Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine , yeni , yeniden : Patch Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine dün gece makineyi açık bıraktım patchler olsun diye hala project ve connecting diyor ve yukardaki reklam tarzı ekrandada sayfayı görüntüleyemiyor . Daha oyuna geri dönmeden oyundan soğumayı başarmaya başladım bu sorunla . Geçen sefer de aynı sorun oldu delirmiştim bi daha delirmeden biri yardım etsin lütfen .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Dostum makinanda SP2 mi yuklu veya firewall filanmi var , ozellikle modem Zoom sa firewall u disable et.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Mesaj tarihi:
Adamlar şu işe bir çözüm bulamadılar, oyundan soğumamın en büyük sebebi buydu.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
Evet makinede sp yüklü ve firewall kapalı yine evden çıkarken açık bıraktım yine connecting de kalmış . Aynı şekilde msn'e de giremiyorum bu makineyi bağladığımdan beri . Çıldır , çıldır .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
Evet sorun coh da değil bende
Battlefield 2 : Account Creation : Error connecting to a socket
Coh : Direk gümbüdü
Wow : Connecting'de takılıyor
LimeWire : Internal socket lübüdü
Msn : .NET servisine kaydedemedik ... iyi
Daha vardı da unuttum bi yardım eli uzatınız ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
  • Yeni Oluştur...