Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Tarquin

Tarquin
Lawful Evil, Human male, level 13+ (higher than Roy).
Str ~9 (Age Penalty)
Dex 15+ (For Snatch Arrows)
Con ~9 (Age Penalty)
Int ~11 (Age Bonus)
Wis ~11 (Age Bonus)
Cha ~11 (Age Bonus)
Feats: Quick draw, Deflect Arrows, Improved Unarmed Strike, Snatch Arrows
Items: Dagger, helmet, two Rings of Regeneration, Ring of True Seeing Glamoured Armor, Axe.

henüz net değil, bakalım. dex 15+ olması iyiymiş, con düşük olabilir biraz diye tahmin ediyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Stats

yok zaten, orada kastedilen -1 bonusla başlıyor age penalty olarak. net veriler olmadığı için öyle yazmışlar official forumda.

Yoksa str 18 olsa gençliğinde, şimdi 17 falandır. Ancak con bonusunun 14'ten 13'e falan düştüğünü düşünüyorum çünkü zaten dex çok yüksek, cha, int ve wis bonusu da var gayet dolayısıyla con'u fazla yükseltebileceğini düşünmüyorum. bizimkiler vurabilirlerse 2-3 turda alabilirler aşağıya.

Sosyal ağlarda paylaş

bir üst mesajımda aslında yanıt. veri olmadığı için tam olarak, base modifier olarak değer vermişler forumlarında. en yakın bilinen değer ise dexterity şu an. tabii ki adamın str'si 9 değil :)

Ardeth said:

karizma nasıl o kadar düşük ya. elanın karizmasının çoğu görüntüsünden gelmiyor mu hehe

ayrıca str 9 ne lan mage mi bu adam. bilgileri olmadığı durumda statları ortalama 9 koyuyorlar. bu fighttan sonra düzeltilmeli
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
855

Bazen böyle uzun süren aralar verebiliyor, kaç yıldır öğrenemediniz mi:P Daha önceden sağlık sorunlarıyla ilgili bi açıklama yapmıştı da nerede geçiyordu unuttum. Gerçi bazen de keyfine göre ara verebiliyor. Şimdi forumlarını kurcalamaya da üşeniyorum açıkçası.

Ama ben de paraları toplayıp kaçtı mı lan bu diye düşünmedim değil aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...