Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hep merak ettim bunu ve hep bi sinir duydum bu konuya..Mesela dersane'de okulda sınav zamanında kızlar hocanın yanına gider kulağına bişey fısıldar ve dışarı cıkar.bir çoğumuz anlarız,biliriz durumun özel bir durum olduğunu.. e peki bu kız sınavın ortasında dışarı çıkıyor tuvalette kopyalarından yararlanmadığını,veya başka bir arkadaşıyla buluşup soruları 3-5 dk içerisinde çözdürdüğü kadarını çözdürmediğini kim bilebilir ? e böyle bir durum olduğunda kızlar çok avantajlı oluyorlar... pek eğitim bölümüyle ilgisi olmadığı için buraya açtım bu konuyu.şahsen ben bir erkek olarak bu konuda ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorum.ben 2 defa kopya çekerken yakalanırken kız arkadaşımız dışarı cıkıyor özel durum bahanesiyle bir güzel hazırlayıp cevapları geri geliyor e bu durumda ben kek gibi yakalanırken güzel arkadaşımız çatur çutur soruları çözüyor.. Erkeklerinde prostatım var bahanesiyle bi hocaya gitmesi sonucunda ise hoca ciddi şekilde tokatlıyabiliyor.. oysa erkeklerinde durumu özel mesela .. evet var mı bu tip durumlardan hoşlanmayan arkadaşlarımız :)[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ne kafana takıyosun ki? gerçek sınavda ööle bişey yapamıyolar. bırak zavallıca egolarını tatmin etsinler... (tabi yapanlar)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ehe aslında senin için avantaj denemelerde öle çıkıp gitmeye alışır ama ya gerçek sınavda ?ortalık kan gölüne dönse gene çıkartmazlar.:)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla bizim sınıfta bi kız vardı motor,saftirik ingilizce hocamıza gidip surekli izin alırdı.lan haftalık değilki bu ayda bir be ne salak kadındın sen.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi baya bi dolmuşsun galiba[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi beni rahatsiz eden kısmı okulda mesela gerçekten bi durumu olmadan dışarı cıkıyor bütün soruları yapıp geri geliyor bense sıranın altında binbir zorlukla kopya çekiyorum ve nitekim yakalnıp 3 olan biyolojim'i 1 düşürebiliyorum mesela oysa o güzel arkadaşımız bahanesiyle bütün kitabi yazıyor[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir @aket: demin dersane sınavından çıktım aynı şey olduda aklıma gelmişken yazdım :9 [Bu mesaj Valeron tarafından 10 Ağustos 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Harbi niye takıyorsun.. Çok gereksiz ya bırak ne yapıyorsa yapsın sen sınavını yap geç onu işte hem dediği gibi gerçek sınavda ölse bile yapamaz[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 İşe iyi yanından bak. ÖSSde çıkabilir mi? Çıkamaz. Üniversitede çıkarırlar mı? Valla bizim üniversitede asistanlar ya çıkarmaz ya da kız asistanla yollarlar acil durumlarda. KPSS (Kamu personeli seçme sınavı) gibi ciddi sınavlarda, meslek sınavlarında çıkarırlar mı? Çıkarmazlar. Bırak şimdilik kızcağız tadını çıkarsın, sen kafanı kullanmaya bak. O, ileride bulduğu yöntemin duvara çarptığını görünce üzülecek zaten, sen de o zaman güler geçersin.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya ben kopya çekerken yakalanıyorum o kız cıkıyor yazıyor ona sinirim bozuluyor[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ne işin var ki kopyayla adam gibi öören.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi biyoloji ya bütün kitabi ezberleyemedim çektim karı yakaladı inatla beni kızlara ses yok[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kopya çekmek anladım ki dünyanın en zahmetli işi lise3 fiziğini bile elinde bi bardak nescafeyle iki kere okursan en az 70 alırsın ama kopya yazmak öyle mi ohooo salaklık bence[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eheh ıyı fıkır:) eger cok ıstıyorsanız ben degısebılırım bu durumu...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben kopya mantığını gerçekten anlamıyorum ya çalışmak yada tekrar etmen en azından bir şey öğrenmek bu kadar zor mu geliyo insanlara?[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bütün kitabi 1 haftada okumak ezberlemek zor gelio :P[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bizim turkce sınavında cıksınlar yiyosa kadına oluyorum de normal ders zamanında bile cıkarmaz seni gıcık karı ya nefret ediorum ondan[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kopya çekmekde son derece kolay aslında neden zor dıosunuzki? olay kağıtda değil iletişim sisteminde. yanımdakinden kopya alırken hocanın arkası dönükken havaya kaldırıyor kağıdı aynısını bende bi başkasına yapıyorum yada kağıt değiştiriyoruz. neresi zorki?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bahsettiğin şey biyolojiyle eşşek gibi öğrenceksin hepsi hepsi çıkıyo össmidir öysmidir ne olduysa ondan =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bütün ders formülse veya biyoloji gibi lise sonrası hayatınızda hiç bir işe yaramayacak bir hedeyse (ders demeye dilmi bile varmıyor) kopya çekmek gerekir tabi. Ben biyoloji de kopya çekmedim ama şimdi formül ağırlıklı (ağırlık ne kelime Formül hepsi) derslerde kopya çekerim her sınavdan önce 15dk kopya yazarım hatta =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kopya çekilecek yer vardır çekilmeyecek yer vardır. Genelde öğretmenine göre değişse de, bence lisede kopya çekmek gereksizdir, az buçuk dersle ilgili biri genelde geçer. Üniversite ayrı bir şey, burada hocaların cozutma katsayısı tavan yapar, asistanlıktan itibaren itilen kakılan hocalar profluğa yaklaştıkça delirme ve ego tatmini gibi ihtiyaçlarını öğrenciler üzerinde gidermeye yönelirler. Bu durumlarda, size 5 sayfalık bir grafiği ezbere soran ve bilmemneredeki şekildeki yazı tam yerinde değil diye sıfır veren bir hocada yapılabilecek en iyi şey kopya çekmektir. Artı olarak, üniversitede insanlar iş hayatına bulaşabilir bu da daha az boş vakit-daha az ders çalışabilmek demektir, bu da kopyaya yöneltir. Ben bu sene bitirdim, en çalışkanımız bile çekerdi kopya, üniversitede kopya çekmemek diye bir şey olmuyor kısacası.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yok abi bak sizde hocam patliycam acil dısari cıkmam lazim filan deyin sıkıysa cıkarmasin:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 benım bı kere bagırsaklar ıflas etmı$tı o gundu kımya sınavı vardı.sınavda sıkı$tım karnım fln artık o kdr agrıyor kı 41*14 ı$lemını yapamıyordum.en sonunda gıttım hocaya elımde kagıtla hocam wc ye gıtmem lzm hastayım 2 gundur dedım.tıp tıp baktı (hoca da kadın),hocam ıstersenız her yerımı arayın cıdden gıtmem gerek dedım.kadın yuz halıme bakarak tmm dedı, gıttım geldım ama 5-6 dkam gıtmı$tı sınavdan =P gercı gelıcnede ı$lemlerı tıkır tıkır yapıodum hoca gelıp bakmı$tı kagıdıma fln tip tip eheh. az aklını kullan kıloduna kopya koy bu yukardakını sahte olaraktan yap belkı ı$e yarar.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hocam benim durumum çok daha özel dersen belki çıkabilirsin. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla kardeşim o kızların çektiği ağrının ufak bir ödülü bence...Kızlar o kadar acı+ağrı çekiyorlar bırakında kopyayı biraz daha rahat çeksinler[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 onlar icin + bi durum, mis valla :P[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar