taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya stealth diye bir film indirdim altyazı bulamıyorum (Stealth.TS.XViD-PRODiGY) acaba bu versiona uygun altyazı nereden bulurum (mümkünse tam link verirseniz çok sevinirim) birçok site dolaştım ama yok :( daha çıkmadı mı acaba : p.s: lütfen ingilizce izle altyazıyı boşver fln demeyin. altyazı istiyorum. öteki türlü konu karışıyo, her şeyi anlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 1. indirdigin mekanı yaz :D 2. tık[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ispanyolca varmış divxforever.com da =/ valla adsl de olsam kasıp arardım googledaki sonuçlarda falan ama ama şimdilik dail up a hapis durumdayım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 divxplanetı biliyorum bakmıştım ispanyolca var bitcometle çektim torrentle versionu yazdım zaten oraya üf bulmam lazım bosa mı çektik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 www.extratitles.to[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 türkçe alt yazı bulman zor 4.5 almış 2005 yılı filmi çevirmez bi çoğu kişi ing alt yazı bile bulman zor olabilir extratitles.com divxsubtitle.com gibi sitelere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: taz, 08 Ağustos 2005 02:07 tarihinde demiş ki: ya stealth diye bir film indirdim altyazı bulamıyorum (Stealth.TS.XViD-PRODiGY) acaba bu versiona uygun altyazı nereden bulurum (mümkünse tam link verirseniz çok sevinirim) birçok site dolaştım ama yok :( daha çıkmadı mı acaba : p.s: lütfen ingilizce izle altyazıyı boşver fln demeyin. altyazı istiyorum. öteki türlü konu karışıyo, her şeyi anlamak istiyorum. ona altyazıyı bende bulamadım,zaten pek bşeye benzemıyor:)benım gıbı anlamadıgın bır dılde izle,özellikle ıspanyolcayı tavsıye ederım.zaten action bide adamlardan değişik sesler cıkınca komedi gibi oluyo:)uçak konusmaları süper özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar şimdi ben Black Hawk Down filmini indirdim de Alt yazısını buldum yanlız tek bi cd olarka indirdim netten adamlar 3 cd olarka onu alt yazı yapmış ben nası atıcam onları ?[signature][hline]deLi Choban [b]bir kuple veriyim .. Ibret olsun sevenlere , sevip acı cekenlere , bana deli diyenlere , Ahh ah deLi çoßan... Deli Çoban abisi kızma ona Crazy o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bende bi Wedding Crashers 2 cd istiyorum ingilizce olsa dahi olur[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar