Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: mdma, 13 Haziran 2005 13:26 tarihinde demiş ki: corusant konusunda belki haklısın ama diğer konu için onlar herodur, butun film onlara bağlıdır, diğerleri eziktir, arada öldürelim gitsin mantığı ne derece doğru bilmiyorum. Hayır mantık bu değil aslında onların diğerlerine göre değişik üstünlükleri olabilir sonuçta baş rol oyuncuları onlar. Ayrıca dikkat ettiysen windu haricinde diğer jedi lar yardım çağırdıklarında aralarında birsürü master olan grup grivus tarafından kuşatılıyor , orada grivus un bir üstünlüğü söz konusu ve onun gücünün abartısı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: mdma, 13 Haziran 2005 21:32 tarihinde demiş ki: code yada order, clonelara üretim aşamasında kafalarına yada genlerine kazınmış oldukarını dusunursek code diyebiliriz. o 3 ceday tartışması için belki haklı bir kanıya varmışsınız ama lucas amcanın böyle yapması sanki işin artık filmin ana konusunu bilmeyen kişileri filme bağlamak için yaptığı kanısına varmaya başladım. madem mace winduyu one cıkaracaktı. alsaydı master olmayan sıradan 3 jedi doğrasaydı sidius. ayrıca 2. filmde de genosisde 3-4. lazer atışı ile jango feetin 1 masteri rahatça öldürmesi var. ben ilk izlediğimde filmi aha doku cıkartıcak saberi kesicek diye beklerken jango feet masteri rahat aldı. kinght olayı ise tamam padme aldı sakladı fln güzel hoş. ama neden gerçek dunya ile bukadar bağdaştırıyor. buda ayrı bir tartişma konusu. edit konusu içinse, starwars fanları burda 2 ile 3 arasındaki jediların başına ne geldi, savaş nasıl ilerledi, bir çok jediyın gucunu filmde goremedik, clone warsta goruruz diye bekliyordu. öyle değilmi? tabili bunları öğrenmek fanlar için bir eğlenceli, bir ilgi alanı ama 2. sezonda mace windunun tek başına yaptığı sovlardan sonra palpatin ve anakine yenilmesinin eğlencelik bir yanı yok bence. ve bunun gibi daha bir çok olay var. bunun benzeri bir durumun 3 ile 4 film arasına çekilecek anime yada dizi film neyse onlardada olmasındı bekliyorum. artık lucasın olayı 2. filmden sonra tamamen ticarete döktüğünün kanısındayım. detaylara hiç mi hiç önem vermemiş bence. sidious un orada o 3 jedi master ve içlerinde windu da dahil olmak üzere ne tür bir force power kullanarak saldırdığını bilmiyoruz. Adamlar resmen stun olup şaşa kaldılar palpatine üzerlerine o kadar hızlı bir şekilde saldırınca , kendileri de tam emin değiller anakine güvenmiyorlar palpatin in bir sith lordu olduğuna. "filmde de genosisde 3-4. lazer atışı ile jango feetin 1 masteri rahatça öldürmesi var. ben ilk izlediğimde filmi aha doku cıkartıcak saberi kesicek diye beklerken jango feet masteri rahat aldı." hangi masterı aldı ? padawanın birisi yahut knight olmaya hazır bir padawan atladı yukarıdan. "edit konusu içinse, starwars fanları burda 2 ile 3 arasındaki jediların başına ne geldi, savaş nasıl ilerledi, bir çok jediyın gucunu filmde goremedik, clone warsta goruruz diye bekliyordu. öyle değilmi? tabili bunları öğrenmek fanlar için bir eğlenceli, bir ilgi alanı ama 2. sezonda mace windunun tek başına yaptığı sovlardan sonra palpatin ve anakine yenilmesinin eğlencelik bir yanı yok bence. ve bunun gibi daha bir çok olay var. bunun benzeri bir durumun 3 ile 4 film arasına çekilecek anime yada dizi film neyse onlardada olmasındı bekliyorum. artık lucasın olayı 2. filmden sonra tamamen ticarete döktüğünün kanısındayım. detaylara hiç mi hiç önem vermemiş bence." evet pek çok yer eksik kalmış. Filmde daha çok detay beklerdim windu ve palpatin in ls combatının uzun olmasını beklerdim , fakat pek uğraşılmamış duruyor.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 palpatine'in bu kadar abartılmasına uyuz oluyorum. tamam güçlü, fors konusunda baya iyi vs vs.. ama öyle bir anlatılıyor ki, tek başına tüm evreni tek bir parmak şıklatışla patlatacakmış kadar güçlü. film hakkında birçok eleştiride, palpatine'in anakin'in oraya geleceğine kadar herşeyi kendisinin yaptığı iddia ediliyor. mace winduya yenilmesi sahteymiş, cildinin bozulması anakine gösteriş olması içinmiş, anakin'in zihnini kontrol edip kendi yanına gelmesini sağlamış felan da filan da.. madem bu kadar güçlü, anakin'i tek bir dokunuşta sith yapsın bu adam? ama yok illa gösteriş yapçaktı di mi? hmm hatta bu adam bir de tanrıydı tabii unutmuşum. bana çok saçma geliyor bu. sonuçta adam bir sith lord. karşıdaki de jedi master. istediği kadar güçlü olsun, karşıdakinin de eli armut toplamıyor, adam boşuna jedi master olmadı. karşıdaki force'da aşıp über, hatta half-god olup, "anakinin yanına gelmesini kontrol edecek" kadar güçlenirken, windu ve yoda gibi masterlar hiçbirşey yapmadan sadece yiyip içip duruyorlar tüm ömürlerince. ha bir de şey var. çizgi filmde, çizgi romanlarda bize ayla, shaak ti gibi elemanların maceralarını uzun uzun anlattılar. ama filmde sadece bir-iki karede geçiyor bu adamlar. hatta her seferinde pisi pisine ölüyorlar. clone wars'taki o aşmış jedi'lar, clone trooperlar tarafından tak tuk öldürülüyor. hadi illa 1 jedi vs 100000 clone trooper olmasını beklemiyorum, ama azcık çekişme olsun. "acıklı müzik" dışında biraz kavga da olsun. küçük jedi veleti bile ayla'dan daha iyi korudu kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: anakinde palpatinde istediği kadar güçlü olsun. 3. filmde anakin çok güçlü olsa bile obi-wana yeniliyor. neden çunku obi-wan deneyimini, zekasını vs.vs.. kullanıyor.palpatin ise kendisine cok guveniyor, son filmde anakinin diğer adıyla darth vaderden gelecek bir saldırıyı beklemiyor.3 filmde ise hatta windu saber konusunda master olduğu için palpatini yendiğini sende biliyorsun. bu boyle gider.... yani sadece hayvani güçlü insanlar (? ilginç bir starwars bilgisi ? ) diyerekten yada Midicholorian sayısına bakarak olmaz. (code ve order konusu ile starwars bilgisi ölçme fln gibi bişiler dusunmuyorsun sanırım) Şimdi öncelikle obi wan çok deneyimli ve anakin in eğitmeni fakat , anakin in güç bakımından ve LS bakımından obi wan ın önüne geçmesi an meselesi , pek çok konuda obi wan dan üstün o combatın son anında yenilmesi ise artık öfkesine hakim olamayıp kendini dark side a kaptırmış bir knight ın yine aynı gaz ile karşıya atlayıp kendini kestirmesidir. Çünkü düşünme yitisini yitirdi ve karşıya atladı, gözü dönmüş bir şekilde. Yani o combata obi wan kat ve kat üstündü yok efendim anakin i her ortamda takla atarak alır mantığı kuramayız. "3 filmde ise hatta windu saber konusunda master olduğu için palpatini yendiğini sende biliyorsun. bu boyle gider.... yani sadece hayvani güçlü insanlar (? ilginç bir starwars bilgisi ? ) diyerekten yada Midicholorian sayısına bakarak olmaz." Hmm burada eksik bir tarafın var. Gerçi filmde eksik olarak işlenmiş , saber master windu solo atması gerekirken gözleri korkuyla palpatin e bakıyor dumur bir şekilde. Palpatin artık orada slow target mı kullanyor yoksa windu yu yavaşlatmak için elinden gelen herşeyi sergiliyormu bilinmez , ama şu bir gerçekki palpatin en başından beri anakin i dark side a çekmek için elinden gelen bütün planları yaptı ve oraya anakinin geleceğini biliyor. Combatın bir yerinden sonra da iyice saçmalamasını buna bağlıyorum birazda. Sanki anakin i o pozisyona sokma çabası içinde imiş gibi. Sanki anakinin son ana kadar gelmesini beklermiş gibi dövüşüyor. Windu yu orada indirmeyi başarırsa anakin geldiğinde anakin in 2 seçim arasında kalma durumunun yok olacağını ve onu belkide tamamen etkisi altına alamayacağını biliyor sanki.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Senatör Force Scream ile saldırmıyor muydu Windu ve tayfasına? Yoksa ben feci şekilde yamuluyo muyum?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ölüyo lan işte uzatma vik vik eheh.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: dasaaa, 14 Haziran 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Senatör Force Scream ile saldırmıyor muydu Windu ve tayfasına? Yoksa ben feci şekilde yamuluyo muyum? evet öyle birşeyler yapıyor ama drain ediyormu bir yandan (tv ekranında onun CGI sini yapmamış olabilirler kitabı okumak lazım) veyahut slowdown varmı arada bilemiyorum, masterlar baka kalıyorlar palpatin ortadayken. Tek açıklaması palpatin in onların bilgisi dışında birşeyler yapıyor olması.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: elvyn, 14 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Ölüyo lan işte uzatma vik vik eheh. Her canlı bir gün ölümü tadacaktır[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Bonecrusher, 14 Haziran 2005 17:01 tarihinde demiş ki: palpatine'in bu kadar abartılmasına uyuz oluyorum. tamam güçlü, fors konusunda baya iyi vs vs.. ama öyle bir anlatılıyor ki, tek başına tüm evreni tek bir parmak şıklatışla patlatacakmış kadar güçlü. film hakkında birçok eleştiride, palpatine'in anakin'in oraya geleceğine kadar herşeyi kendisinin yaptığı iddia ediliyor. mace winduya yenilmesi sahteymiş, cildinin bozulması anakine gösteriş olması içinmiş, anakin'in zihnini kontrol edip kendi yanına gelmesini sağlamış felan da filan da.. madem bu kadar güçlü, anakin'i tek bir dokunuşta sith yapsın bu adam? ama yok illa gösteriş yapçaktı di mi? hmm hatta bu adam bir de tanrıydı tabii unutmuşum. bana çok saçma geliyor bu. sonuçta adam bir sith lord. karşıdaki de jedi master. istediği kadar güçlü olsun, karşıdakinin de eli armut toplamıyor, adam boşuna jedi master olmadı. karşıdaki force'da aşıp über, hatta half-god olup, "anakinin yanına gelmesini kontrol edecek" kadar güçlenirken, windu ve yoda gibi masterlar hiçbirşey yapmadan sadece yiyip içip duruyorlar tüm ömürlerince. ha bir de şey var. çizgi filmde, çizgi romanlarda bize ayla, shaak ti gibi elemanların maceralarını uzun uzun anlattılar. ama filmde sadece bir-iki karede geçiyor bu adamlar. hatta her seferinde pisi pisine ölüyorlar. clone wars'taki o aşmış jedi'lar, clone trooperlar tarafından tak tuk öldürülüyor. hadi illa 1 jedi vs 100000 clone trooper olmasını beklemiyorum, ama azcık çekişme olsun. "acıklı müzik" dışında biraz kavga da olsun. küçük jedi veleti bile ayla'dan daha iyi korudu kendisini. bonecrushercığım sen şimdi bu adamın her gün odasına 2 3 tane master sense jedi master girdiğine inanıyorsun ve bu jedi ların sense konusunda uzman olduğunada inanıyorsun. Palpatin in bir sith lordu olduğunada inanıyorsun. Pekala Sen şimdi bunca senedir bir sith lordunun konseyin orasında burasında toplantılarda senato binasında insanların beynini zehirlediğine inanıyorsun ve aşmış bir force yetisi olduğunu biliyorsunki kendisini gizliyor. Sen bu adamın en baştan beri anakin i hissettiğini , ondaki büyük gücü farkettiğini , hatta episode 1 den sonra anakin training ini büyük bir merakla izliyiciğiz dediğini ve orada elini omzuna koyarken bile bir şüphe uyandırdığını görüyorsun. Anakin e karşı anakin i kışkırtmak onu dahada öfkesine yenik düşmek için ona binbir numaralar yaptığına inanıyorsunda bu adamın aşmış olduğuna inanmıyorsun ha ? abicim adam kos koca jedi konseyinin dibinde dolaşıyor karda yürüyor izini belli etmiyor ve sen bu adama aşmamış diyorsun şaştım senin bu yargına[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 14 Haziran 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: elvyn, 14 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Ölüyo lan işte uzatma vik vik eheh. Her canlı bir gün ölümü tadacaktır[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Arkansis, 14 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki:Combatın bir yerinden sonra da iyice saçmalamasını buna bağlıyorum birazda. Sanki anakin i o pozisyona sokma çabası içinde imiş gibi. Sanki anakinin son ana kadar gelmesini beklermiş gibi dövüşüyor. Windu yu orada indirmeyi başarırsa anakin geldiğinde anakin in 2 seçim arasında kalma durumunun yok olacağını ve onu belkide tamamen etkisi altına alamayacağını biliyor sanki. [signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hmm spam için özür dilerim. Yollanmadığını söyleyince browser bir daha bastım Alt+S e Palpatin'in Mace Windu'yu camdan Yunan semalarına doğru bedava uçururken söylediği POWER UNLIMITED lafı anahtardır. Adam aşmıştır. Harbi POWER UNLIMITED tır. Keza hocasının yapabildikleri bile öğrencisinin (palpatine) yapabileceklerini anlamak için yeterlidir Bak şimdi başka bir şey takıldı aklıma. (Çok önemi yok aslında) Oyunlarda falan Dark Jedi ların yüzü çirkindir. yaralıdır dökülür falan. Ama bunu gücün kötü tarafının insan vücudu üzerindeki etkisi (kötü olanın yüzü de kötü olur vs.) gibi bir mantıkla açıklıyolardı.. Dart Sidious'un yüzünün o şekilde, öyle olmuş olabileceği aklıma hiç gelmezdi...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 aklıma bişi daha geldi. clonewarsta 2. sezonda uber jedilık yapan windunun hiç bir über hareketini genosisde goremiyoruz. o kadar jedi ölüyor. clonewarsta ise genosisdekinden cok daha fazla drodi kastırmadan dağıtıyordu.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya işte çizgi film. adamlar epey abartıya kaçıyor. mesela anakin, tek bir hamlede, az önce onlarca clone trooperı öldürmüş bir aygırı öldürüyordu. yoda, oyuncaklarla oynarmış gibi koca koca gemileri birbirine çarptırıyordu[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: dasaaa, 14 Haziran 2005 17:23 tarihinde demiş ki:Palpatin'in Mace Windu'yu camdan Yunan semalarına doğru bedava uçururken söylediği POWER UNLIMITED lafı anahtardır. Adam aşmıştır. Harbi POWER UNLIMITED tır. Keza hocasının yapabildikleri bile öğrencisinin (palpatine) yapabileceklerini anlamak için yeterlidir Hatırladığım kadarıyla unlimitedı isim olarak kullanıyordu, yani şu şekilde; "PAWAAAAA, UNLIMITED PAWAAAA" diye hatırlıyorum ben.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: mdma, 13 Haziran 2005 22:08 tarihinde demiş ki: evet öyle ama en cok beyendiğim yeri shaak-ti ve ku-adi mundinin başından geçen olaylardı. son 6 bolum diyebiliriz. bide dookunun bulduğu kendini sith zanneden dark jedi bozması var(ismini hatırlıyamadım dooku elektro-mangal yapıyor bi ara onu). dooku anakin ve o bozma arasında geçen maceralarda güzel hava yaratmış bence. dark jedi bozması değil Asajj Ventress. Şartlar biraz daha elverişli olsaydı Anakin'i indirebilecek kapasitede bir karakter fakat asla resmi bir eğitimi olmuyor. Ayrıca yok ortaçağa hede yapmışlar yok hristiyanlığa hödö yapmışlar olur mu öyle diyorsuın da bir şeyi pas geçiyorsun o zaman. KNIGHT deniyor bangır bangır. eski üçlemeden beri varolan bu hristiyanlık kavramına birşey demiyorsun da neden illa clone wars'ta geçen bir enstanteneye laf söylüyorsun????[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 knight dediğin illa hristiyan mı olmak zorunda? adamlar ortaçağ masallarındaki gibi knight, magic power kavramlarını felan sokmuşlar. hristiyan propogandası yapmak isteselermiş crusader derlermiş.. bir de "excalibur" efsanesindeki şovalyeler keltik inanca sahiptiler gibi hatırlıyorum[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Öyle boktan bir yere değinmişsiniz ki tebrik ediyorum. Geçin bunları arkadaşım ilerleyin artık.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: elvyn, 14 Haziran 2005 19:30 tarihinde demiş ki: said: dasaaa, 14 Haziran 2005 17:23 tarihinde demiş ki:Palpatin'in Mace Windu'yu camdan Yunan semalarına doğru bedava uçururken söylediği POWER UNLIMITED lafı anahtardır. Adam aşmıştır. Harbi POWER UNLIMITED tır. Keza hocasının yapabildikleri bile öğrencisinin (palpatine) yapabileceklerini anlamak için yeterlidir Hatırladığım kadarıyla unlimitedı isim olarak kullanıyordu, yani şu şekilde; "PAWAAAAA, UNLIMITED PAWAAAA" diye hatırlıyorum ben. burada isim değil sıfat olacak, ya da kullanmıyordu. Size kalmış.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Bonecrusher, 14 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: knight dediğin illa hristiyan mı olmak zorunda? adamlar ortaçağ masallarındaki gibi knight, magic power kavramlarını felan sokmuşlar. hristiyan propogandası yapmak isteselermiş crusader derlermiş.. bir de "excalibur" efsanesindeki şovalyeler keltik inanca sahiptiler gibi hatırlıyorum ya hayır tabii ki haklısın ama "knight" gibi zaten bizim dünyamızda olan bir kavrama bir şey demezken neden clone wars'taki anakin'i knight ilan etme sahnesi hristiyanlığı çağırıştırıyor diyor ona anlam veremedim[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 jango fett'in bi kac atista oldurdugu konsey uyesi jedi master:Coleman Trebor[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ezik Mastermış o zaman. Master olmak demek değildir ki süper saber kullanacak force ı bitirmiş olacak. Bilgelikten geçiyor master olmak. Master var Master var, hatta Asajj Ventress yatıran padawan* var.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... [Bu mesaj elvyn tarafından 14 Haziran 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bahsetiğim master oydu evet. dun gece 1.30 star warsın databankında aramaya üşendim saolasın enema. said: elvyn, 14 Haziran 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Ezik Mastermış o zaman. Master olmak demek değildir ki süper saber kullanacak force ı bitirmiş olacak. Bilgelikten geçiyor master olmak. Master var Master var, hatta Asajj Ventress yatıran padawan* var. senin bu lafına söylenecek cok sey var ama sen yine efsanedir, eğlenceliktir diyerek geçiceksin.bende ışın sopamı cıkarıcam yine :) .öyleyse mahsuru yoksa sana bi soru sorayım cevabı ordan cıkar. jedi larda son donemlerinde yani ilk 3 filmin geçtiği zamanlarda konseye master almada özen gösteriyorlarmıydı göstermiyorlarmıydı? (yani ezik master (?) söz konusu olabilirmi) (filmden cıkartabilirsin bunu) . bakalım bi ödül avcısı ile bir jedi masterın karşılaştırmasını çıkartabilecekmisin bu sorudan. said: StRencher, 14 Haziran 2005 19:39 tarihinde demiş ki: dark jedi bozması değil Asajj Ventress. Şartlar biraz daha elverişli olsaydı Anakin'i indirebilecek kapasitede bir karakter fakat asla resmi bir eğitimi olmuyor. Ayrıca yok ortaçağa hede yapmışlar yok hristiyanlığa hödö yapmışlar olur mu öyle diyorsuın da bir şeyi pas geçiyorsun o zaman. KNIGHT deniyor bangır bangır. eski üçlemeden beri varolan bu hristiyanlık kavramına birşey demiyorsun da neden illa clone wars'ta geçen bir enstanteneye laf söylüyorsun???? [spo1=Asajj]adı Asajj Ventress evet. eğer clonewarsta dikkatli izlediysen dokuya karşı böbürleniyor bu dark jedi bozması. ve kendisinin sth olduğunu söylüyor. ama dokuda you are not a sith gibisinden bişiler diyor. sonra Asajj dokuya saldırınca oda elektro mangal yapıyor. burdan anladığım Asajj bir sith değil, jedi olmadığını anlamakta zor değil. yani darkjedi diyebiliriz (clonewars esnasında). yeteneğine ise lafım yok. kılıç konusunda nerdeyse master durumda olduğu yazıyor databankta. severiz sayarız kendilerini :) [/spo] birde senin açından enstantene, benim açımdan butun clonewars serisinin içine eden anakini jedi ilan eden sahneye benim gibi iki lafın yokmu? o jedi ilan edilen hareketlerin anlamlarını buraya yazıp polemik yaratmak istemiyorum. burda jedi derken (son 3 filmden) film için bir din olduğunu biliyoruz. ya clonewarstır animedir, hadi abarttılar jediları filmle uymamış anladık ama, herhalde lucas amcanın yada kim koyduysa o sahneyi, anakini jedi yapmak için başka bir sahne aklına gelmemiş. içinede etmiş olayın. diğer konu- knight ortaçağda kullanıldı evet, hatta şu anda bile kullanılıyor az çok anlamını biliyorsundur. hatta ve hatta ekstrabilgi sana ; satrançta biz at diyoruz ama avrupada knight deniliyor. nolmuş yani böyle çok anlamlı bir kelimenin star warsa kullanılması. çokmu zararlı? edit:bizim dunyamızla iligili bağlantılara fln girersek çıkamayız işin içinden. ben sırıtan sahneden bahsettim ta arka sayfalarda. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 15 Haziran 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: mdma, 14 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: bahsetiğim master oydu evet. dun gece 1.30 star warsın databankında aramaya üşendim saolasın enema. said: elvyn, 14 Haziran 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Ezik Mastermış o zaman. Master olmak demek değildir ki süper saber kullanacak force ı bitirmiş olacak. Bilgelikten geçiyor master olmak. Master var Master var, hatta Asajj Ventress yatıran padawan* var. senin bu lafına söylenecek cok sey var ama sen yine efsanedir, eğlenceliktir diyerek geçiceksin.bende ışın sopamı cıkarıcam yine :) .öyleyse mahsuru yoksa sana bi soru sorayım cevabı ordan cıkar. jedi larda son donemlerinde yani ilk 3 filmin geçtiği zamanlarda konseye master almada özen gösteriyorlarmıydı göstermiyorlarmıydı? (yani ezik master (?) söz konusu olabilirmi) (filmden cıkartabilirsin bunu) . bakalım bi ödül avcısı ile bir jedi masterın karşılaştırmasını çıkartabilecekmisin bu sorudan. said: StRencher, 14 Haziran 2005 19:39 tarihinde demiş ki: dark jedi bozması değil Asajj Ventress. Şartlar biraz daha elverişli olsaydı Anakin'i indirebilecek kapasitede bir karakter fakat asla resmi bir eğitimi olmuyor. Ayrıca yok ortaçağa hede yapmışlar yok hristiyanlığa hödö yapmışlar olur mu öyle diyorsuın da bir şeyi pas geçiyorsun o zaman. KNIGHT deniyor bangır bangır. eski üçlemeden beri varolan bu hristiyanlık kavramına birşey demiyorsun da neden illa clone wars'ta geçen bir enstanteneye laf söylüyorsun???? [spo1=Asajj]adı