçmiş konulara adam bir msg atmış çekilmiş cevap ses soluk yok.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Baggio, 07 July 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Ilk mesaji bile okumadim da soyle bisey var; Net kafem Boya'da ---> Boya ilcesinde hizmet veriyor. Net kafem boyada ---> Boyaniyor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 lol,aynisini du$unyodum bende,ta ki 8. sayfaya gelene kadar jeton yeni yeni du$uyor,hayirlisi[hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 HAHAHAHAH 10 gunluk hamile ne demek ay gebericem eueuheuheuheuheuheuheuh kocum hamile oldugunu anlamak icin doktora gitmedigine gore en az ay gecmis olmasi gerkeir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Daha yeni eve geldim belediyeye gittim dukkan'in iskani olmadıgını ogrendim :( agustosun ortasına dogru maltepe cıvarında dukkan bakıcagız.[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 *! no comment *[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 LOL!!!!!! hayatın yalan be nico![hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yeter ben bıktım ya sana gülmekten[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 arkadaslar yalan degil ciddi soyluyorum allah beni suradan suraya yürütmesin[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bi hikaye vardı en sonunda kimse inanmıyordu (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Hayatın yalam tarzı bir madalya yapıştırılması gerekiyor sana.Olmadı gorilde ii gider bukadar yalan haber yaptın hala gelmiş vıdıvıdı yapıyorun ayıp bre.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar