Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANkarada Deprem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben kafa çekiodum
şmidi geldim
tabiki fark etmedim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
Bizde de acaip karınca türedi.Bi de bizim eve 3-5 sinek girdi 2 gün içinde,sineklerin boyutları normal sineklerin 5 misli falan.At sineği falan de değillerdi.Mutasyonmu geçirdiler nedir :-p[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
Off uçtunuz yine[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
uhue oda güzel benim yanımda ahzına kadar kola dolydu ondan döküldü falan ordan tırstım yoksa olmasaydı herhalde tırsmazdım sanırım[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
  • Yeni Oluştur...