Asajj Ventress evet. eğer clonewarsta dikkatli izlediysen dokuya karşı böbürleniyor bu dark jedi bozması. ve kendisinin sth olduğunu söylüyor. ama dokuda you are not a sith gibisinden bişiler diyor. sonra Asajj dokuya saldırınca oda elektro mangal yapıyor. burdan anladığım Asajj bir sith değil, jedi olmadığını anlamakta zor değil. yani darkjedi diyebiliriz (clonewars esnasında). yeteneğine ise lafım yok. kılıç konusunda nerdeyse master durumda olduğu yazıyor databankta. severiz sayarız kendilerini :) [/spo] birde senin açından enstantene, benim açımdan butun clonewars serisinin içine eden anakini jedi ilan eden sahneye benim gibi iki lafın yokmu? o jedi ilan edilen hareketlerin anlamlarını buraya yazıp polemik yaratmak istemiyorum. burda jedi derken (son 3 filmden) film için bir din olduğunu biliyoruz. ya clonewarstır animedir, hadi abarttılar jediları filmle uymamış anladık ama, herhalde lucas amcanın yada kim koyduysa o sahneyi, anakini jedi yapmak için başka bir sahne aklına gelmemiş. içinede etmiş olayın. diğer konu- knight ortaçağda kullanıldı evet, hatta şu anda bile kullanılıyor az çok anlamını biliyorsundur. hatta ve hatta ekstrabilgi sana ; satrançta biz at diyoruz ama avrupada knight deniliyor. nolmuş yani böyle çok anlamlı bir kelimenin star warsa kullanılması. çokmu zararlı? Akşam akşam güldürdün gene ilahi. Anakinin master yapılmamasından oturup master alırken özen gösteriyorlar sonucuna vardın tebrikler. Bak yazdığımı okursan Master olmak için öküz gibi saber kullanıp Force u bitirmek gerekmediğini yazmışım. Bilgelik demişim, hala da anlamak istediğini anlıyorsun. Ödül avcısı dediğin adam galaksiye nam salmış "Jango Fett". Bilmem birşey ifade ediyor mu? Dark Jedi diye bir şey olmaz. Dark olursa Jedi olmaz. Öyle salak sepelek elinde ışın kılıcı belinde forceuyla dolaşan bir tip olursun. Jedilar galaksideki barışın koruyucularıdır. Dark biri de kusura bakma da barışı koruyamaz. Olayın içine falan edilmemiş. Ben beğenmedim o sahneyi dersin de sen öyle genel konuşmuşsun ki, sanki cidden o sahne bok olmuş. Yoo, gayet de güzeldi o sahne. Şu son paragrafı sarfetmiş olmanın sebebi nedir onu da zaten anlamış değilim.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 iyi kabul edelim arada fason master jedi cıkmış haklısın elvyn. üretim hatası. onuda kont doku sezip kılıcını çıkarmaya üşenmiş orda :) jedilar bi çöküş sürecine girmişler ilk 3 filmde biliyoruz ama ben hala senin dediğin gibi master yeteneklerine ulaşmış birisine masterlık ünvanını verebilecek kadar güçlü olabileceğini düşünüyorum konseyin. değilmi? said: elvyn, 15 Haziran 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Bak yazdığımı okursan Master olmak için öküz gibi saber kullanıp Force u bitirmek gerekmediğini yazmışım. Bilgelik demişim, hala da anlamak istediğini anlıyorsun. Ödül avcısı dediğin adam galaksiye nam salmış "Jango Fett". Bilmem birşey ifade ediyor mu? aynı dilden aynı şeyleri konuşuyoruz. ama anlaşamıyoruz kendi kendine gülüyorsun ilginç bir olay. evet jango fett'i biliyoruz. savaş becerilerini fazlasıyla görüyoruz. ayrıca clonlarıylada görüyoruz jangoyu. görmemek elde değil. peki Asajj Ventress jedi değil sith değil. darkjedi diye bişi yok diyosun ne öyleyse? ödül avcısımı? sen beğendiysen o sahneyi diyecek bişiyim yok. herkesin renkleri zevkleri farklıdır. son paragrafta dikkat edersen alıntı yaptığım StRencher'ın kinght konusuna değindim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 15 Haziran 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar