GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Yaa haritayı yaptım statics0.mul ile staidx0.mul üstündeki bilgileri sildim ama yenisini hazırlamaya gelince kaldım şu statics0.mul ile staidx.mul nasıl yeni yerler hazırlayacagım hakkında bir adres veya programınıu yollarmısınız PLS *!sinirden yakın zamanda ölür bu*[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 kim değiştirdi konun ismini merektan soruyorum haaaa[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben degistirdim, zira 'yeter artik' ile sordugun sorunun bir alakasi yok. Alakasiz basliklarla konu aciyorsunuz, sonra ayni soruyu soranlara 'arama yap' diye bagirmasini biliyorsunuz ama.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 arkadaşlar bu yeni uo manyak bir şey foto burada [hline]Secrecy Of Holiness[Bu mesaj GM_galadniel tarafından 30 May 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Bu ne böyle ?![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 güzel mi? sence bence süper yoksa sen resmi göremdeiğin için mi bune dedin ona bir şey diyemiyeceğim[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 oha 3d olmus[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Statik yapımı için fazla uzağa gitmene gerek yok. Axis'in içinde static tool diye bir programcık var. Onu kullan. Ama static düzenleme dünyanın en sıkıcı işi söylemedi deme. Program biraz karışık gelebilir. Şöyle özetliyeyim. Önce haritanda statik olarak kalmasını istediğin objeleri normal olarak koyuyorsun. Misal axis ile. Flaglerini'de static yaparsan işin bitinceye kadar kaybolmasını önlemiş olursun. Daha sonra bu axis'in static tool'u ile çalıştığın alanı seçiyorsun. Seçtiğin zaman şeçili alanda hangileri dinamik hangiler statik sana listeliyor. Sen istediğin değişikliği yapıyorsun. Şunlar şunlar statik olsun bunlara dokunma gibi. İşin bitince batch file oluştur diyorsun. Batch file oluştuktan sonra Batch file'ı static.mul'a işletiyorsun. Sana yeni static.mul oluşturuyor. İşte o static.mul'da senin koyduğun objeler artık statik halde.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 mashallah !! [Resim içindi][hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerberos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 uheueh gülmekten başka bişey yapamıyorum çünkü bu bir program..... Ve haritayı öğrenmek için kullanılan bir program... 3d ile bir alakası yok.... Yeni uo falanda değil sadece ultima IX den alınma bazı grafikler.... 7 Mb lık bir program..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 zaten burada 3d ile ilgili bir soru yok ki ben o fotografı buldum ve paticik üyeleri ile patlaşmak için koydum bende biliyom o programn ne olduğunu bilmesem zaten böyle bir konu açarmıyım... *!Ne diyeceğini bilemez*[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arqas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Orada gördüğünüz programa sahibim normal ultima dosyalarını okuyarak 3d gezebiliyorusun sadece . O program bir beta sürüm yaklaşık 2 hafta önce bir arkadaşımla denedik tek sorun var yukarı aşağı gidemiyorsun tek bir seviyede ilerleyip duruyorsun. Programın en guzel yönü ise haritayı 3d olarak gezebilmen ben kendi shardımda bu programı ekliyecektim ama dediğim gibi yukarı aşağı gidemiyorsun ve çok kötü oluyor bazı evlerin tepelerde olduğunu düşünürsek yerin altında kalıyorsun. Bir özelliği daha var oda kordinatları yazarak istediğiniz yere gidebilmeniz. Siz yinede deneyin o programı bazen eğlenceli konular çıkmıyor değil .Ayrıca bu programla beraber gelen texture'larıda yuklemeniz gerekli aksi takdirde bazı görüntüler bozuk oluyor.[hline]Herşey daha iyi bir Online Gaming için.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yaa ben onu laf olsun die koydum herkes onun hakkında cevap yazıyor ben static0.mul ile staidx0.mul yapma dosyasının nerede olduğunu soruyorum birde axis kaçcın version[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Axis 0.13.3.0'da var static tool.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben axis 13.0.a indirdim ondada static tool var ama olmuyor yardımcı olurmusunuz[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 O yenı Sılah Ve Robe leri nasıl buldun yanı sphere yı değiştirmek lazımmı ?[hline]Coca Cola Hayatın Tadı Koka Kola Hayatı Türkçe Tadı İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar