Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Start of Darkness diye bi kitap çıkması lazım yakın zamanda. Onda yazıcakmış monster in the darkın aslında ne olduğu. Torrente falan düşmedi daha bide dcye bakmak lazım.

I'm sure durkon can fix that too nedir ya ahuha Celiayla gelecekleri tehlikeye girdi garibimin
Mesaj tarihi:
ilk zamanları daha eğlenceli geliyordu bana, önceki mesajalrdan birinde bir arkadaş demiş daha popüler olunca herkesin anlayabileceği dilde espriler yapmaya başladı diye.. D&D espirileriyle bezenmiş hali daha iyidi, yine de severek takip ediyoruz efenim
Mesaj tarihi:
Hikayedeki espilerin azalışını ilk zamanlarda noobdu bunlar daha bi işin geyiğindeydiler, ama sonra olaylar ciddileşti diye yorumlayabiliriz sanırım:P

Asıl sebep bence espri malzemelerini tüketmesidir herşeyi yaza yaza:)
Yoksa hiç espri yok ta değil. Yani buldukça yeni espriler de sıkıştırıyo araya immune to shattered glass gibisinden ya da ne biliyim klişelerle de dalga geçtiği oluyo yine, yaralı adamın ismi hikayeye dahil olunca ölümden dönmesi gibi:P
Mesaj tarihi:
sonunda ya(hem V'nin geri gözükmesi icin hem de yeni bölüm icin)

bakalim redcloak nolcak, banada artik redcloak vs durkon gibi bir olay olcak gibi geliyo ama Goblin vs Paladin(Hinjo) olayı da yasanabilir gibi geliyor goblinlerle, sapphire guardlarin birbirlerine olan nefret yüzünden
Mesaj tarihi:
haha bence çok güzeldi :D Durkon'un hammerla kolu kesmesi, pokeball ve holy paladin mount olarak shark alabiliomsnz diyince they eat devilfish mostly diyor ya :D ben beğendim
Mesaj tarihi:
ya öyle rezil değildi, arada konuşmalar filan güzel(durkon un aksanı yüzünden bütün konuşmaları süper zaten:) ama o kadar zaman bekliyip sonra güncellendiğini görüp bi gazla dalıp kısacık bişi bulunca, espriler de öyle süper uber olmayınca içime oturuyo doğal olarak
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...