jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 simdi 40 kisi gidildi boss kesildi. her grup icin raid degil cikan itemler kendi aralarindami rolluyorlar yoksa raiddeki 40 kisi birden rollama hakki var.[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 40 kişilik raidlerde genelde roll kullanılmaz. DKP yani "Dragon Kill Point" sistemi kullanılır. Öldürdüğün boss ve/veya raidde kaldığın saat gibi kriterler göz önünde bulundurularak topladığın puanları, açık arttırma yöntemi ile düşen loot üzerinde harcarsın. En yüksek puanı veren, itemi alır.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 himm ama o zaman ne kadar cok oynayan o kadar cok item alir yane.ama biraz oyunu fazla oynayamayanlara gore haksizlik olmuyor mu.ben calisiyorum hafta ici 3 saat hafta sonu 24 saat. yoksa o anki raiddeki sure ve kill mi.yoksa genel raid girislerin mi suresi ve kill i aliniyor.[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kimi guild raid puan sistemi kullanıyo kimi guild kafasına gore dagitiyo kimi guildde ninjaliyan ninjaliyana , anliycagin ortada bu is boyle olur die kesin bi durum yok.. Ama genelde raid puan sistemi uygulaniyor ki bu sistemle arada sirada bile girsen biriktirdigin raid puanlarla bi kac item kaldirman mumkun olabilir.. Item kasmak bu sekilde cok uzun surucek ben kaldiramam vs dersen alternatifi de var rank kasip rankla gelen itemleri deneyebilirsin.. O zmn da bg // ws yollari tashtan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya bide şu açıdan düşün adam 20kere molten core a girmiş ama işine yarayan bi item düşmemiş o zamana kadar 20 run boyunca tamir parası vermekten başka bişey yapmamış ve 21. seferde tam istediği item düşüo ve bu seferde karşısında bide şans faktörü oluyo bence bunuda düşün, normal instancelarda şans faktörü daha büyükken burda emek daha önemli. benim düşünce bu yönde.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yav tamam da adam 20 kere gittiginde gold getirecek hicbirsey cikmiyormu(bilmedigimden soruyorum) instta adam bir item icin 30-40 kere gidiyor.birde 40 kisilik raid herkes ayri guildden item cikti ayri gruplar icinden mi puan vererek aliyorlar yoksa 40 kisi arasinda gecen bir acik arttirma oluyor[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mc de boss lardan cıkan itemlerin cogu class a goredir. warrior itemi dustugu zaman acık arttırmaya sadece warriorlar girer.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tum wariorlar dimi 40 kisinin arasindaki. birde ninja yoksa millet kendimi belirliyor warrior mu yoksa pala mi mage mi.cunku warrior silahini plate ini palada giyer.ne bile leatherlari rouge druid vs gibi.maili shaman hunter vs[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dungeona adam bulmak 1-2 saat alabiliyor bazen bir de 40 kişilk raidi düşün. oraya gitcen de, raid point falan sonra ninjanın biri çıkcak orda haydaaa :) bütün raid küfür etcek çıkan çıkana yada o adamı atsalar bile o itemi istemişler yine de çıkar falan. yani grup işi zor zor. 5 kişi bile gittiğin dungeonda bi bakıyon ortada çıkıyorlar ki ne kadar tanıdık olsan da 40 kişiyi de tanıyamazsın :) ben valla böle tırsıyorum raidlerden, ama bg güzel, güçsüz takıma düştün mü dier savaşa giriyorsun falan eğer şanslıysan saat 10 a kadar sağlam takım bulunca 2 ye kadar oynanıyor baya da honor veriyor (frosthwhisper). yani 1-2 saat oynayabilirim dediğin için bg daha karlı bence.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hayır itemin ustunde warrior diye yazıyor. ayrıca ninja olayına pek takma master loot diye bir olay var. Master looter saglamsa ole ninja minja hikaye[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yav :) ogrenemedim sunu 40 kisilik raiddeki tum warriorlar mi yoksa gruptaki mi. :))[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 40 kisilik raid deki tum warriorlar. zaten tum raidde 5 yada 6 warrior olur.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bi raidde ortalama pala kac tane oluyor :)[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar