axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Start of Darkness diye bi kitap çıkması lazım yakın zamanda. Onda yazıcakmış monster in the darkın aslında ne olduğu. Torrente falan düşmedi daha bide dcye bakmak lazım. I'm sure durkon can fix that too nedir ya ahuha Celiayla gelecekleri tehlikeye girdi garibimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 lol iyidi ~stomp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Start of Darkness çıkalı oldu baya diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ilk zamanları daha eğlenceli geliyordu bana, önceki mesajalrdan birinde bir arkadaş demiş daha popüler olunca herkesin anlayabileceği dilde espriler yapmaya başladı diye.. D&D espirileriyle bezenmiş hali daha iyidi, yine de severek takip ediyoruz efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hikayedeki espilerin azalışını ilk zamanlarda noobdu bunlar daha bi işin geyiğindeydiler, ama sonra olaylar ciddileşti diye yorumlayabiliriz sanırım:P Asıl sebep bence espri malzemelerini tüketmesidir herşeyi yaza yaza:) Yoksa hiç espri yok ta değil. Yani buldukça yeni espriler de sıkıştırıyo araya immune to shattered glass gibisinden ya da ne biliyim klişelerle de dalga geçtiği oluyo yine, yaralı adamın ismi hikayeye dahil olunca ölümden dönmesi gibi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 başta da ama olduğunca genele hitap etmeye çalışıyorum yine de diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 V döndü nihayet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sonunda ya(hem V'nin geri gözükmesi icin hem de yeni bölüm icin) bakalim redcloak nolcak, banada artik redcloak vs durkon gibi bir olay olcak gibi geliyo ama Goblin vs Paladin(Hinjo) olayı da yasanabilir gibi geliyor goblinlerle, sapphire guardlarin birbirlerine olan nefret yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 celestial lion süper haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Start of Darkness sonunda aldim ve okudum bulun edinin bi sekilde okuyun, cok guzel ve super bi kitap Redcloak un Xylon un falan nasil olduklarini anlatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Nerden bulabildin Volfied?Internetten siparis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 amerikadayim ben Kartan, oole buldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 O zaman nie bizim azımızın suyunu akıtıosn ya bari söleme çok güsel fln die:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 E tamam adam postalar bize iste kapi$? (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yeni bölüm çıktı ama içimde patladı ya. o kadar zamandır vasat bi pokeball esprisi için mi bekliyoruz ya? pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 haha bence çok güzeldi :D Durkon'un hammerla kolu kesmesi, pokeball ve holy paladin mount olarak shark alabiliomsnz diyince they eat devilfish mostly diyor ya :D ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya öyle rezil değildi, arada konuşmalar filan güzel(durkon un aksanı yüzünden bütün konuşmaları süper zaten:) ama o kadar zaman bekliyip sonra güncellendiğini görüp bi gazla dalıp kısacık bişi bulunca, espriler de öyle süper uber olmayınca içime oturuyo doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Su da var ki eger süper espri görecegim diye beklentiye girince iyi olmuyor,çizgimizi yükseltince komik gelmeyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Yada: Gerçekten komik değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 da ayrı ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Belkar çalışması :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 cidden güzelmiş :D bir sürü var böyle bunu sen mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hayır benim çalışmam degil :) benim sanatım masaüstünde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 pff artık kesin bi üç tanelik uzun ve güzel birşey yayınlaması lazım çok bekletiyor ve über süper manyak bişi çıkmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Evet çok boşladı ya. Öyle çok kötü değil ama iyi de değil. Ve çok kısa. Hadi espri yok, eskiden en azından hikaye ilerlerdi şimdi o da yok, bi olayın gelişmesi haftalar alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar