ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 849 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Magnificent... #850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bizim ekip çok daha yetersiz, nasıl olacak böyle pek bilemedim. gerçi ola ki şu durumu kazanırlarsa çok iyi xp alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yukardan müdahele gelirse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://www.giantitp.com/comics/oots0851.html ahaha allahım ya combatta saz çalan bi tip öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Tek başına bayağı iyi hırpaladı ya. Yalnız deflect arrow monk feati değilmiydi ya? Değişti mi o? Yoksa Tarquin monk multiclass mı? Gerçi onu sağlayacak magical itemı filan da olabilir, Jarlaxle gibi her şey için ayrı eşya taşıyo yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Tarquin Tarquin Lawful Evil, Human male, level 13+ (higher than Roy). Age: ~41 (approx twenty years older than Elan). Str ~9 (Age Penalty) Dex 15+ (For Snatch Arrows) Con ~9 (Age Penalty) Int ~11 (Age Bonus) Wis ~11 (Age Bonus) Cha ~11 (Age Bonus) Feats: Quick draw, Deflect Arrows, Improved Unarmed Strike, Snatch Arrows Items: Dagger, helmet, two Rings of Regeneration, Ring of True Seeing Glamoured Armor, Axe. henüz net değil, bakalım. dex 15+ olması iyiymiş, con düşük olabilir biraz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 elanla kapisirken hasar almamis miydi ? cunku evlat dur iki dk der gibiydi, con o kadar dusuk olmamali o takdirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 str 9 olamaz ya, Durkon u rahatça sallayıp sallayıp fırlattı resmen. Kendi ağırlığını geçtim, heavy plate giyiyo bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Stats yok zaten, orada kastedilen -1 bonusla başlıyor age penalty olarak. net veriler olmadığı için öyle yazmışlar official forumda. Yoksa str 18 olsa gençliğinde, şimdi 17 falandır. Ancak con bonusunun 14'ten 13'e falan düştüğünü düşünüyorum çünkü zaten dex çok yüksek, cha, int ve wis bonusu da var gayet dolayısıyla con'u fazla yükseltebileceğini düşünmüyorum. bizimkiler vurabilirlerse 2-3 turda alabilirler aşağıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 karizma nasıl o kadar düşük ya. elanın karizmasının çoğu görüntüsünden gelmiyor mu hehe ayrıca str 9 ne lan mage mi bu adam. bilgileri olmadığı durumda statları ortalama 9 koyuyorlar. bu fighttan sonra düzeltilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bir üst mesajımda aslında yanıt. veri olmadığı için tam olarak, base modifier olarak değer vermişler forumlarında. en yakın bilinen değer ise dexterity şu an. tabii ki adamın str'si 9 değil :) Ardeth said: karizma nasıl o kadar düşük ya. elanın karizmasının çoğu görüntüsünden gelmiyor mu hehe ayrıca str 9 ne lan mage mi bu adam. bilgileri olmadığı durumda statları ortalama 9 koyuyorlar. bu fighttan sonra düzeltilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 o zaman yanına N/A koysunlar adamı hasta etmesinler gözüm seyirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 nope! hehe http://www.giantitp.com/comics/oots0852.html# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ahahahahahah Tarquin çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ayrıca intelligence yüksek fighter olmanın faydalarını bir kez daha görmüş olduk hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://www.giantitp.com/comics/oots0853.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 854 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bıraktı herhalde çizmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bitti, son bölümdü o işte malakla elanın babası anlaştı mutlu son ön perspektiften kahramanların sahneyi terkediş karesi ve kapanış espirisi bile yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 855 Bazen böyle uzun süren aralar verebiliyor, kaç yıldır öğrenemediniz mi:P Daha önceden sağlık sorunlarıyla ilgili bi açıklama yapmıştı da nerede geçiyordu unuttum. Gerçi bazen de keyfine göre ara verebiliyor. Şimdi forumlarını kurcalamaya da üşeniyorum açıkçası. Ama ben de paraları toplayıp kaçtı mı lan bu diye düşünmedim değil aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 1.2m dolar veren destekçilerine kitap, sticker, magnet vs. yolluyormuş postayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ShadowFury said: Ama ben de paraları toplayıp kaçtı mı lan bu diye düşünmedim değil aslında... yok gönderiyor magnetleri falan filan ama çok fazla söz verdi onlarla uğraşıyordur şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 http://www.giantitp.com/comics/oots0856.html sfdxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 http://www.giantitp.com/comics/oots0857.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar